Philips Visa Pure

 photo Visapure1_zps47db9ad8.png

Als jullie me al een tijdje volgen weten jullie dat ik altijd mijn huid onder de douche reinig met een face wash in combinatie met een handmatig borsteltje. Je kan je wel voorstellen dat mijn beautyhart een sprongetje maakte toen ik hoorde dat Philips met een elektrische face brush kwam. Natuurlijk waren er al veel elektrische apparaten  maar in Nederland nog niet. Ik moest deze borstel hebben want hoe handig zou het zijn als het voortaan elektrisch kan!

 photo Visapure2_zps52a2560d.png

Dit is hem dan de Philips Visa Pure, de vormgeving vind ik ontzettend mooi! Maar op het eerste gezicht lijkt het niet op een gezichtsborstel maar meer op een vrouwelijke massagestaaf, tenminste die opmerking heb ik ontzettend vaak voorbij horen komen. En het trillen van de borstel maakt het hele plaatje compleet. Maar naast dit beeld vind ik hem gewoon heel praktisch en ligt het heel fijn in de hand om je gezicht er makkelijk mee schoon te kunnen maken.

Maar wat is de Philips Visa Pure nou eigenlijk? Het is eigenlijk een vervanging van de standaard watjes waar je je gezicht mee schoon maakt. Of misschien doe je het wel met een washandje. De Visa Pure helpt je met het grondig reinigen van het gezicht en je kan gewoon je eigen producten gebruiken.

Het apparaat is zeker ook heel praktisch. Deze duurdere peach kleurige variant heeft 2 standen, normaal en snel en twee opzetborsteltjes. Eentje voor de normale huid en eentje voor de gevoelige huid die echt heel erg zacht is. Je hebt ook nog een goedkopere blauwe variant die maar één stand heeft en maar één opzet borsteltje. Beiden zijn ze draadloos en waterbestendig, je kan ze dus heel makkelijk onder de douche gebruiken wat ik altijd doe.

 photo Visapure5_zpsc112340f.png

Dit zijn de twee borstels die je erbij krijgt. Links voor de normale huid en rechts voor de gevoelige huid, je ziet dat deze veel zachter is dan de normale. De Visa Pure heeft een handige timer van een minuut die drie keer in 20 seconden is verdeeld. 20 seconden voor je rechter helft, 20 seconden voor je linker helft en 20 seconden voor de T-zone. Dit geeft hij aan door eventjes te stoppen en daarna weer verder te roteren. Je gebruikt hem dus 1 minuut lang en dan zonder hem op te laden gaat hij 2 weken mee.

 photo Visapure4_zpsf35dcb67.png

Zo ziet de Visa Pure er zonder borstel uit, een tandwieltje voor het draaien en een paar informatieve dingen zoals het voltage en dat hij waterdicht is. Op het tandwieltje kan je verschillende soorten borsteltjes zetten. In totaal zijn er volgens mij 3, er is ook nog een intensieve scrub borstel die je er voor 18 euro bij kan kopen.

 photo Visapure7_zps09ea4529.png

Het handige oplaad station zodat je hem bijvoorbeeld op de wasbak kan zetten. Ik heb hem op mijn kast staan en zet hem altijd weer terug op de houder, zo staat hij mooi en kan die eventueel goed uitlekken en droog worden. Als hij echt leeg is, is hij in een nachtje helemaal vol.

 photo Visapure8_zpsbbb47feb.png

Maar hoe werkt en bevalt de Visa Pure mij? Ik vind het echt ideaal. Ik gebruik hem elke dag onder de douche. Ik gebruik mijn favoriete face wash en breng een erwtje aan op mijn natte Visa Pure borstel. Ik zet hem aan en hij begint te trillen en te draaien. Zelf zet ik hem graag op de snellere stand, dat vind ik fijner. Maar als je een gevoelige huid hebt is de eerste stand echt prima. Mijn reiniger gaat lekker schuimen en het maakt mijn gezicht echt goed schoon. Omdat ik ’s avonds mijn gezicht al reinig en het dan ’s ochtends nog een keer onder de douche doe sta ik echt versteld hoeveel vuil ik nog eigenlijk van mijn gezicht af haal met deze borstel. Het maakt je gezicht dus echt een stuk schoner!

Na het gebruik voelt mijn gezicht echt schoon en ontzettend zacht aan, absoluut niet geïrriteerd  dat vind ik ook erg belangrijk. Het is echt een milde reinigingsmethode en als je het te heftig vind kan je de borstel gebruiken voor de gevoelige huid en hem een standje lager zetten. Ik had eerst last van veel mee-eters en kleine en ongewenste puistjes en moet je mijn huid nu eens zien. Ik ben echt heel enthousiast over de Visa Pure en het is zeker een super toevoeging voor mijn reinigingsroutine.

Hierboven nog even een korte video waar ik hem eventjes goed aan jullie laat zien en hem eventjes kort review!

 photo Visapure3_zpse0b8d367.png

Ik ben echt ontzettend enthousiast over de Visa Pure, maar hij kost helaas wel een lieve duit. Hij is € 159,99 wat absoluut geen vriendenprijsje is. Ik heb hem gekregen maar als ik hem niet gekregen had was ik zeker bereid om hem te kopen omdat ik sowieso al heel erg fan was van het reinigen met een borstel, maar dan met de hand. Ik merk zo veel verschil met mijn huid nu en het is ook een stuk minder vet dan voorheen. Mocht je dus ook twijfelen over de Visa Pure dan zou ik hem je zeker aanraden!

Dit vind je misschien ook leuk

38 reacties

 • Reply
  Marielle
  27 juni 2013 at 15:05

  Je kan beter in je video’s gaan knippen. je hoort pingeltjes tussendoor en je loopt even weg enz.

 • Reply
  Laura
  27 juni 2013 at 15:06

  Klinkt goed! Leuk zo een review + video! Helaas is de Visa Pure iets te duur voor mij…

 • Reply
  martinaa89
  27 juni 2013 at 15:11

  lijkt me ontzettend fijn, maar ik ben ook benieuwd naar de clarisonic

 • Reply
  Sofie
  27 juni 2013 at 15:13

  Lijkt me een fijn ding!

 • Reply
  Sandra
  27 juni 2013 at 15:14

  Het lijkt me echt een heel erg goed product!

 • Reply
  symona
  27 juni 2013 at 15:15

  fijne review, je hebt me enthousiast over het product gemaakt! Maar ik moet nog even bedenken als ik die €160 er voor over heb haha

 • Reply
  femketje
  27 juni 2013 at 15:19

  Hij lijkt me zo fijn!♥

 • Reply
  Danielle
  27 juni 2013 at 15:22

  Ik lees hier zoveel positieve reviews over! Hij lijkt me heel fijn, maar ik heb er geen 160 euro voor over helaas..

 • Reply
  Rosa
  27 juni 2013 at 15:29

  Je huid ziet er inderdaad erg goed goed op die foto! :)

 • Reply
  DREAMxLOVELY
  27 juni 2013 at 15:35

  Heel erg fijn, maar wow wat een prijs :(

 • Reply
  Kimberly
  27 juni 2013 at 16:10

  Ik zou hem zelf niet heel snel kopen eerlijk gezegd, maar dat vooral door de prijs! Verder klinkt hij super goed!

 • Reply
  Wies
  27 juni 2013 at 16:18

  Leuk maar hij is mij te prijzig.. ik hoop dat ze ooit een stuk goedkoper zullen worden!

 • Reply
  MySimplySpecial
  27 juni 2013 at 16:33

  Hij lijkt me heel fijn en ik heb dus een abbo op de Vogue besteld. Daar zit hij bij. Ben heel benieuwd!

 • Reply
  Tara
  27 juni 2013 at 16:33

  Ik vind het jammer dat hij zo duur is!

 • Reply
  Yak Man
  27 juni 2013 at 16:57

  vraagje kan het niet zijn dat je minder last van puistjes hebt omdat je nu dieet met herbalife? :’) Want dat kan namelijk ook nog. Maar ik ben echt zó benieuwd naar dit ding, want ik heb namelijk heel erg last van puisten. Ik ben erg benieuwd naar je review van de clarasonic! :) Als ik naar de vorm van de twee kijkt lijk mij de clarasonic fijn, de visapure ziet er zo eruit dat ik hem zo maar kan laten vallen tijdens het schoonmaken van mijn gezicht :’D. -ik ben zeer onhandig-

 • Reply
  whatevergivesjoy
  27 juni 2013 at 17:28

  Het lijkt mij echt een fantastisch product. Maar ik laat hem toch staan vanwege de prijs… Misschien of hopelijk wordt hij in de toekomst nog goedkoper :)

 • Reply
  Axelle
  27 juni 2013 at 17:32

  hij lijkt me echt zooo fijn! alleen jammer van de prijs!

 • Reply
  Esmeralda L
  27 juni 2013 at 17:47

  Sorry voor de reclame, maar je kan hem nu kopen voor 71,40 euro. Dat maakt hem een stuk betaalbaarder. Samen met een Vogue abo http://www.vogue.nl/magazine/abonneren

 • Reply
  Charlotte
  27 juni 2013 at 17:57

  Sorry, maar ik heb hier nou al zo veel over gelezen dat ik er beetje moe word van dit product.

 • Reply
  Tessa
  27 juni 2013 at 19:17

  Klinkt erg fijn!!!!
  x

 • Reply
  Yvette
  27 juni 2013 at 19:20

  Goede review! Wat ik alleen een beetje raar vind… jij bent nog best jong toch? Philips heeft namelijk aangegeven dat de Visa Pure echt gericht is op de wat oudere huid (stond op BeautyLab). Ik snap dan niet zo goed waarom jij dit wel mag testen, aangezien ze duidelijk gezegd hebben dat het niet gericht is op de jonge huid (onder de 25). Ik verlies hierdoor een beetje mijn geloofwaardigheid. Nogmaals: goed artikel, fijne review. Maar ik zou het zelf niet kopen omdat ik deze campagne/reclame van Philips een beetje tegenstrijdig vind.

  • Reply
   Aranka
   27 juni 2013 at 21:57

   Dat is niet helemaal waar. Iedereen moet de huid reinigen en kan daarbij deze hulp gebruiken. Alleen de leeftijd bij de campagne ligt een stuk hoger omdat veel jongeren hier hun geld niet aan uitgeven. Daarom richt Philips op een oudere markt, het is niet voor een oudere of jongere huid bedoeld ;)

   • Reply
    Yvette
    29 juni 2013 at 07:55

    ‘De huid van dames onder de 25 is wellicht onzuiver, maar de textuur van de huid is in erg goede conditie. Ondanks eventuele onzuiverheden verkeerd een jonge huid over het algemeen in zo’n goede staat dat een VisaPure voor deze doelgroep niet nodig is. Wij richten ons om deze reden op dames vanaf 25 jaar.’

    Maar als ze dit als reactie geven, bedoelen ze toch dat het apparaat niet bedoeld is voor de jonge huid omdat zij dit niet nodig hebben. Of zie ik het nu verkeerd??

 • Reply
  Jana
  27 juni 2013 at 19:45

  Hij lijkt me heel erg fijn :D x

 • Reply
  beautytalk
  27 juni 2013 at 19:49

  Ziet er een fantastisch toestel uit!
  Eefje

 • Reply
  Dionne (@Diolifestyle)
  27 juni 2013 at 19:58

  Klinkt heel goed!

 • Reply
  Annewil Hokken
  27 juni 2013 at 21:22

  Kende het niet! Wat handig zeg :)
  Liefs, Annewil

  http://www.lovetolittlethings.com

 • Reply
  beautycasebycaro
  28 juni 2013 at 08:33

  Lijkt me echt heel fijn!

 • Reply
  Chanouk
  28 juni 2013 at 13:06

  Zelf vind ik het apparaat ook te duur, maar GOEIE TIP:
  http://www.vogue.nl/magazine/abonneren

  Een abonnement op de Vogue voor een jaar lang, met de VisaPure als cadeau erbij voor € 71,40! Deze heb ik vorige week besteld, en kan niet wachten tot ik hem heb…

 • Reply
  Liefsannebelle
  28 juni 2013 at 14:04

  Ik ben echt super enthousiast! Misschien moet ik hem dan toch maar aanschaffen.

 • Reply
  Ashleey
  28 juni 2013 at 16:27

  lijkt me een heel fijn product, maar de prijs houd me tegen

 • Reply
  Rowan
  28 juni 2013 at 17:00

  Het ziet er echt goed uit! Het kost alleen wel wat natuurlijk, eens kijken. :) xx

 • Reply
  Linda
  28 juni 2013 at 22:48

  Het lijkt me echt een heel fijn apparaat, maar de prijs staat me nog in weg.

 • Reply
  BeautyReviews
  1 juli 2013 at 01:05

  Fantastisch toestelletje, deze visapure! Ik kan hem niet meer missen tijdens mijn verzorgingsroutine!

 • Reply
  Janiek
  2 juli 2013 at 12:10

  Heb een abo op de vogue genomen, dan krijg je hem erbij! Ben erg benieuwd naar de battle, goedzo!

 • Reply
  Evelien - http://www.ohfashion.nl
  2 juli 2013 at 22:34

  Ik vind hem erg prijzig, en ik ben altijd erg sceptisch met dit soort producten. Toch fijn dat jij hem zo vindt bevallen :) Ik ga eens op zoek naar meerdere reviews denk ik!

 • Reply
  Fien
  15 augustus 2013 at 20:52

  Goede review! Ik ben echt benieuwd naar zo van die elektrische face wash borstels! In een later artikel heb ik gezien dat je ook de clarisonic mia hebt, maar welke van de 2 vind je nu het fijnste werken? Want ik wil er eentje kopen maar ik kan niet kiezen tss de philips visa pure of die van clarisonic.. Dankje alvast! x

  • Reply
   Aranka
   15 augustus 2013 at 22:54

   Ik vind persoonlijk de Clarisonic beter :)

  Laat een reactie achter