Zoek
Sluit dit zoekvak.

Philosophy Purity Made Simple 3-in-1 Cleanser

 photo Purity1_zpscf613741.png

Volgens mij is dit de meeste geliefde cleaser aller tijden. Ik hoor iedereen erover en het moet echt geweldig zijn. Al mijn cleansers waren op en ik had deze hoog op mijn lijstje staan, goed excuus dus om deze aan te schaffen. Ik legde mijn verwachtingen erg hoog, want Philoshopy is een van mijn favoriete merken en met al die lovende berichten was ik erg benieuwd. Tijd om te gaan testen dus!

 photo Purity_zps48b09deb.png

Zoals gewoonlijk zit het product weer in een prachtige minimalistische verpakking van Philosophy met weer een inspirerende tekst op de voorkant over het product. Daarom ben ik al fan van het merk, ik vind het er gewoon zo mooi en strak uitzien. Maar dat is natuurlijk niet het belangrijkste, belangrijker is hoe het product zijn werk doet.

De cleanser is samengesteld uit milde bestandsdelen, wat het dus voor iedereen geschikt maakt om te gebruiken. Deze bestandsdelen emulgeren de gel met water tot een fris en goed reinigend schuim dat grondig het gezicht van vuil, olie, make-up en andere onzuiverheden ontdoet. De reiniger doet zo goed zijn best dat zelfs de vette huid grondig schoon gemaakt wordt en al het vet met zich meeneemt – mijn vette huid is deze cleanser zeker dankbaar -.

 photo Purity2_zps5f681a39.png

Het is dus een reiniger voor het gezicht en de ogen, maar waarom 3-in1? De reiniger doet namelijk drie dingen, en dat is als volgt:

– reinigt de huid mild en grondig
– heeft een tonifiërende werking
– de huid voelt gehydrateerd aan en is in balans.

Klinkt allemaal veel belovend, dat gaan we dus uitgebreid testen.

 photo Purity3_zps01be19e0.png

Als eerst de handigheid van de verpakking, ik had hem eigenlijk liever in een handige knijp tube gezien. Omdat het plastic heel hard is moet je best wel wat kracht zetten om er wat uit te krijgen. En omdat je echt maar een super klein erwtje nodig hebt voor je gezicht ben ik vaak te enthousiast met knijpen en komt er veel te veel uit en stroomt de helft door het doucheputje heen, erg jammer. Van mij hadden ze dus wel een iets soepelere fles mogen maken waar je subtiel in kon knijpen voor een klein beetje product te krijgen. Voor de rest is het helemaal prima met een handige opening die je goed kan sluiten en open maken.

 photo Purity5_zps34a8d7c1.png

De cleanser is eigenlijk gewoon te vergelijken met een substantie van een douchgel, maar dan voor het gezicht. Ik gebruik de Philosophy Purity in combinatie met mijn Clarisonic, maar omdat ik benieuwd was wat het effect zou zijn zonder mijn Clarisonic heb ik hem ook zonder gebruikt. En ik ben echt enthousiast! De cleanser schuimt zacht en maakt mijn huid erg goed schoon. Na het douchen heb ik geen last van een hele zwarte waas onder mijn ogen van de laatste beetjes mascara en mijn foundation resten zijn helemaal verdwenen. Ook mijn huid reinigt hij erg goed. Ik merk duidelijk het verschil en mijn huid voelt nu zelfs met dit koude weer zijdezacht aan zonder vervelende velletjes. Wel vind ik hem iets uitdrogend na het douchen, dus daarom smeer ik mijn huid meteen in met een dagcrème en dan is alles meteen weer in orde.

Ja, deze cleanser heeft echt mijn hart gestolen en ik snap waarom iedereen zo laaiend enthousiast is. Vooral in combinatie met de Clarisonic is deze cleanser echt top. Vooral omdat hij niet zo schuimt is het erg prettig in gebruik met de Clarisonic. Na het gebruik zie ik gewoon dat ik een erg vieze borstel heb en dat hij goed zijn reinigende werking heeft gedaan op mijn gezicht.

 photo Purity4_zps910a0bd8.png

Ben jij nou net zo enthousiast als mij en vele anderen die deze Philosophy Purity Made Simple 3-in-1 Cleanser gebruiken? Dan kan je hem kopen bij de ICI Paris XL in verschillende maten. Ik heb gekozen voor de 240 ml – dat is de middelmaat – en die kost € 20,49. Niet goedkoop maar je doet er zeker een hele tijd mee en hij is echt het geld waard. Ik ben blij dat ik hem gekocht heb!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

  1. Deze zou ik ook graag willen proberen! Ik vind ‘m niet eens zo héél duur voor Philosophy termen, als je de prijs vergelijkt met de Microdelivery Peel dan, haha.

  2. Gek hoe ervaringen zo verschillend kunnen zijn, want ik vind hem juist niet goed reinigen. Mijn foundation en mascara gaan er niet goed af. Maar wel fijn dat hij bij jou zo goed werkt!

  3. Ik heb deze cleanser ook sinds een tijdje maar ik vermijd m’n ogen omdat ik hem daarvoor niet zo prettig vind. Ook vind ik de geur van het product niet zo fijn, hij reinigt wel lekker en goed !

  4. Haha ik bedenk me net dat ik hiervan al een tijdje een sample had. Maar ik vond hem niet fijn, tot ik me net bedacht dat ik het niet met water gebruikte omdat ik dacht dat het een make-up remover was. Oeps.. toch maar even met water proberen hihi!

  5. de reinigingsolie uit deze lijn is ook super! Ik gebruik de olie altijd in de herfst/winter en de “gewone” in voorjaar en zomer. Voor mij niks anders meer!

  6. Deze gebruik ik elke dag sinds ik hem kocht in augustus. Je doet er ook nog eens lekker lang mee. Tegenwoordig gebruik ik ‘m in combinatie met de VisaPure. Ben echt verkocht aan deze cleanser <3

  7. Grappig, ik heb hem ook gekocht omdat ik zoveel er over hoorde. Maar vind m wat tegenvallen. Hij ruikt naar citronella… En schuimt niet waardoor ik hem juist niet fijn vind icm mijn clearasonic. Hoe smaken verschillen he. Ik vind t juist een te gehyped product

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *