Philosophy Hope In A Jar Night

 photo Jar_zpscfb48484.png

Het merk Philosophy heeft al een hele tijd mijn hart gestolen, als jullie mij volgen weten jullie dat! Ik stond ook bijna te springen toen ik deze nieuwe nachtcrème van hun ontving. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik nooit een nachtcrème gebruik omdat ik daar ’s avonds eigenlijk gewoon te lui voor ben. Maar deze wou ik toch wel heel graag op mijn gezicht smeren, dus dat doe ik nu netjes elke avond om het goed voor jullie te testen!

0

 photo Jar1_zps9c0e9cc6.png

Deze nachtcrème is niet zomaar een nachtcrème maar heeft speciale ingredienten die echt diep in de huid trekken in plaats van er een beetje bovenop te blijven liggen. De volledige naam is dan ook de  Hope in a Jar Night Intense Retexturizing Moisturizer, een hele mond vol.

 photo Jar2_zpse7419119.png

Wat belooft de nachtcrème allemaal? Je moet wakker worden met een heerlijke zachte huid, het moet goed gehydrateerd zijn en binnen twee weken vond 90% van de gebruikers hun huid er beter uitzien en de fijne lijntjes waren verdwenen. Klinkt allemaal erg goed, ik ben echt heel erg benieuwd!

 photo Jar3_zps25abf9cf.png

Ingrediënten van de crème. Ziet er allemaal goed uit, zie geen gekke dingen. Wel bevat het parfum.

De crème bevat ook Alpha Hydroxy Acid, dat de huid wat gevoelig maakt voor de zon, mocht je dit product dus gebruiken, moet je je elke dag goed insmeren met een SPF, want je huid verbrand dan een stuk sneller. Ook als je stopt met de crème gebruiken moet je nog een week daarna met zonnebrand smeren omdat de actieve ingrediënten in de crème nog een week doorwerken.

 photo Jar4_zps4dc99640.png

De pot ziet er eigenlijk heel simpel uit, maar dat vind ik juist de kracht van Philosophy. Simpel, strak en heel erg inspirerend door de prachtige teksten die op de verpakking staan. Het staat gewoon ontzettend mooi op de badkamer meubel!

 photo Jar5_zps05b3968f.png

De crème zelf vind ik erg dik, niet heel erg gek bij een nachtcrème maar ik moest er toch wel eventjes aan wennen. Je brengt de crème aan op een goed gereinigde huid. Omdat ik zelf ook een vette huid heb, heb ik het gevoel dat deze crème net een beetje to much voor mij is. Wat ik hier op mijn vingers heb ik al teveel voor mijn gezicht. Ik bracht het eerst aan als een gewone dagcrème qua hoeveelheid, maar dat was echt teveel. Mijn hele kussen was vet en ik kon er gewoon niet door slapen door het gevoel of mijn gezicht was ingevet. De volgende dag bracht ik maar echt een heel klein beetje aan en al een stuk vroeger dat het de tijd had om in te trekken en dat voelde een stuk beter aan.

 photo Jar7_zps2caa0c3d.png

De werking is voor mensen met een droge huid denk ik ideaal, zelf word ik wakker met een behoorlijk vette huid, ik denk gewoon dat deze crème te krachtig voor mij is. Baal er echt van want ik vind Philosophy zo een fantastisch merk. Maar dit is gewoon echt een product voor een normale en droge huidjes onder ons die wel wat extra verzorging nodig hebben. De crème ruikt heerlijk subtiel en smeert lekker uit. Als je de juiste hoeveelheid gebruikt, trekt het ook goed en snel in de huid. De lekkere grote pot bevat ook nog een 60 ml waarmee je zeker een hele tijd vooruit kan.

 photo Jar6_zps9b1906ae.png

De Philosophy Hope In A Jar Night is te koop bij de ICI Paris XL voor € 43,-

Dit vind je misschien ook leuk

27 reacties

 • Reply
  femketje
  2 oktober 2013 at 10:10

  ik denk dat ‘ie voor mij ook too much zal zijn, jammer!

 • Reply
  MySimplySpecial
  2 oktober 2013 at 10:25

  Ik denk dat deze wel goed voor mijn huid zal zijn, jammer dat hij vrij duur is.

 • Reply
  Joyce
  2 oktober 2013 at 10:31

  jammer dat deze creme voor jou te vet is! Ik zelf ben benieuwd naar de werking op mijn droge huid.

 • Reply
  beautyjuf
  2 oktober 2013 at 10:38

  Wat een leerzaam artikel! Ik wist namelijk niet dat Alpha Hydroxy Acid je huid gevoelig maakt voor de zon. Jammer dat de crème je niet bevalt. Misschien inderdaad te rijke en volle crème. Ik heb dat ook met een nachtcrème van Biodermal.

 • Reply
  Kimberley
  2 oktober 2013 at 10:38

  Ik heb ook een vette huid dus ik denk dat ie voor mij ook niet zo goed zou werken, helaas! Ik vind de producten van Philosophy er wel altijd prachtig uitzien trouwens :)

 • Reply
  Paola
  2 oktober 2013 at 10:39

  Ik gebruik meestal een nachtcrème van de trekpleister en die bevalt me prima! Deze zal ook wel fijn zijn, maar 43 euro vind ik echt te veel.

 • Reply
  beautybysandra
  2 oktober 2013 at 10:53

  Hij lijkt me erg fijn, alleen wel echt prijzig.

 • Reply
  iscreambeauty
  2 oktober 2013 at 11:35

  Ik denk dat ‘ie voor mij ook te vettig zal zijn. Ik heb nog nooit iets van Philosophy geprobeerd, maar het lijken me erg fijne producten.

 • Reply
  lonnie101
  2 oktober 2013 at 11:42

  Ik denk dat dit de perfecte crème is voor mij.. Jammer beetje van de prijs.

 • Reply
  Dionne (@Diolifestyle)
  2 oktober 2013 at 11:59

  Wat een fijn artile!

 • Reply
  Budgetproof.nl
  2 oktober 2013 at 12:18

  Lijkt me echt een fantastisch product. Zoveel goede dingen over gehoord! Maar die kosten :(.

 • Reply
  Aranka
  2 oktober 2013 at 12:44

  Hoe voelt je huid aan als je de vette laag verwijderd hebt dan? Extra gehydrateerd?

 • Reply
  me
  2 oktober 2013 at 12:51

  Gaat niet werken voor mijn vette huidje dus, heb al zo’n moeite om crèmes te vinden die niet bovenop de huid blijven liggen.

 • Reply
  Axelle
  2 oktober 2013 at 13:37

  klinkt heel erg fijn!

 • Reply
  Silvy
  2 oktober 2013 at 13:43

  Klinkt heel erg fijn! Behalve die prijs…

 • Reply
  Kimberly
  2 oktober 2013 at 13:50

  Ik ben hier zo verschrikkelijk benieuwd naar geworden! Ik kan best wat vettigheid op mijn gezicht gebruiken, vooral nu de kou weer in aantocht is. Ik zet hem op mijn wishlist!

 • Reply
  thestoryofbeauty
  2 oktober 2013 at 14:03

  Goede review. Ik denk dat deze crème te vettig is voor mijn huid. Gelukkig heb ik een geschikte nachtcrème van Clinique.

 • Reply
  Miranda
  2 oktober 2013 at 14:38

  Fijne review, ik was erg benieuwd naar dit product. Ik denk ook dat hij dan voor mij toch helaas de vet zal zijn.

 • Reply
  paulienazara
  2 oktober 2013 at 14:45

  Ziet er prachtig uit, alleen waarschijnlijk voor mijn huid veel te vet

 • Reply
  BeautyTIL
  2 oktober 2013 at 15:03

  Dat lijkt me de perfecte crème voor mijn huid!! Jammer dat hij voor to much was.

 • Reply
  Selena
  2 oktober 2013 at 15:25

  Ik heb altijd een droge huid, dus deze zal wel passen bij mij!

 • Reply
  Eline
  2 oktober 2013 at 15:26

  Lijkt me heerlijk voor mijn huid!

 • Reply
  Kelly
  2 oktober 2013 at 20:16

  Niets voor mij dus!

 • Reply
  Marissa
  2 oktober 2013 at 23:06

  Ik denk dat hij dan voor mij ook te vet zal zijn. Vind het ook echt een leuk merk!

 • Reply
  Anc
  3 oktober 2013 at 11:41

  Oh, eindelijk!
  Hope in a jar night cream!

  Ik ben verslaafd aan de Hope in a jar for extra dry skin en deze gaat zeker weten bij mij thuis belanden!
  Eerst nog even doorsparen, want de aanschaf is toch een behoorlijk bedrag.

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  3 oktober 2013 at 16:05

  Ik heb een droge huid, dus hij klinkt goed voor mij.

 • Reply
  Jana
  4 oktober 2013 at 20:23

  Voor mij is hij erg fijn :D x

 • Laat een reactie achter