Een hele tijd geleden bleef ik een keer bij mijn vriendin Yvette logeren, ik kende Yvette van de Misslipgloss meeting en zijn sinds dien goed bevriend. Maar toen ik daar bleef slapen, bleef ik daar natuurlijk ook eten. Haar moeder vroeg of ik zin had in patat of pasta. Nou die keuze was snel gemaakt, aangezien we thuis nooit pasta eten en ik het echt heerlijk vind. En je raad het al, dit heerlijke recept heb ik van de moeder van Yvette en het is echt goddelijk!
Goddelijk en ontzettend easy te maken, het enige wat je nodig hebt is:
- penne
- crème fraise
- ham blokjes (wij hadden plakjes)
- paprika
- champignons
- kaas
Het is echt zo easy en ontzettend snel klaar. Wat je moet doen is de ham, paprika en de champignons bakken in een koekenpan en de penne koken tot het gaar is.
Als de penne klaar is roer je de crème fraise erdoorheen en de ham met paprika en champignons en dan is het al klaar. En het is echt héérlijk. Elke keer eet ik dit weer met plezier!
Zelf vind ik het nog lekkerder met een dikke laag kaas eroverheen, maar dat is natuurlijk persoonlijk of je dat lekker vindt of niet.
En als toetje hadden we nog yoghurt met zelf geplukte blauwe bessen, heerlijk! Dit is dus een ontzettend makkelijk en heerlijk recept!
20 reacties
Laura
22 december 2011 at 09:51Ahh, yumm! Ik houd van pasta & champignons!
Sabine
22 december 2011 at 10:13Pasta + champignons + roomsaus, beste combinatie ever. Hoe je het ook varieert.
Daphne
22 december 2011 at 10:20Ja helemaal mee eens, lekker!
Paola
22 december 2011 at 11:05Ziet er heerlijk uit!
yasmina
22 december 2011 at 11:37krijg er gelijk trek van!
Hey Aranka?
Loop jij toevallig stage bij Cynthia,?
Ik zag jullie btw een keertje in de stad!!
xxxxx.
Aranka
22 december 2011 at 11:39Klopt, vanaf 9 januari loop ik bij De Nieuwe Zaak voor Cynthia stage ;)
Amy
22 december 2011 at 11:47Hmmm ziet er heel erg lekker uit! Ik ga het ook eens proberen!
Miranda
22 december 2011 at 12:03hmm ziet er lekker uit :D
Chantal
22 december 2011 at 12:05Dit vind ik zoooooo lekker! Krijg er helemaal trek van!
Mariette
22 december 2011 at 12:05Hmm dat ziet er lekker uit zeg!!
Liefs, Mariette
Maud
22 december 2011 at 12:23Klinkt heerlijk! Ik ben ook gek op pasta’s, heb er nu helemaal zin in :)
Jana
22 december 2011 at 12:57Ziet er lekker uit ;D x
Loreanne
22 december 2011 at 15:30mmmhh lekker,, !
btw, in de eerste zin heb je volgens mij het woord geleden vergeten.. ik las het nu alsof je daar al een hele tijd logeert ;)
LottedeJ
22 december 2011 at 16:30Wat een lekker recept! Ik zou dan in plaats van ham iets anders doen (gehakt bijvoorbeeld), maar de rest klinkt goed. En lekker zeg, die zelfgeplukte blauwe bessen!
Joyce
22 december 2011 at 17:52Ah jum, mijn moeder maakt dit wel een met paturain erdoorheen, dat is ook echt verrukkelijk!
Esmay
22 december 2011 at 19:48Mmmm! Ziet er lekker uit! Ik liet ’t aan mama zien, en nu mag ik ’t morgen maken hihi!
Ilse
22 december 2011 at 19:51Dit eten wij ook wel eens, echt zoooo jummie!
Marjolijn
23 december 2011 at 11:16Ziet er heerlijk uit! Wat ook heerlijk is penne met brocolli, spekjes en boursin! Of met hamblokjes en witlof en boursin ^^
Jessica
24 december 2011 at 14:27Mmmmmhhh… ziet er lekker uit!
Debora
4 januari 2012 at 10:22mmmm, ik heb het nu al 2 keer gegeten sinds je artikel.
echt lekker ! thanks x