Philosophy Radiant & Refined Kit

 photo PhilosophyRadiantRefined_zpsef1048fe.png

‘The best cosmetic, is a great looking skin’ aldus Philosophy en daar ben ik het zeker mee eens! Ik mag dan wel gezegend zijn met een egale huid die vrijwel geen puistjes of oneffenheden heeft, maar die huid moet natuurlijk wel verzorgd worden. Een een egale huid is misschien wel de mooiste cosmetica die je kan hebben, je geen zorgen hoeven te maken zonder make-up. Philoshopy wil je daar een handje mee helpen, met deze Radiant & Refined Kit. In deze kit vind je drie populaire producten in kleinere vorm om te testen voor een hele fijne prijs!

 photo PhilosophyRadiantRefined1_zpsc45a4ab2.png

Vanaf half november is deze super leuke kit te koop bij de ICI Paris XL voor € 25,50 wat ik echt geen geld vind voor zo een grote en complete kit. De producten zijn dan wel wat kleiner dan origineel, maar je kunt hier zeker weten een hele tijd mee vooruit en 25 euro voor drie mooie en goede producten vind ik echt niet door. Twijfel je dus over de huidverzorging van Philosophy of wil je het gewoon een keer proberen, dan is deze kit echt ideaal! Of als je een tijdje weg gaat kun je deze kleinere verpakkingen handig mee nemen.

 photo PhilosophyRadiantRefined2_zps93aa9f94.png

De kit bestaat uit een drie stappen systeem en daarom zitten er ook drie verschillende producten in de verpakking.

 • Stap 1: Reinig je huid goed met de Philosophy Purity Made Simple Cleanser.
 • Stap 2: Breng het serum When Hope Is Not Enough op de schone huid aan, dit serum geeft je huid een hydratatie boost.
 • Stap 3: Maak je verzorging af met Hope In A Jar, de bekende moisturizer van Philosophy!

 photo PhilosophyRadiantRefined3_zps146391de.png

De verpakkingen hebben een mooie grootte vind ik zelf, niet te groot maar ook zeker niet te klein. De Philosophy Purity Made Simple heeft een inhoud van 90 ml, de When Hope Is Not Enough 11.1 ml en de Hope In A Jar 30 ml. Overal zit ongeveer de helft minder in maar je betaald hier echt een stuk minder voor. Het is bijna nog goedkoper elke keer deze set aan de schaffen dan de producten los!

 photo PhilosophyRadiantRefined4_zps5ab9b7f4.png

Ik vind het echt heel erg tof dat Philosophy komt met een complete dagverzorgings kit met drie goede producten die ik zelf ook heel erg graag gebruik. Het is echt een basis set met een cleanser, serum en moisturizer. Mocht je andere producten willen toevoegen aan je routine kan dat ook prima. De producten van Philosophy zijn allemaal basic en makkelijk in combinatie met andere producten te gebruiken.

 photo PhilosophyRadiantRefined5_zps39ce0418.png

Philosophy Purity Made Simple

Volgens mij is dit echt de bekendste en populairste cleanser ever. Ik zelf heb er ook al meerdere verpakkingen van opgemaakt en vind hem zelf ook heel erg fijn. Hij is mild, reinigt goed en laat geen droge en trekkerige huid achter. Omdat ik zelf niet zo een gevoelige huid heb merk ik niet echt een wow-factor verschil, maar de meeste mensen zweren echt bij deze cleanser!

 photo PhilosophyRadiantRefined8_zps01c66491.png

Philosophy When Hope Is Not Enough

Ik had met dit product nog niet eerdere ervaringen, maar ik heb er wel goede verhalen over gehoord. Het is een serum dat je huid echt een hydratatieboost moet geven. Het zit in een mooie chique en minimalistische glazen potje met een pipetje waardoor je makkelijk het serum er uit kan halen en doseren over het gezicht. Drie tot vier druppels zijn genoeg voor het hele gezicht. Het serum voelt vrij gel-achtig aan en smeert heel gemakkelijk en verkoelend uit over de huid. Je merkt echt meteen dat dit serum goed hydraterend is en trekt snel in de huid. Wel is dit serum iets te rijk voor mijn vette huid, ik merk dat mijn huid hier sneller vet van wordt. Maar voor mensen met een normale en droge huid is dit echt een uitkomst!

 photo PhilosophyRadiantRefined6_zps2edea40c.png

Philosophy Hope In A Jar

Hoop in een potje, het bestaat echt. Dit is ook zo een typisch ster product van Philosophy dat het ontzettend goed doet. Waarom is eigenlijk heel simpel, het is een vrij basic crème met een ontzettend goede werking. Hij maakt je gezicht heerlijk zacht, verzorgt het, beschermt het en hydrateert het natuurlijk. Ik vind de crème niet echt dik aanvoelen maar is wel ontzettend rijk qua voeding van de huid. Hij trekt snel in de huid en doet snel zijn werk. De crème ruikt vrij sterk en kruidig, daar moet je wel van houden. Ik snap echt waarom deze crème zo populair is, want hij doet echt meteen en goed zijn werk. Alleen wat ik ook al zei met het serum, voor een vette huid kan hij wel eens te rijk zijn!

 photo PhilosophyRadiantRefined7_zps369cdc82.png

Wil je heel graag de producten van Philosophy uittesten en ervaren? Dan is de Philosophy Radiant & Refined Kit zeker een aanrader en helemaal als je een normale tot droge huid hebt. De kit kost maar € 25,50 wat ik helemaal niet veel geld vind voor drie van deze prachtige producten met een vrij grote inhoud. De kit is vanaf half november te koop bij de ICI Paris XL.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Vanessa
  17 november 2014 at 15:28

  Mooie producten. Lijkt me een leuke set om kennis te maken met de producten!

 • Reply
  Milou
  17 november 2014 at 15:55

  Mooie producten lijken dit me. Ik wil nog graag wat van dit merk proberen maar heb zelf een normale tot vettige huid. Dat maakt me een beetje angstig voor het serum omdat je aangeeft dat die wat te kan zijn.

 • Reply
  Esmée
  17 november 2014 at 16:17

  Wat handig, zo’n klein setje! Ik heb de Purity Made Simple altijd al eens willen proberen, zo fijn dat het in zo’n kleine probeerset zit! X

 • Reply
  Melanie
  17 november 2014 at 16:27

  Ziet er goed uit! Ik ben benieuwd naar die serum. Voor die prijs zal ik hem zeker aanschaffen :)

 • Reply
  Manon
  17 november 2014 at 16:31

  Wat leuk zo een setje.

 • Reply
  Kirsten
  17 november 2014 at 16:37

  Het lijkt me echt een fijne set om te proberen! Ik vind Philosophy wel fijn.

 • Reply
  Diary Of A Mua
  17 november 2014 at 16:38

  Wat een schattig setje! Ook leuk om cadeau te geven

  Xo

 • Reply
  Margot
  17 november 2014 at 16:45

  Wat een handig setje om eens wat te kunnen testen!

 • Reply
  Josie
  17 november 2014 at 17:07

  Ik hou van Philosophy <3

 • Reply
  Nicolish
  17 november 2014 at 17:23

  Heel leuk setje!

 • Reply
  dianacarlton
  17 november 2014 at 17:26

  Ik wil dit setje zó graag! En nog niet eens zo heel duur, toch? Ik denk dat dit heel goed zou werken op/voor mijn huid.

 • Reply
  Claire
  17 november 2014 at 17:45

  Dit komt zoo goed uit! Ik wilde net een nieuwe Purity Made Simple halen maar ik was al erg benieuwd naar Hope in a jar, voor deze prijs kan ik dat mooi uitproberen!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  17 november 2014 at 17:47

  Oh, wauw, pure liefde, al die prachtige producten! De prijs valt inderdaad best mee voor zo’n goede kwaliteit! Super!

 • Reply
  femketje
  17 november 2014 at 19:05

  lijkt me een fijne kit :D

 • Reply
  Bo
  17 november 2014 at 19:47

  Lijken me hele fijne producten!

 • Reply
  Anouk
  17 november 2014 at 20:09

  Ah dit setje wil ik hebben! Ben zo benieuwd naar de Philosophy producten!

 • Reply
  lucindainwonderland
  17 november 2014 at 20:14

  Hope in a Jar is echt mijn redding in de winter. Perfect om mijn huidje soepel te houden in alle weersomstandigheden. Ook Purity Made Simple wil ik nog altijd uitproberen, heb ik veel goede verhalen over gehoord. xxx Lucinda

 • Reply
  Kelly
  17 november 2014 at 22:01

  Wat een schattig setje! De cleanser is echt favoriet! Ik denk dat ik dit setje wel ga aanschaffen, want dan kan ik mooi de andere twee producten uit proberen.

 • Reply
  Mjay
  18 november 2014 at 08:48

  Oh dankjewel voor deze review! Voor mijn droge huid is dit echt een pakketje dat op mijn wishlist komt :-)

 • Reply
  Sofie
  18 november 2014 at 18:55

  Ik snap niet dat de kerstverpakkingen (die vanaf begin november verkocht zouden moeten worden) nog nergens te vinden zijn. Ik ben bij drie verschillende filialen geweest en nergens weten ze er iets van. En deze een dag later al in de webshop te vinden is. Is het wel zeker dat de kerstverpakkingen wel naar Nederland komen?

 • Reply
  Marjoleinee
  18 november 2014 at 21:18

  Wat een leuk setje, ben zelf heel benieuwd, heb namelijk een erg droge huid.

 • Laat een reactie achter