Personal update: hoe bevalt het werken naast bloggen?

Personal update: hoe bevalt het werken naast bloggen?

Een paar weken geleden vertelde ik jullie in alle eerlijkheid dat ik het best lastig vond, het fulltime bloggen en alleen thuis zitten. Het was toch niet helemaal wat ik er misschien van gehoopt had en ik miste mijn werk buiten de deur toch wel heel erg. Niet meteen dat ik het werk van de Albert Heijn miste, maar de collega’s en de omgang met mensen wel. Ik kreeg een super leuke kans om weer aan het werk te gaan en die heb ik met beide handen aangepakt. Ik vertel jullie er vandaag wat meer over.

Ik werk nu zo 1,5 maand bij Ditverzinjeniet.nl en Cadeau.nl, twee webshops die alles vanuit hunzelf regelen en doen. Het is een gezellig en jong team met leeftijdsgenootjes en kan de dingen doen die ik leuk vind en waar ik voor ‘geleerd’ heb en ervaring mee heb. Ik ben de laatste tijd vooral bezig geweest met de fotografie en langzaam zullen de taken uitbreiden. Wel lastig om dan je vaste dingen te vinden aangezien ik maar 2 dagen per week wisselend op kantoor ben en niet 40 uur. Maar ik heb genoeg te doen en hoef me zeker niet te vervelen.

Het werken bevalt mij dus goed en heb het er echt naar mijn zin. Het was echt wat ik nodig had en ik merk ook dat ik daar mijn voldoening uit haal als het goed gaat. Het is wel weer even wennen een baan ernaast want de planning qua bloggen loopt soms een beetje in de soep (helemaal nu het weer wat drukker wordt) en in het huishouden blijven ook dingen liggen die ik normaal even tussendoor deed aangezien ik toch thuis was. Het is dus even schipperen en in een vast patroon komen, voor hoe ver dat mogelijk is want elke week is hier anders.

Voor de rest gaat het eigenlijk ook goed met mij. Ik merk dat ik meer energie van het werken krijg en een beetje uit de sleur getrokken wordt. Ik sport twee tot drie keer in de week en probeer nog steeds iedere dag mijn stappen te halen door lekker naar buiten te gaan. Wel merk ik nog steeds dat ik erg moe ben, wellicht een nasleep van de Pfeiffer. Maar misschien komt het ook een beetje dat ik niet echt wat met mijn Pfeiffer heb gedaan, heb het even rustig aan gedaan maar ben daarna weer gewoon doorgegaan en misschien was dat niet zo een slim idee.

Het bloggen gaat ook nog steeds lekker en vind het dan ook nog steeds erg leuk om te doen. Ik schrijf dan nu maar één artikel per dag en dat geeft ook wel weer wat rust en dat is fijn. Krijg trouwens veel opmerkingen dat mijn Bloglovin het niet doet en heb er al een mail achteraan gestuurd, maar heb nog niets gehoord. Heel vaag, sinds een week update mijn Bloglovin niet meer en kan het ook meteen aan mijn bezoekers merken, die zijn een stuk lager, zonde! Mochten degenen die mij via Bloglovin volgen mijn artikelen missen, volg mij anders op Facebook of Twitter, daar komen de updates ook altijd voorbij.

Verder heb ik eigenlijk niets te melden, alles gaat lekker zijn gangetje. En daarbij heb ik ook een ontzettend saai leven en is er eigenlijk amper iets bijzonders te vertellen of te delen. Kreeg ook vaak de vraag waarom het zo stil was op mijn Instagram, maar ik heb gewoon niets bijzonders of leuks om met jullie te delen. En foto’s van een computerscherm zijn natuurlijk erg saai om naar te kijken.

Dat was even een kleine persoonlijke update in een notendop omdat ik er best veel vraag naar kreeg! Hoe is het met jullie?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Linda
  21 februari 2018 at 06:54

  En we zijn heel blij met je!

 • Reply
  femketje
  21 februari 2018 at 08:12

  wat fijn om te lezen dat het goed met je gaat! :)

 • Reply
  chucky1012
  21 februari 2018 at 09:05

  Zo goed om te lezen dat het goed met je gaat en dat je werk naar je zin is!

  Xoxo

 • Reply
  Rachel
  21 februari 2018 at 09:32

  fijn om je even bij te lezen meis en hoop dat het opegelost word met bloglovin!! en heerlijk dat je het zo naar je zin hebt nu, toch een goede beslissing geweest ;) xxx

 • Reply
  Nathalie | Want for Wellness
  23 februari 2018 at 15:22

  Lekker dat je voldoening uit deze nieuwe routine haalt! Het klinkt in elk geval als een leuke functie zo part-time!

  Ik geloof trouwens dat er misschien iets misgaat met de upload naar Bloglovin; ik krijg zojuist een stortvloed aan blogposts achter elkaar van je binnen. Niet dat ik het erg vind; heb ik weer wat te lezen ;) Veel plezier met alles wat je bezig houdt!

 • Reply
  Djodie
  24 februari 2018 at 10:51

  Goed om te lezen dat het bevalt!

  Ik krijg nu op Bloglovin’ ineens een heleboel artikelen achter elkaar van je te zien, dus ik denk dat het is opgelost.. ;-)

 • Reply
  lynet
  24 februari 2018 at 11:07

  Fijn om te horen Aranka!!

 • Reply
  aboutsbstyle
  25 februari 2018 at 19:40

  wat fijn dat je nieuwe baan zo goed bevalt, en heerlijk dat je hierdoor weer je energie ook terug hebt. ik wens je nog veel succes verder, en een nieuwe structuur komt vanzelf wel weer. liefs soraya

 • Laat een reactie achter