Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Philosophy Amazing Grace Firming Body Emulsion

 photo Philosophy_zps2ba19f8c.png

Dit is misschien wel één van de populairste producten van Philosophy de  Amazing Grace Firming Body Emulsion. Een heerlijk ruikende bodylotion die een verstevigende werking heeft voor de huid. Laatst heeft Philosophy met dit product ook nog een Holland Beauty Award gewonnen en ik snap wel waarom, dit is echt een heerlijk luxueus product voor dagelijks gebruik!

 photo Philosophy1_zps84eb997c.png

Philosophy is echt een merk dat mijn hart heeft gestolen, het werkt allemaal zo fijn en ik vind het merk gewoon erg clean. Geen poespas maar gewoon duidelijk en strak. De verpakkingen vind ik geweldig. Op elk product staat een soort van quote waar het product voor staat. De Philosophy Amazing Grace Firming Body Emulsion staat voor een verzorgende crème voor de huid, die je huid weer strak maakt. Heb je dus een wat oudere huid, of een slappe huid is dit echt een product voor jou. Zelf heb ik hier gelukkig nog geen last van maar ik vind hem gewoon heerlijk in gebruik. De geur is echt hemels en hij trekt snel in en laat geen vervelende laag achter op de huid.

 photo Philosophy2_zps4c5c2b2a.png

Je krijgt een heerlijk grote fles van 480 ml, daar ben ik zeker erg blij mee, want het is echt een product dat je dagelijks wíl gebruiken. Want de geur van Grace (de populaire geur van Philosophy) is echt hemels! Ik leg je eventjes de geur uit. De topnoten van Grace zijn een melage van rozen, fresia, jasmijnbloem en Lelietjes-Van-Dalen. Het hart van de geur wordt vervuld door bergamot, grapefruit en mandarijn. En dan als laatste de basis van frisse groene noten, musk en passievrucht. Je moet het gewoon echt ruiken. Het is zo een neutrale geur, maar wel echt een geur waar je meteen verliefd op wordt. Of je nou 12 of 85 bent, dit is een geur waarvan iedereens hart sneller gaat kloppen.

 photo Philosophy3_zps92caba36.png

De fles heeft niet alleen een leuke leuke en cleane uitstraling. Het is ook nog eens voorzien van een hele handige pompdop. Ik moet zeggen dat deze dop de verpakking helemaal af maakt. Zeker omdat hij er luxer uit ziet dan een normaal pompje heb ik echt het idee dat ik een top product in handen heb. Je kan heel gemakkelijk doseren met deze handige pomp. Je kan hem een beetje indrukken of helemaal als je meer van het product nodig hebt.

 photo Philosophy4_zpsae56c21d.png

Ingredienten van de Philosophy Amazing Grace Firming Body Emulsion. Als tweede ingredient is parfum, logisch want ze noemen het ook een geparfumeerde bodylotion. Mocht je hier niet goed tegen kunnen zou ik hem skippen, maar zelf heb ik er totaal geen last van. Helaas zitten er ook een aantal parabenen in maar voor de rest zit hij bomvol met verzorgende ingrediënten.

 photo Philosophy5_zpsb75829e2.png

De lotion is heerlijk zacht en romig. Je verdeelt het ontzettend makkelijk over de huid en het trekt eigenlijk meteen in. Vaak is het dat er nog een laagje achter blijft op de huid maar dat is bij dit product niet het geval. Het trekt snel in en is daarna ook van de huid verdwenen. Wat je dan over houdt is een heerlijk zachte huid die geweldig ruikt. Of het de huid echt strakker maakt weet ik niet, maar als ik mijn ervaringen met Philosophy bedenk moet het wel een werkend product zijn.

De geur blijft gedurende de dag goed zitten en je ruikt het de hele dag terug, dat vind ik wel een pluspunt. Vaak vervliegen de geuren van een verzorgende product voor de huid snel, maar dat is hier niet het geval.

 photo Philosophy6_zpsc1ca0b35.png

De Philosophy Amazing Grace Firming Body Emulsion met 480 ml is te koop bij de ICI Paris XL voor € 40,62. Zeker niet goedkoop maar mocht je jezelf willen verwennen met een goede en echt lekkere bodylotion ben je hier echt aan het goede adres! Het heeft niet voor niet ontelbaar veel prijzen in de wacht gesleept.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. 40 euro voor een bodylotion gaat mij toch te ver, hoe lekker ook. Doe mij dan maar dove voor 3 euro, kan ik van de rest nog heel wat anders doen… maar ieder zijn ding…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *