Search
Close this search box.

Philosophy Amazing Grace Dry Shampoo

Philosophy Amazing Grace Dry Shampoo

Philosophy vind ik echt een geweldig merk als het om skincare en geuren gaat. Het ziet er uit als een vrij basic merk maar heeft echt kwalitatief hele goede en fijne producten en gebruik het dan ook heel erg graag. Maar ik moest wel eens twee keer kijken toen ze met dit product uitkwamen, een droogshampoo. Ik weet niet waarom, maar ik vind het product niet echt bij het merk passen en daarom een iets wat vreemde keuze. Maar de droogshampoo heeft wel de Amazing Grace geur, dat maakt me meteen nieuwsgierig.

Philosophy Amazing Grace Dry Shampoo

Philosophy komt niet met een hele lijn droogshampoo’s uit, nee ze breiden de Amazing Grace geurlijn uit met een droogshampoo. Amazing Grace is de bekendste geur van het merk en een hele frisse en lichte geur die heel veel mensen, waaronder ik, heel erg lekker vinden. Ik ben echt gek op lekker ruikend haar, dus ik kon eigenlijk niet wachten om dit product te testen en te ervaren of mijn haar ook lekker fris ruikt.

Philosophy Amazing Grace Dry Shampoo

De droogshampoo belooft zoals alle droogshampoo’s je haar fris aan te laten voelen en volume en textuur te geven. Het is dus geen hele bijzondere droogshampoo die voor wonderen moet gaan zorgen. De droogshampoo belooft ook geen witte waas achter te laten en voor elke lengte volume te kunnen geven.

Philosophy Amazing Grace Dry Shampoo

De Amazing Grace geur bevat een zachte vrouwelijkheid die altijd gepast is. De zintuigen worden begroet met bergamot terwijl het hart opbloeit met een onweerstaanbaar zacht en fris lelietjes-van-dalen akkoord die, met een impressie van klassieke schoonheid, overgaat in een langdurig spoor van muskus. Ik ben echt gek op deze geur, dat kan ik je wel vertellen!

De droogshampoo bevat 200 ml en dat is normaal voor een droogshampoo, ook heeft hij een handige verstuiver waarmee je hem gemakkelijk op het haar kan aanbrengen. Goed, laten we hem gaan testen!

Philosophy Amazing Grace Dry Shampoo

Mijn haar zonder droogshampoo zonder volume.

Philosophy Amazing Grace Dry Shampoo

Mijn haar met de Philosophy Amazing Grace Dry Shampoo. Mijn haar voelt meteen heel erg fris aan en ruikt echt heel erg lekker fris naar de bekende Amazing Grace geur. Ook heeft mijn haar veel meer volume zonder witte waas. Mijn haar voelt trouwens helemaal niet stroef of viezig aan, dat vind ik ook een groot pluspunt! Ja, de droogshampoo van Philosophy vind ik echt heel erg fijn.

Philosophy Amazing Grace Dry Shampoo

Maar er zit één groot minpunt aan, ik vind de droogshampoo niet fijner dan bijvoorbeel die van Batiste of COLAB, maar deze is wel vier keer zo duur en dat houdt me zeker tegen hem weer te kopen. Voor deze fles betaal je namelijk € 22,22 en mij kennende is deze fles binnen een paar weken leeg, zonde! Als hij nou onder de 10 euro had gekost had ik er nog over nagedacht, maar dit vind ik echt te gek voor een droogshampoo. Mocht je graag geld over hebben voor een droogshampoo moet je zeker deze eens proberen en anders kun je gewoon net zo goed naar de drogisterij gaan. Philosophy is exclusief te koop bij de ICI Paris XL.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *