Zoek
Sluit dit zoekvak.

Philosophy Time In A Bottle

 photo Philosophy-Time-In-A-Bottle5_zps5f2284e2.png

Tijd in een flesje? Dat willen we allemaal wel! Deze bijzondere tijd in een flesje is bedoeld voor ons gezicht om ons de tijd weer terug te geven. Last van kraaienpootjes en kleine rimpels, Philosophy helpt je van deze narigheden af met Time In A Bottle. Dit serum laat je weer stralen, hoe oud je huid ook is!

 photo Philosophy-Time-In-A-Bottle_zpsa6103c72.png

Bij het ouder worden horen jammer genoeg ook minder leuke kwaaltjes zoals rimpels. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel producten voor te krijgen maar Philosophy komt met iets nieuws. Een serum die je zelf moet samenstellen! Philosophy vind dat het leven te kort is om je zorgen te maken over rimpels, die zorgen en tijd neemt Philosophy nu uit je handen. Het probleem wordt namelijk meteen bij de kern aangepakt voor langdurig resultaat.

 photo Philosophy-Time-In-A-Bottle3_zps18d1d88e.png

Helaas wordt onze huid steeds sneller ouder door schadelijke invloeden van buitenaf, zoals de zon, het milieu en stress. Maar een ouder wordende huid willen we natuurlijk niet. Het dna wat in je huid zit wordt aangetast door deze schadelijke factoren en zorgt ervoor dat de huid uit model raakt. Time In A Bottle pakt probleem aan met hun ‘dna renewal complex’. Het dna renewal complex bevat een combinatie van 4 complementerende (photolyase, endonuclease,glycosylase, alkyl transferase) enzymen dat het natuurlijk herstelproces van de huid stimuleert tegen alle belangrijke soorten dna-schade.

Op de verpakking zie je hier de vooruitgang na 4 weken bij een onafhankelijk testpersoon. 95% van de 120 testpersonen ondervind huidverbetering na 4 weken, dat zegt toch al heel wat!

 photo Philosophy-Time-In-A-Bottle4_zpscad98180.png

Het toegevoegde flesje met high-potency Vitamin C8 Activator bevat één van de nieuwste en meest krachtige vormen van vitamine c, het ethylascorbinezuur. Dat de cellen een belangrijke bescherming biedt tegen vrije radicalen. Het maakt niet uit hoe oud je bent, dit serum helpt je van te voren te beschermen tegen rimpeltjes of als je ze al hebt weg te werken. Het geeft je huid namelijk:

– meer uitstraling
– een fijne structuur
– gladder en egaler aanzien
– meer stevigheid zonder rimpels

 photo Philosophy-Time-In-A-Bottle7_zps01c1e30b.png

De ‘fresh-pour’ technologie zorgt ervoor dat de formules op het toppunt van hun vermogen zijn. Bij time in a bottle worden ons exclusieve dna renewal complex en de vitamine c8 activator tot het eerste gebruik gescheiden om de kracht van de actieve ingrediënten op hun hoogste niveau te houden. Vandaar voordat je het product voor het eerst gaat gebruiken hem nog moet samenstellen. Dit is dus om de kracht van het product te bewaren.

 photo Philosophy-Time-In-A-Bottle6_zpsd6e7e42d.png

Bijgeleverd krijg je een grote fles met het serum dat voorzien is van een dop, een losse pompdop, een trechtertje en het vitamine c8 activator in het kleine flesje met een oranje substantie.

 photo Philosophy-Time-In-A-Bottle8_zps0d43608b.png

Eerst draaien we de dop van het serum af en plaatsen hier  de trechter op. Het vitamine c8 past hier precies in, dus je hoeft niet bang te zijn dat het er overheen gaat met het inschenken. Laat daarna voorzichtig het vitamine c er in lopen.

 photo Philosophy-Time-In-A-Bottle10_zpsd68ffa79.png

Voordat we 20 seconden gaan schudden zie je dat het serum nog een crème kleur heeft.

 photo Philosophy-Time-In-A-Bottle11_zps0f57f392.png

Maar na het schudden is het serum veranderd in een zalmroze kleur, zo is hij goed voor gebruik!

 photo Philosophy-Time-In-A-Bottle12_zps01becbc0.png

De flacon heeft nu een handige pompdop waar je heel gemakkelijk en hygiënisch het product mee kan oppompen en kan gaan gebruiken.

 photo Philosophy-Time-In-A-Bottle13_zps30eb9684.png

Een pompje Philosophy Time In A Bottle is genoeg voor je hele gezicht. Het is een heerlijk vloeibaar serum wat ontzettend snel door de huid wordt opgenomen. Ik ben natuurlijk iets te jong voor dit serum om echt effect te zien. Maar dit is ook zeker een serum dat kan worden gebruikt door jongere personen omdat het je dna verzorgt tegen schadelijke invloeden van buitenaf waardoor het verouderingsproces langzamer op gang komt en dat wil ik natuurlijk graag! Voor de rest voor de oudere huid heb ik veel lovende reviews gelezen, het is dus wel echt een product dat iets voor je doet.

 photo Philosophy-Time-In-A-Bottle14_zps2e96e291.png

Na het aanbrengen van het serum voelt mijn huid heerlijk zacht aan. In het product zit een heel klein beetje parfum maar ik vind het product vrijwel geurloos. Het is echt een serum en is dus niet een volledige dagverzorging. Na het aanbrengen van dit serum moet je dus altijd nog een dagcrème aanbrengen. Het serum gebruik je tussen het reinigen en de dagverzorging in.

 photo Philosophy-Time-In-A-Bottle15_zps3999e361.png

Het Philosophy Time In A Bottle kost € 73,28 voor een flesje van 30 ml. Het is niet goedkoop, maar zeker een goede investering voor de ouder wordende huid dat graag effect wil zien of wil laten uitblijven. Philosophy is exclusief bij de ICI Paris XL te koop en online in hun webshop.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Het klinkt super goed! Want welke vrouw wil nu die kraaiepootjes en dat het allemaal zichtbaar is!
    De luchtvervuiling brengt ook heel veel schade toe aan de huid en dan is dit iets geweldigs om de huid van het gezicht die perfete boost en oppepper te geven zodat men weer gaat stralen en de huid er weer bijna als nieuw uit zal gaan zien ;-)

    Xoxo

  2. Het is wel een flinke smak geld, maar ik zit er zeker al een tijdje over na te denken om deze toch te kopen. Op mijn 27e begin ik de kraaiepootjes toch wel goed te zien en alle hulp is dan meer dan welkon. Misschien als ze een keertje korting hebben dat ik hem dan haal. xxx

  3. Als ik rijk was geweest had ik niet eerst op wereldreis gegaan, maar alle Philosophy producten gekocht. Oh mennnn ik zou ze zo graag eens uitproberen!

  4. Ik dacht eerst al meid, waar schrijf jij over op je leeftijd. Tot ik las dat je zei: Ik ben natuurlijk iets te jong voor dit serum om echt effect te zien. Gelukkig vind je dat zelf dus ook ;-)

  5. Vind het echt een heel interessant concept. Ik heb zelf het losse vitamine C poeder van Philosophy en da’s ook zo’n DIY mengproduct :-) Vind dat wel tof, dat scientist gevoel dat je ervan krijgt, haha.

  6. Onwijs duur, maar als ik ooit zo’n duur huidverzorgingsproduct zou willen kopen dan zou het er waarschijnlijk wel eentje van Philosophy zijn. Hoor er altijd veel goeds over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *