Search
Close this search box.

Personal Update: Pfeiffer en stoppen met werken

Personal Update: Pfeiffer en stoppen met werken

Ik kreeg ontzettend veel vragen de laatste tijd met hoe het met me gaat, in verband met de pfeiffer en ook met het stoppen met werken. Hoe het met me gaat na alle hulp die ik heb gehad en dergelijke. In deze video bespreek ik alles openhartig en bespreek ik hetgeen waar ik denk last van te hebben. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

3 reacties

 1. Groot gelijk om te denken aan de relatie ipv. langs elkaar heen te lopen.
  Want je moet prive voldoende tijd hebben om samen leuke dingen te doen.
  De reis en holiday die jij gaat maken zijn zo tof en je verdient het.
  Wat maakt het uit …..
  Neem rustig de tijd voor alles.
  Fijn zo een zeer persoonlijke video.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *