Search
Close this search box.

Philosophy Most Wonderful Things Holiday Set

Philosophy Most Wonderful Things Holiday Set

Kerst, de meest leuke dagen van het jaar als je het mij vraagt. En dan niet alleen omdat het alle gezelligheid met zich meeneemt, nee ook omdat de beautymerken met de meest mooie collecties en sets komen waar mijn hart sneller van gaat slaan. Philosophy heeft elk jaar ook echt prachtige giftsets en dit jaar pakken ze weer flink uit. Ik laat jullie het prachtige en zeer complete Most Wonderful Things Holiday Set zien.

Philosophy Most Wonderful Things Holiday Set

Philosophy Most Wonderful Things Holiday Set

Ik denk dat iedereen het merk Philosophy wel kent, het is sinds een aantal jaar in Nederland te koop en heeft een aantal zeer bekende en geliefde producten zoals de Purity Made Simple Cleanser en de Microdelivery Peeling. En laat deze producten nou net in deze prachtige gift set zitten, samen met nog een paar andere ster producten van het merk voor een perfecte skincare basis.

Philosophy Most Wonderful Things Holiday Set

De set is prachtig verpakt en ziet er ontzettend luxe en compleet uit. Dat mag ook wel want dit is de meest uitgebreide en duurste gift set die Philosophy dit jaar heeft. De set kost € 82,50 en bevat zes producten die een wel iets kleinere inhoud hebben dan de normale versies, maar alsnog heb je een hele goede deal als je deze set koopt in plaats van alles los.

Philosophy Most Wonderful Things Holiday Set

Deze set bevat onder andere de prachtige producten:

 • purity made simple 3-in-1 cleanser for face and eyes 120 ml
 • the microdelivery daily exfoliating wash 120 ml
 • the microdelivery resurfacing peel 30 ml & 30 ml
 • renewed hope in a jar refreshing & refining moisturizer 30 ml
 • renewed hope in a jar overnight recharging & refining moisturizer 30 ml

De verpakkingen hebben zoals ik zei een kleinere inhoud, maar 30 ml vind ik nog netjes en kun je zeker ook een hele tijd mee vooruit. Leuk om zo ook kennis te maken met de producten mocht je ze nog niet kennen.

Philosophy Most Wonderful Things Holiday Set

Ik ben een grote fan van Philosophy en als ik dit zo zie beginnen mijn handen weer te jeuken om het te gebruiken, alleen ik heb als rare tik dat ik eerst het oude wil opmaken voordat ik iets nieuws wil pakken. Dus het moet nog even op zich laten wachten. Maar wil je het wel meteen gebruiken of misschien is je huidige skincare op en zoek je iets nieuws kan ik het je van harte aanraden! Ik zal even snel een kleine uitleg bij elk product geven!

Philosophy Most Wonderful Things Holiday Set

Philosophy Most Wonderful Things Holiday Set

Philosophy The Microdelivery Peel

De Philosophy The Microdelivery Peel is een peeling die je gewoon thuis kunt gebruiken en bestaat uit twee stappen. De door onder andere zon aangetaste, sterk gepigmenteerde of veroudere huid wordt door deze peeling van Philosophy zichtbaar verjongd. De huid wordt door The Microdelivery Peel Kit sterker gemaakt en vernieuwd door middel van peptiden en vitamine C. Hierdoor voelt de huid gladder en zachter. Je huid wordt meteen zachter en voelt heerlijk aan. Naast dat je hem ook als probleem oplosser kunt gebruiken is het ook prima als kuur eens in de week te gebruiken wat ik altijd erg prettig vind.

Philosophy Most Wonderful Things Holiday Set

Philosophy purity made simple one-step facial cleanser

Dit is een met een award bekroonde – ja er zijn meer mensen lyrisch enthousiast over – gezichtsreiniger. De cleanser is voor geschikt voor dagelijks gebruik en dat doe ik dan ook met plezier. De cleanser verwijdert make-up, reinigt de huid, verkwikt en hydrateert de huid in één simpele stap waardoor de natuurlijke vochtbalans in de huid wordt ondersteunt. Het bevat 12 essentiële oliën om de huid te kalmeren en verlichten en is daarom ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Philosophy Most Wonderful Things Holiday Set

Philosophy the Microdelivery Micro-Massage Exfoliating Wash

Dit is een heerlijk zachte, exfoliërende gezichtsreiniger. Door de exfoliërende werking wordt de huid zowel effectief gereinigd als vernieuwd. Philosophy gebruikt een sulfaatvrije formule voor The Microdelivery Micro-Massage Exfoliating Wash en is lekker zacht voor de huid, maar verwijderd ook vuil, olie en zelfs de meest resistente make-up van je ogen en gezicht. De luchtige structuur van deze gezichtsreiniger van Philosophy bevat geen middelen die huidirritatie kunnen veroorzaken, dat is wat we willen!

Philosophy Most Wonderful Things Holiday Set

renewed hope in a jar

De renewed hope in a jar is een verfrissende formule waarin de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen in skincare zijn toepast. De Philosophy skincare laboratoria richtten zich namelijk op het creëren van een innovatieve nieuwe formule. Deze luchtige, romige en olievrije moisturizer zorgt voor een constante vernieuwing op verschillende huidlagen, een echt wonder product dus.

Philosophy Most Wonderful Things Holiday Set

renewed overnight hope in a jar

Deze diepwerkende, hydraterende formule is speciaal samengesteld om het nachtelijke celvernieuwingsproces van de huid te stimuleren en het natuurlijke hydraterende vermogen van de huid te verbeteren. Maar ook pakt het de verschijning van dofheid en een ruwe huidstructuur aan. De revitaliserende formule van de crème doordrenkt de huid met een constante vochtboost, dat wel 24 uur lang voortduurt, zodat de huid goed gevoed, gehydrateerd, zacht en soepel aanvoelt.

Philosophy Most Wonderful Things Holiday Set

Dat was de set even in een notendop met jullie doorgenomen. Ik ben zoals ik al zei altijd erg te spreken over de producten van Philosophy en kan deze set dan ook van harte aanraden. Het is helemaal leuk om hem dan ook straks onder de kerstboom te zien liggen. Zoals ik al zei kost de hele set € 82,50 wat een flinke prijs is, maar in verhouding echt een koopje! Philosophy is exclusief te koop bij de ICI Paris XL en in hun webshop. Vanaf half oktober zijn de Holiday Sets te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

 1. Volgensmij ben ik 1 van de weinige personen die niet tegen Purity made simple kan, mijn huid werd enorm droog en kreeg er echt bulten van onder mijn huid! Toen ik stopte met het gebruiken knapte mijn huid vrij snel weer op! Ik ben best benieuwd naar de andere producten, maar door deze ervaring zou ik niet snel meer iets aanschaffen van Philosophy.

  1. Kan wel kloppen hoor want zo goed zijn de ingredienten niet, lees maar eens wat Paula Begoun op beautypedia hier over zegt (“overloaded with irritating ingredients”). Ik kreeg er zelf ook een droge en vlekkerige huid van, er zijn veel mildere en fijnere reinigers gelukig; de aloe vera wash van de BS bijvoorbeeld of Toleriane van La Roche Posay.

 2. Ik heb nog nooit de producten van Philosophy gebruikt, ondanks alle positieve reacties (en ik er ook erg nieuwsgierig naar was!). Voornamelijk omdat de prijs me steeds een beetje tegenhield, maar met deze set kan ik gelijk alles proberen! Ideaal. Je betaalt er misschien wat voor, maar zoals je al zei – in verhouding een koopje!

 3. Het ziet er weer heerlijk uit zeg deze set.
  Je kan het aanraden maar heb het zelf nog niet gebruikt?
  Wat een zelf disipline , bij mij moet zo iets altijd meteen uit geprobeerd worden.

 4. Die rare tik heb jij niet alleen hoor. Ik heb er ook last van. Kan natuurlijk ook in je opvoeding zijn meegenomen ;). Eerst oude spullen opmaken voordat je nieuwe aanbreekt heb ik altijd geleerd. De exfoliating wash kan ik iedereen aanraden! En als je het in zo’n set kan uitproberen is het al helemaal fijn. En inderdaad voor zoveel producten helemaal niet heel duur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *