Zoek
Sluit dit zoekvak.

Philosophy Time In A Bottle 100% In-Control

Bobbi Brown Pink Glow Highlighting Powder

Twee jaar geleden liet ik jullie ook al het geweldige Time In A Bottle serum van Philosophy zien waar ik heel erg enthousiast over was. Nu twee jaar later is er een nieuwe versie van dit ontzettend populaire serum, namelijk de Time In A Bottle 100% In-Control! Deze is nog doeltreffender tegen de beginnende veroudering van de huid en vult de kleine oneffenheden zoals kraaienpootjes op. Ik test hem nu een aantal weken en ben weer erg enthousiast!

Bobbi Brown Pink Glow Highlighting Powder

De vorige versie van Time In A Bottle had ik helemaal opgemaakt en dat gebeurt niet vaak dat ik een skincare product helemaal op maak, want dan moet ik hem wel heel erg fijn vinden om hem te blijven gebruiken. Ik kon dan ook niet wachten deze nieuwe variant te testen en te ervaren. Deze nieuwe variant gaat trouwen de oude Time In A Bottle vervangen dus die ik straks niet meer te koop.

Bobbi Brown Pink Glow Highlighting Powder

Elke huid veroudert, of we dat nou leuk vinden of niet. Maar daar kun je wat tegen doen, door een goed anti-age product te gebruiken. 78% van de vrouwen voelt zich zekerder over hun huid als ze er iet mee doen zoals een goed anti-age product te gebruiken. Daarom komt Philosophy met de Time In a Bottle In-Control omdat vrouwen dus blijkbaar alles onder controle willen hebben.

Bobbi Brown Pink Glow Highlighting Powder

De nieuwe Philosophy Time In A Bottle 100% In-Control maakt gebruik van een 3 demensionale technologie en bestaat uit een epigenetica complex dat de genen voor het verjongen van de huid kan aanzetten. Dit complex wordt gecombineerd met een exclusief liposomen complex om de veroudering bij de bron aan te pakken. Philosophy wil dus dat jij weer de controle krijgt over de veroudering van je huid.

Het krachtige serum zorgt onder andere voor eerder opgedane zichtbare tekenen van veroudering te herstellen, vernieuwing van de huidweerstand en natuurlijk het voorkomen van toekomstige veroudering van de huid.

Bobbi Brown Pink Glow Highlighting Powder

Het serum is verrijkt met een liposomen complex met vier enzymen die verschillende soorten dna schade aanpakt die door licht, luchtvervuiling en stress veroorzaakt zijn. Het proces helpt de huid te stimuleren het natuurlijke herstelproces te bevorderen. Het probleem wordt dus echt bij de bron aangepakt.

Ook zit in het serum een vitamine C8, anti-oxidanten, granaatappel- en kruisbessenextract. Dit zorgt ervoor dat de huid schadelijke vrije radicalen neutraliseert en de dagelijkse huidbeschadiging tegen te gaan. Maar om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan zit er ook nog himalaya rode rijst, rode druif gistextract en weegbree in die helpen natuurlijke mechanismes tegen huidveroudering tegen te gaan en jeugdproteïnen zoals collageen en elastine aan te stimuleren.

Bobbi Brown Pink Glow Highlighting Powder

In het doosje vind je apart het serum in een doosje met een afgesloten deksel, en handig pompje en de activator van het serum. Ik vind het altijd heel leuk om dit dan weer in het serum te doen. Ze doen dit trouwens dat het serum pas echt effectief werkt als je hem echt gaat gebruiken en dat het niet te lang samen zit en de werking minder wordt naar mate hij al in de winkel en bij jou thuis staat voordat je hem gaat gebruiken.

Bobbi Brown Pink Glow Highlighting Powder

Als je de Philosophy Time In A Bottle 100% In-Control dus begint te gebruiken moet je eerst de activator bij de rest voegen. Giet de activator dus met de krachtige Vitamine C8, rode rijst en rode druif gist extract bij het serum en draai de pomp op de flacon. Daarna schud je de flacon rond de 20 seconden en is je serum klaar om te gebruiken. Je hoeft trouwens de flacon niet weer opnieuw te schudden, de ingrediënten blijven goed gemengd.

Bobbi Brown Pink Glow Highlighting Powder

Het serum is vooral bedoeld voor de leeftijd 25 tot 55 jaar en binnen drie dagen moet je al merken dat de huid een verbeterde textuur, elasticiteit en gloed heeft. Ik heb natuurlijk niet echt een verouderde huid maar ik merk wel meteen dat mijn huid er heel erg mooi uitziet met een mooie gloed en voelt heel zacht en gehydrateerd aan. Na een tijdje moet je merken dat rimpels zichtbaar zijn verminderd en een stevigere huid hebt. Dit klopt, na drie weken merk ik echt dat mijn huid voller aanvoelt en heel erg zacht. Echte rimpels heb ik niet maar kan je je herinneren dat ik een tijdje geleden het had over mijn rimpels onder mijn ogen, die zijn bijna helemaal verdwenen sinds ik dit serum gebruik!

Bobbi Brown Pink Glow Highlighting Powder

Het serum heeft een hele frisse en vrij dunne gel-achtige structuur die een zacht roze kleurtje heeft met hele kleine glinsteringen, waar je trouwens niets van terug ziet op je de huid. Ik breng twee pompjes serum aan voor mijn dag- en nachtcrème en het smeert super simpel uit en wordt echt meteen door de huid opgenomen. Handig want zo kan je meteen verder gaan met je andere verzorging. De flacon bevat 40 ml wat best een ruime hoeveelheid is. Philosophy raadt aan vier maanden met dit serum te doen want dan is de activator op zijn sterkst. En als je ’s ochtends en ’s avonds het serum gebruikt kom je als het goed is precies uit!

Bobbi Brown Pink Glow Highlighting Powder

Ja, ik ben weer heel erg blij met het Philosophy Time In A Bottle 100% In-Control serum! Het maakt mijn huid heerlijk vol, zacht en ziet er gewoon erg gezond uit. Het brengt makkelijk aan, trekt snel in, rult niet en het effect op mijn jongere huid is zelfs al zichtbaar en gebruik het natuurlijk vooral preventief. De Philosophy Time In A Bottle 100% In-Control is vanaf nu te koop voor € 76,88 exclusief bij de ICI Paris XL. Het is misschien een wat duurder product, maar ik vind het hem zeker waard!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Wat een duidelijke review, heel fijn! Wat ik zo jammer vind aan dit product is dat het behoorlijk ”overpriced” is, ondanks dat ze wel een stabiele vorm van vitamine c gebruiken. Er staat namelijk nergens het procenten aantal van de vitamine c (moet minimaal 5% zijn) bevat alcohol denat, parfum en ook bepaalde plantaardige ingrediënten die de (gevoelige) huid kunnen irriteren. Er zat andere vitamine c serums met een zelfde soort werking voor de helft van de prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *