Search
Close this search box.

Philosophy Loveswept

Philosophy Loveswept

Volg je hart, dat is de boodschap van deze nieuwe geurlijn van Philosophy. Ik ben gek op Philosophy maar ik denk dat velen van jullie dat al wel wisten. De geuren weten me altijd weer vrolijk en energiek te maken en met de nieuwe Loveswept gaan ze nog een stapje verder. Als ik deze geur ruik wordt ik vrolijk, gelukkig en komt er een grote glimlach op mijn mond. Dit is een geur die je echt gelukkig kan maken en waardoor je je hart durft te volgen.

Philosophy Loveswept

Ik heb niet snel dat een geur mijn écht overtuigd. Ik vind heel vaak een geur lekker, maar deze is bijzonder lekker. Loveswept is volgens Philosophy een sprankelende geur die de zinnen stimuleert en het gevoel aanmoedigt dat liefde het begin is van alles — de liefde voor het leven — en de liefde voor jezelf. En dat ruik ik zeker terug in deze geur. Het is een geur voor iedere dag, voor elk moment van de dag. Het is een prikkelende en fijne geur die eigenlijk wel bij iedereen past. Hij is niet krachtig en uniek, wat hem eigenlijk weer heel erg uniek maakt. Het is een zachte, liefdevolle geur die bij heel veel vrouwen past.

Philosophy Loveswept

Philosophy is een merk dat mensen blij wil maken met fijne producten. Zo heb ik een tal van producten van Philosophy die me echt heel erg blij maken, want het is echt een super fijn en goed merk. Alleen deze geur maakt mij heel erg blij. De kleurrijke en leuke verpakkingen geven mij een heel fijn en zacht gevoel, dat is ook precies wat deze geur met mij doet. Ik weet niet precies hoe ik het moet uitleggen, alleen ik weet wel dat je hem zeker moet ruiken als je daarvoor de kans krijgt. Ik weet zeker dat heel veel mensen dit een heerlijke alledaagse, vrolijke en veilige geur vinden.

Philosophy Loveswept

Laat ik dan maar wat dieper in gaan op de geur, helaas bestaat er nog steeds geen geurfunctie op de computers van tegenwoordig dus ik leg hem graag aan jullie uit!

Topnoten: bergamot en blauwe viooltjes
Hartnoten: jasmijn, lotusbloesem en paarse passievrucht
Basisnoten: warme muskus, romige amber en wit ceder-hout

Dit maakt het echt een frisse en warme geur tegelijk, echt heel erg lekker. Gewoon té lekker. In de Loveswept collectie vind je een eau de toilette, shampoo, bath & shower gel en een body lotion. Ik laat jullie de eau de toilette en de shampoo, bath & shower gel zien.

Philosophy Loveswept

Loveswept eau de toilette is echt heerlijk, het is een fijne en aangename geur voor iedere dag die ik echt met heel erg veel plezier draag. Het is zeker geen zware lucht, maar je blijft hem echt de hele dag goed ruiken, dat verbaasde me. Ook omdat het helemaal geen eau de parfum is, dat vind ik ook wel weer heel erg fijn. Ik ruik mezelf echt urenlang en dat vind ik heel erg prettig. Ook fijn is dat je helemaal niet veel nodig hebt om de geur goed te ruiken. Een aanrader!

Philosophy Loveswept

Om het Loveswept gevoel helemaal compleet te maken is er ook nog een body lotion en een shampoo, bath & shower gel. De body lotion heb ik niet – maar die gaat er waarschijnlijk wel komen – maar de shampoo, bath & shower gel wel. Ik vind het altijd grappig dat je de producten van Philosophy overal voor kunt gebruiken. Desondanks het ook een shampoo is gebruik ik hem het liefste als een shower gel. De structuur is heerlijk zacht en als het in aanraking komt met water ontstaat er een heerlijk zacht geurend schuim, heerlijk! Het droogt mijn huid zeker niet uit en laat een hele fijne subtiele geur achter. Ik ben blij dat het een mega fles is van 480 ml, want hier wil ik nog heel erg lang van genieten!

Philosophy Loveswept

Prijzen:

Philosophy Loveswept Eau De Toilette 60 ml – € 42,11
Philosophy Loveswept Shampoo, Bath & Shower Gel 480 ml – € 20,56
Philosophy Loveswept Body Lotion 480 ml – € 42,17

Ik ben niet vaak zó enthousiast over een geur. Ik vind geuren vaak lekker, maar deze steekt en echt met kop en schouders bovenuit! Het is een bijzondere geur, maar ook weer zo degelijk. Het is echt een geur voor iedere dag en heel goed draagbaar. Ik weet zeker dat het een geur is die velen van jullie kunnen waarderen. Philosophy Loveswept is vanaf februari exclusief te koop bij de ICI PARIS XL.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. Klinkt heel erg goed! De geurnoten zijn wel de noten die ik vaak lekker vind in een geur. De vormgeving doet Philosophy altijd heel mooi, maar deze lijn vind ik extra mooi! Simpel maar toch sierlijk.

  2. Je hebt mij nu wel heel benieuwd gemaakt :D Ik zal deze geur zeker eens gaan ruiken :D Vooral de shampoo en de eau de toilette lijken mij heerlijk ^^

  3. Als ik de geurnoten zo zie, kan ik hem ook niet direct plaatsen. Dat betekend dus dat ik hem echt wel wil gaan ruiken. Ben sowieso al gek op Philosophy, dus ben oprecht benieuwd. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *