Zoek
Sluit dit zoekvak.

Philosophy The Microdelivery Triple-Acid Brightening Peel

 photo Micro_zps289f8e5f.png

De Philosophy producten vind ik helemaal geweldig en smeer ze graag op mijn gezicht. Toen dit product voorbij kwam was ik meteen heel benieuwd. Het deed me meteen aan de welbekende microdelivery peel denken van Philosophy, maar deze is toch echt eventjes wat anders. Deze is er voor gemaakt om de pigmentatie in de huid te verminderen en de acné littekens en andere oneffenheden in het gezicht aan te pakken en te laten verdwijnen, klinkt ideaal.

 photo Micro1_zps03b9d894.png

Deze peeling is echt anders dan alle andere peelingen, ten eerste bestaat hij niet uit een soort scrubachtige substantie maar dit zijn hele handige pads die je makkelijk over je gezicht kan heen halen. De pads zijn per stuk verpakt en doordrenkt met vloeistof. De verpakking bevat 12 voorverpakte pads die je per week gebruikt, elke week dus 1 pad. Je hebt dus genoeg pads voor 3 maand gebruik.

 photo Micro2_zps53733ec5.png

Het werkt echt heel makkelijk, je scheurt de verpakking open en begint je gezicht te boenen, let wel op dat je dit echt doet op een schone huid. Je bent klaar als je merkt dat je watje droog aan het worden is. Je voelt wel dat de rest van het product op het gezicht zit. Breng het niet te dicht aan bij je ogen, want hier is de huid gevoeliger en dit product zou daar nog wel eens kunnen gaan irriteren. Aangeraden word dit eventjes te laten zitten, maar heb je een gevoelige huid moet je het weer verwijderen met water na 3 minuten. Ik heb het ongeveer 10 minuten laten zitten en het er toen weer afgehaald met water omdat het een beetje plakkerig aanvoelde. Na het peelen van mijn huid voelde hij heerlijk zacht aan, de peeling prikt of irriteert bij mij helemaal niet, voelt juist heel erg fris en koel aan. Ik had stiekem wel een beetje gedacht dat het zou gaan prikken, omdat het een chemische peeling is, maar dat was dus niet het geval.

 photo Micro3_zps953b3498.png

 photo Micro4_zps96b56410.png

Het product wordt dus aangeraden om het één keer per week te gebruiken en dan bijvoorbeeld ’s avonds na het verwijderen van de make-up. Pas trouwens op met de zon na het gebruik van dit product! Het product bevat alfa-hydroxyzuur dat gevoeligheid van de zon kan veroorzaken met het gevolg dat je huid snel gaat verbranden. Gebruik daarom dus altijd na het gebruik van dit een zonnebeschermend product op de huid gedurende een week na de behandeling en ga niet uitgebreid in de zon liggen, dit is echt niet goed voor de huid op dat moment.

 photo Micro5_zpsf4e9c916.png

Goed, maar wat is er nou zo bijzonder aan het product. De peeling bevat amandelzuur, glycolzuur en fytinezuur, deze hebben een exfoliërende werking, dat betekend dat ze de dode huidcellen van de huid verwijderen en het celvernieuwingsproces stimuleren. Alles dus voor een gezonde en goed verzorgde huid. De combinatie van deze zuren maakt de huid strakker, stalender en gaat de veroudering van de huid tegen.

Na twee behandeling moet de huid gladder en stalender zijn en zelfs na vier keer gebruiken zijn de dunne lijntjes en schade door de zon zichtbaar verminderd.

 photo Micro6_zps6220474d.png

De zakjes met pads zijn lekker royaal en chique verpakt. Ik vind Philosophy verpakkingen altijd zo leuke met hun quotes en strakke uitstraling.

 photo Micro7_zps653e1fcc.png

De pad is net wat groter dan een normaal wattenschijfje en goed nat met de peeling. Na een paar uur na gebruik kon ik al meteen verschil zijn. Mijn huid is op dit moment heel onrustig en heb last van behoorlijk wat puistjes. Mijn teint van egaal en de plekjes waar mijn puistjes hebben gezeten zagen er een stuk egaler uit. Ook vond ik mijn huid echt goed zichtbaar stralen, een prachtig effect.

 photo Micro8_zps33b7b4d0.png

Helaas is de peeling niet goedkoop, maar ik vind het zeker de moeite waard, ik zie werkelijk een groot verschil! Het werkt zijn op de huid en je zou het ook nog eens heel makkelijk met je mee kunnen nemen. De peeling met 12 zakjes kost € 69,95 en is te koop bij de ICI Paris XL. De gewone microdelivery peeling kost even veel, mocht je dus twijfelen tussen de originele en deze zou je voor deze kunnen gaan voor het gemak!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

  1. Pff! die prijs… Klinkt wel als een heel erg fijn product! Al die chemicaliën is dan wel een beetje minder..

  2. misschien dat ik zoiets eens in de winter zou proberen, het is voor mij nu echt onmogelijk uit de zon te blijven.

  3. Oh wauw jeetje ik schrok gewoon even toen ik de prijs las, ik schatte hem zo rond de 29,95 omdat het maar doekjes zijn haha. Helaas wel aan de dure kant maar wie weet is het wel een wondermiddel.

  4. Zo, ik vind hem echt flink aan de prijs! Het lijkt mij wel interessant om een keer te proberen, maar dit is boven mijn budget haha :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *