Paula’s Choice Resist Instant Smoothing Satin Finish Powders

 photo Paulas-Choice-Powder6_zps5418e52e.png

Een mooie huid willen we allemaal, Paula’s Choice ken ik nu een tijdje en over de producten die ik van haar gebruik ben ik erg te spreken, ze zijn zelfs bijna op! Maar Paula heeft ook make-up die ook voor een prachtige huid moet zorgen! Ik ben gek op gezichtspoeders dus ik testte deze twee met veel plezier uit.

 photo Paulas-Choice-Powder_zpsef491d17.png

De Paula’s Choice Resist Instant Smoothing Satin Finish Powders zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren waardoor er voor iedereen wel een geschikte kleur tussen zit. Ik heb de lichtste kleur ontvangen en de één na donkerste kleur maar heb je een wat meer getinte huid dan mij dan zijn er ook dus nog kleuren die geschikt zijn voor jou. De poeders hebben een transparante tot medium dekking. Daarom kun je kiezen het als een foundation zelf te gebruiken of juist als een finishing powder – waar het eigenlijk bedoeld voor is -.

 photo Paulas-Choice-Powder1_zps56142093.png

Zoals ik al zei zijn er vier verschillende kleuren: Porcelain/Fair, Fair/Light, Light/Medium en Medium/Tan. De poeders zitten in mooie en stijlvolle verpakkingen die er best wel luxe uit zien als je het mij vraagt. Ook zijn de doosjes stevig en hebben een goede sluiting zodat hij goed dicht blijft zitten.

 photo Paulas-Choice-Powder3_zps1f5679a3.png

De blauwe dop en de witte verpakking maken het wel tot een uniek product – deze kleurencombinatie zie je niet vaak -. Als je het doosje opent heeft het ook nog een handige grote spiegel in de dop waardoor het een ideaal product wordt om mee te nemen onderweg.

 photo Paulas-Choice-Powder4_zps0a162347.png

Als je de poederpan optilt komt er ook nog een kwastje tevoorschijn, handig! Al ben ik zelf niet heel erg fan van de kwast, hij is vrij dun en slap waardoor het niet lekker het product op pakt en je er erg lang over doet om het goed over het gezicht aan te brengen. Wel is de kwast lekker zacht en irriteert de huid niet.

 photo Paulas-Choice-Powder2_zpsec58883e.png

Links zie je de kleur light/medium en links porcelain/fair. De eerste kleur is bijna de donkerste kleur en rechts is de lichtste kleur uit de collectie. Hij is echt heel licht wat het aantrekkelijk maakt voor de bleke huidjes onder ons.

 photo Paulas-Choice-Powder7_zps067ae806.png

Swatches van de poeders! De medium kleur heeft een perfecte dekking, maar bizar genoeg krijg ik totaal geen product van de lichtste kleur af. Of ik er nou met een kwast, vinger of bijgeleverd kwastje overheen ga er komt gewoon niets vanaf. Als ik door blijf gaan met een kwast gebeurt er echt niets en met mijn vinger worden het vieze kleverige balletjes, balen, ik had hem zo graag willen testen, dan gaan we wel door met de medium kleur. Gelukkig is deze niet heel erg donker.

 photo Paulas-Choice-Powder9_zps99018c93.png

Mijn gezicht zonder enige make-up en foundation.

 photo Paulas-Choice-Powder8_zps20531922.png

Met de poeder en verdere make-up. Expres voor de foto’s heb ik alleen de poeder als foundation gebruikt en niet als finishing powder omdat ik erg benieuwd was hoe de dekking was en deze graag wilde laten zien. Zoals je ziet is het echt een hele lichte dekking, mijn oneffenheden zijn er niet mee weg maar wel een klein beetje minder en mijn gezicht is mooi matte, dat is wel prettig!

Het product belooft de huid er jonger uit te laten zien zonder dat het in de lijnjtes en rimpeltjes trekt, dat doet het product ook niet, ook de foundation niet als ik het als een finishing powder gebruik. Dat willen we graag zien.

 photo Paulas-Choice-Powder5_zpsb987ceb9.png

Ik ben enthousiast over de Paula’s Choice Resist Instant Smoothing Satin Finish Powders, dat er van mijn lichte kleur niks af kwam heeft denk ik meer met mijn product te maken dan met alle producten, het zal wel een productie foutje zijn want mijn medium kleur doet het perfect. Maar of ik deze poeder weer zou kopen? Nee, daar vind ik hem niet bijzonder genoeg voor, ik moet je eerlijk zeggen dat ik hem niet beter vind dan bijvoorbeeld een poeder van Essence of Catrice terwijl je er hier veel meer voor betaald.

De Paula’s Choice Resist Instant Smoothing Satin Finish Powders zijn voor € 20,99 te koop in de webshop van Paula’s Choice en in verschillende schoonheidssalons.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  chucky1012
  13 mei 2014 at 15:12

  Het ziet er heel goed uit en wat een mooie doosjes ;-)
  Wat een geweldig effect geeft het. Ik zou dit zeker kopen.

 • Reply
  Romy | Big Cozy Sweater
  13 mei 2014 at 15:29

  Klinkt erg goed, mooie huid heb je zonder make-up!

 • Reply
  Bianca
  13 mei 2014 at 16:20

  Vind het helaas ook te duur, lijkt me niet zoveel beter dan essence..

 • Reply
  pamela
  13 mei 2014 at 16:38

  lijkt me een fijne poeder! ik vind hem wel een beetje prijzig.

 • Reply
  Jessica
  13 mei 2014 at 16:43

  Die medium staat goed bij je huidskleur van wat ik kan zien. Ik ben benieuwd naar de lichte kleur, jammer dat je hier niet echt payoff van krijgt!

 • Reply
  Daniëlle
  13 mei 2014 at 17:09

  Mooie, eerlijke review! Ik ben het met je eens dat deze er niet beter uit ziet dan een poeder van Essence of Catrice.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  13 mei 2014 at 17:20

  Jammer dat ze je niet echt omver geblazen hebben. Voor die prijs zou je dat toch hopen eh.

 • Reply
  iiiThinkPink
  13 mei 2014 at 17:31

  Ik koop dan toch liever een poeder van Essence of Catrice..

 • Reply
  Hester
  13 mei 2014 at 17:34

  Huh, wat raar van die lichtste kleur! Hij staat jou wel mooi, handig als je even snel wil zijn, dan is je gezicht toch een béetje bedekt en gematteerd. Maar ik wil toch wel iets meer dekking en ik zou het geld er ook niet voor overhebben ben ik bang.

 • Reply
  Denise
  13 mei 2014 at 17:40

  Super jammer dat je van de lichtste kleur helemaal niets afkreeg! Ik vind het inderdaad een wat prijzig product, maar het staat je wel hartstikke mooi

 • Reply
  Jasmijn
  13 mei 2014 at 17:41

  Klinkt als een erg fijn product!

 • Reply
  elegantic
  13 mei 2014 at 18:20

  Lijkt me lekker!

 • Reply
  inspiredbylifee
  13 mei 2014 at 18:53

  Ziet er als een goede poeder uit!

 • Reply
  Amelie
  13 mei 2014 at 19:04

  Op zich een mooie poeder, alleen gek van die lichtere kleur…

 • Reply
  Axelle
  13 mei 2014 at 19:18

  hmm voor die prijs verwacht ik net iets meer!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  13 mei 2014 at 19:23

  Wat een mooi resultaat!

 • Reply
  IsabellaEliane
  13 mei 2014 at 20:47

  Wat een mooie huid heb jij zonder make-up ! De verpakking van de poeder doet me een beetje denken aan die nivea creme uit dat blauwe blik, haha.

  X

 • Reply
  MySimplySpecial
  13 mei 2014 at 20:59

  Mooi resultaat, maar toch wat te duur vind ik.

 • Reply
  Cherissa Blans
  13 mei 2014 at 21:08

  Mooi resultaat, wel wat duur helaas! :(

 • Laat een reactie achter