Penne met ham, champignons en paprika

Een hele tijd geleden bleef ik een keer bij mijn vriendin Yvette logeren, ik kende Yvette van de Misslipgloss meeting en zijn sinds dien goed bevriend. Maar toen ik daar bleef slapen, bleef ik daar natuurlijk ook eten. Haar moeder vroeg of ik zin had in patat of pasta. Nou die keuze was snel gemaakt, aangezien we thuis nooit pasta eten en ik het echt heerlijk vind. En je raad het al, dit heerlijke recept heb ik van de moeder van Yvette en het is echt goddelijk!

Goddelijk en ontzettend easy te maken, het enige wat je nodig hebt is:

  • penne
  • crème fraise
  • ham blokjes (wij hadden plakjes)
  • paprika
  • champignons
  • kaas

Het is echt zo easy en ontzettend snel klaar. Wat je moet doen is de ham, paprika en de champignons bakken in een koekenpan en de penne koken tot het gaar is.

Als de penne klaar is roer je de crème fraise erdoorheen en de ham met paprika en champignons en dan is het al klaar. En het is echt héérlijk. Elke keer eet ik dit weer met plezier!

Zelf vind ik het nog lekkerder met een dikke laag kaas eroverheen, maar dat is natuurlijk persoonlijk of je dat lekker vindt of niet.

En als toetje hadden we nog yoghurt met zelf geplukte blauwe bessen, heerlijk! Dit is dus een ontzettend makkelijk en heerlijk recept!

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

  • Reply
    Laura
    22 december 2011 at 09:51

    Ahh, yumm! Ik houd van pasta & champignons!

  • Reply
    Sabine
    22 december 2011 at 10:13

    Pasta + champignons + roomsaus, beste combinatie ever. Hoe je het ook varieert.

    • Reply
      Daphne
      22 december 2011 at 10:20

      Ja helemaal mee eens, lekker!

  • Reply
    Paola
    22 december 2011 at 11:05

    Ziet er heerlijk uit!

  • Reply
    yasmina
    22 december 2011 at 11:37

    krijg er gelijk trek van!
    Hey Aranka?
    Loop jij toevallig stage bij Cynthia,?
    Ik zag jullie btw een keertje in de stad!!

    xxxxx.

    • Reply
      Aranka
      22 december 2011 at 11:39

      Klopt, vanaf 9 januari loop ik bij De Nieuwe Zaak voor Cynthia stage ;)

  • Reply
    Amy
    22 december 2011 at 11:47

    Hmmm ziet er heel erg lekker uit! Ik ga het ook eens proberen!

  • Reply
    Miranda
    22 december 2011 at 12:03

    hmm ziet er lekker uit :D

  • Reply
    Chantal
    22 december 2011 at 12:05

    Dit vind ik zoooooo lekker! Krijg er helemaal trek van!

  • Reply
    Mariette
    22 december 2011 at 12:05

    Hmm dat ziet er lekker uit zeg!!

    Liefs, Mariette

  • Reply
    Maud
    22 december 2011 at 12:23

    Klinkt heerlijk! Ik ben ook gek op pasta’s, heb er nu helemaal zin in :)

  • Reply
    Jana
    22 december 2011 at 12:57

    Ziet er lekker uit ;D x

  • Reply
    Loreanne
    22 december 2011 at 15:30

    mmmhh lekker,, !

    btw, in de eerste zin heb je volgens mij het woord geleden vergeten.. ik las het nu alsof je daar al een hele tijd logeert ;)

  • Reply
    LottedeJ
    22 december 2011 at 16:30

    Wat een lekker recept! Ik zou dan in plaats van ham iets anders doen (gehakt bijvoorbeeld), maar de rest klinkt goed. En lekker zeg, die zelfgeplukte blauwe bessen!

  • Reply
    Joyce
    22 december 2011 at 17:52

    Ah jum, mijn moeder maakt dit wel een met paturain erdoorheen, dat is ook echt verrukkelijk!

  • Reply
    Esmay
    22 december 2011 at 19:48

    Mmmm! Ziet er lekker uit! Ik liet ’t aan mama zien, en nu mag ik ’t morgen maken hihi!

  • Reply
    Ilse
    22 december 2011 at 19:51

    Dit eten wij ook wel eens, echt zoooo jummie!

  • Reply
    Marjolijn
    23 december 2011 at 11:16

    Ziet er heerlijk uit! Wat ook heerlijk is penne met brocolli, spekjes en boursin! Of met hamblokjes en witlof en boursin ^^

  • Reply
    Jessica
    24 december 2011 at 14:27

    Mmmmmhhh… ziet er lekker uit!

  • Reply
    Debora
    4 januari 2012 at 10:22

    mmmm, ik heb het nu al 2 keer gegeten sinds je artikel.
    echt lekker ! thanks x

  • Laat een reactie achter