Zoek
Sluit dit zoekvak.

Philosophy Gift Sets

 photo Philosophy-Gift-Set-2_zps904d5b1a.png

Als er weer eens een feestje voor de deur staat en diegene weer eens niet weet wat ze wil hebben, wat geef je dan? Gelukkig heeft Philosophy daar nu een heel leuk antwoord op! Een Philosophy Gift Set natuurlijk! Ze zijn er in drie verschillende varianten: Birthday Girl, The Cocktail Party en de Thank You set! Ze hebben alle drie een heerlijke geur en weet zeker dat iedereen hier gelukkig van wordt!

 photo Philosophy-Gift-Set_zpsac2cbab0.png

De cadeautjes zijn ook nog eens super leuk verpakt in een leuke kartonnen koker die vrolijk versierd is met lint en een strikje. Als we dan naar binnen kijken vinden we een heerlijke douchegel en een lipgloss. Birthday Girl heeft een heerlijke Vanilla Birthday Cake geur. De Cocktail Party heeft een heerlijke Senorita Margarita douchegel en Melon Daiquiri liploss. En als laatst de Thank You set heeft een heerlijke Raspberry Sorbet geur!

 photo Philosophy-Gift-Set-1_zps3e74e503.png

Maar wij gaan lekker met het verjaardagsfeestje! De verpakkingen zien er zoals altijd weer fantastisch uit en de douchegel kan je zelfs als een shampoo en badschuim gebruiken! Een echt multifunctioneel product dus! Handig voor de mannen, haha! Maar ik hou het lekker bij een douchegel! Ook zit er nog een feestelijke lipgloss bij die je lippen mooi laat glanzen en een mooie shimmer geeft.

 photo Philosophy-Gift-Set-4_zpsc14a0a9d.png

Ik vind de Vanilla Birthday Cake echt heerlijk ruiken, je kan de geur vast al wel raden. Een heerlijke vanillegeur wanneer je lekker aan het bakken in de keuken bent. Ik vind het heerlijk om me hier mee te wassen en de hele douche inclusief mezelf naar te laten ruiken. Hij schuimt rijkelijk en dat maakt het helemaal een feestje onder de douche! Hij droogt mijn huid niet uit en je hebt maar een klein beetje nodig!

 photo Philosophy-Gift-Set-5_zps87585ffb.png

Om je toch nog een beetje een feestelijke look te geven zit er in elke verpakking nog een lipgloss bij met allemaal een heerlijke geur. Ook deze ruikt en smaakt naar Vanilla Birthday Cake, hoe kan het ook anders! Het is net alsof ik elke keer een hapje taart neem. Ik was in het begin een beetje bang dat de geur te overheersend zou zijn maar dat is gelukkig niet zo. Zien jullie al die prachtige shimmers?

 photo Philosophy-Gift-Set-6_zps344dded4.png

Op mijn lippen glanst hij ook super mooi en de shimmers maken  het helemaal af. Het nadeel vind ik wel dat hij behoorlijk plakkerig is, maar aan de andere kant, hij blijft wel beter zitten dan een andere lipgloss!

 photo Philosophy-Gift-Set-3_zps32a2276f.png

De Philosophy Gift Sets zijn voor € 30,56 bij de ICI Paris XL te koop. Niet een heel goedkoop cadeautje, maar ik weet zeker dat veel vrouwen hier heel erg blij mee zullen zijn. Daarna kunnen ze hun eigen feestje doorzetten in de badkamer!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *