Paula’s Choice Resist Daily Pore-Refining Treatment 2% BHA

 photo Paulas Choice Resist Daily Pore-Refinning Treatment_zpsonb83rbm.png

Ik maak graag producten eerst op voordat ik nieuwe producten ga gebruiken of testen. Heb er echt een hekel aan als er 10 verschillende potjes open zijn. Deze Paula’s Choice Resist Daily Pore-Refining Treatment met 2% BHA lag al een hele tijd in mijn kast en ik was hier zó benieuwd naar. Eindelijk kon ik hem gaan gebruiken omdat mijn vergelijkbare product op was. Paula gaat met deze exfoliant ervoor zorgen dat je huid er piekfijn uitziet.

 photo Paulas Choice Resist Daily Pore-Refinning Treatment1_zpsfpdcx7kx.png

De beloftes op de verpakking trekken me vooral, het is een exfoliant maar ik gebruik hem elke dag als een soort van toner omdat hij erg geschikt is om elke dag te gebruiken. Na het reinigen van mijn gezicht is dit product de laatste stap. Logisch eigenlijk ook want je moet deze op een schoon gezicht aanbrengen.

 photo Paulas Choice Resist Daily Pore-Refinning Treatment2_zps0jbbe0gb.png

De Paula’s Choice Resist Daily Pore-Refining Treatment is geschikt voor een normale tot vette huid en belooft de poriën minder zichtbaar te maken, gaat het verouderingsproces tegen en geeft een fijne structuur aan het gezicht. Dit allemaal in combinatie met 2% salicylzuur (BHA) wat ontzettend goed schijnt te zijn voor de vettere huid, wat ik dus heb. Je snapt dus wel dat ik hier echt heel erg benieuwd naar was! Salicylzuur zorgt ervoor dat de ontsteking in de huid geremd wordt dus het uitermate geschikt voor mensen met een acné huid. Nu heb ik dat zelf niet, maar ik merk wel degelijk verschil met dit product, maar daar vertel ik jullie zo meteen meer over.

 photo Paulas Choice Resist Daily Pore-Refinning Treatment4_zps9dabmfjx.png

Aanbrengen gaat ontzettend makkelijk. Na het reinigen van je gezicht kun je hem aanbrengen. Ik breng hem aan met een wattenschijfje na het reinigen met een oogmake-up remover en een micellair water. Ik veeg in stroken het product over mijn gezicht en het gebied rondom de ogen en vergelijk het eigenlijk met een soort van toner. Als je het product hebt aangebracht voelt je het een beetje tintelen maar zeker niet branden, het product wordt snel opgenomen door de huid waarna hij een klein beetje trekkerig aanvoelt. Omdat het natuurlijk een exfoliator is moet je hierna wel een zonnebescherming dragen voor het verbranden en beschadigen van de huid.

 photo Paulas Choice Resist Daily Pore-Refinning Treatment3_zpso4xli5b6.png

Ingrediëntenlijst, je ziet veel werkzame stoffen maar geen vervelende stoffen zoals parabenen of parfum. Het product is trouwens ook geurloos, dat vind ik stiekem altijd wel fijn als het om mijn gezicht gaat.

 photo Paulas Choice Resist Daily Pore-Refinning Treatment6_zpsyqpjm9dd.png

Salicylzuur zorgt er trouwens ook voor dat de huid de dode huidcellen los laat waardoor je deze mee kan nemen met het wattenschijfje en ze verwijderd worden. We willen tenslotte allemaal van onze dode huidcellen af en een gave en nieuwe huid houden. Na het reinigen met dit product voelt mijn huid ook heerlijk zacht en schoon aan. Na het gebruiken van de Paula’s Choice Resist Daily Pore-Refining Treatment kan je meteen doorgaan met je dagelijkse verzorging van serum en dagcrème. Je hoeft het product niet af te spoelen of te verwijderen, dat is ideaal!

Mijn huid is sinds ik dit product gebruik zichtbaar opgeknapt, jammer dat ik geen before en after foto’s heb gemaakt, maar ik heb echt hele grove en grote poriën en deze zijn een stuk kleiner geworden. Nog zeker wel aanwezig, maar niet zo heftig meer als eerst. Puistjes die ik af en toe heb laten zich niet meer zien en mijn huid voelt ontzettend zacht en schoon aan. Of het echt werkt tegen veroudering weet ik niet omdat ik hier – gelukkig – nog geen last van heb.

Het enige nadeel of eigenlijk jammere vind aan dit product is de kleine verpakking van 88 ml, daar doe je niet echt lang mee. Het product is dan in vergelijk ook zeker niet goedkoop. Ook de verpakking vind ik niet heel handig, hij heeft een vrij grote opening waardoor je snel te veel gebruikt. En als het dan al zo een kleine verpakking is, is dat jammer. De structuur van de exfoliator is trouwens zo dun als water.

 photo Paulas Choice Resist Daily Pore-Refinning Treatment5_zpswujvs8r0.png

Ik ben blij dat ik op dit product heb gewacht, het was het wachten zeker waard. Het product vind ik heel erg fijn en heeft een vast plekje gekregen in mijn dagelijkse routine en ik gebruik hem dan ook elke dag met veel plezier. Ik vind het ideaal dat je hem niet hoeft te verwijderen en meteen verder kunt gaan met je dagelijkse verzorging. Hij heeft een goede werking op mijn huid en ik merk stiekem ook dat mijn huid minder vet is dan voorheen. Een flesje van 88 ml kost € 30,90 en is te koop in de webshop van Paula’s Choice. Goed nieuws, want ze hebben nu 20% korting op dit product, dat scheelt toch weer wat.

Dit product heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  brightmorningdew
  20 maart 2015 at 09:58

  Oh ik ben ook ontzettend benieuwd naar dit product! Ik sinds een jaar ineens ontzettende last van puistjes (ben al 24..zucht) en lees hier al veel over. Fijn van die 20% korting, dan ga ik m ook maar eens aanschaffen.

 • Reply
  Lydia
  20 maart 2015 at 09:58

  Ik gebruik zelf de Paula’s Choice 2% BHA gel. Deze werkt ontzettend zuinig, ik gebruik hem al zo’n 4 maanden en heb nog steeds het gevoel dat hij helemaal vol zit. Ik heb dezelfde ervaring dat de huid na het aanbrengen van de gel erg trekkerig word. Ik smeer er dan altijd nog een nachtcrème overheen, dat haalt de trekkerigheid weg. Vraag me nu alleen af of dat niet de werking van de gel tegengaat?

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  20 maart 2015 at 09:59

  Ik ben al een tijdje erg benieuwd naar dit product, ik hoor veel positieve dingen. Ik twijfel nog tussen deze of een andere toner met salicylzuur. Fijne review!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Denise
  20 maart 2015 at 10:03

  Wat fijn dat je hier een review over schrijft, ik was er al benieuwd naar! Super dat je zo enthousiast bent, ik denk dat ik hem nu toch ook ga aanschaffen :-)

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  20 maart 2015 at 10:03

  Wat jammer dat het flesje zo klein en duur is, het product klinkt wel erg goed!

  XO

 • Reply
  Sjess
  20 maart 2015 at 10:18

  Paula’s Choice heeft echt goede exfolianten! Ik heb zelf de skin perfecting bha lotion 2%, deze vind ik toch wat zuiniger werken. !

 • Reply
  Kirsten
  20 maart 2015 at 10:18

  Ik heb dit product ook in de kast staan en gebruik hem af en toe, ik vind het fijn om te gebruiken!

 • Reply
  Manon
  20 maart 2015 at 10:19

  Hier was ik al benieuwd naar, klinkt goed.

 • Reply
  Laura
  20 maart 2015 at 10:26

  Hier ben ik al zo lang benieuwd naar, maar door de prijs schaf ik hem telkens niet aan. Misschien dat ik ‘m na de zomer (veel werkdagen) eens aanschaf!

 • Reply
  justkristel
  20 maart 2015 at 10:40

  Lijkt mij een fijn product!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  20 maart 2015 at 12:04

  Wauw, sounds good! Wel prijzig :/

 • Reply
  Anna
  20 maart 2015 at 12:07

  Mooie foto’s!

 • Reply
  Saartje
  20 maart 2015 at 12:23

  Het lijkt me een erg fijn product, fijn ook dat de huid er minder vet van wordt. Toch vind ik hem wel erg aan de prijzige kant.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  20 maart 2015 at 12:28

  Hi ik ben ook zo. Ik wil ook geen tien potjes van hetzelfde product open hebben staan

 • Reply
  Margot
  20 maart 2015 at 12:35

  Prijzig, maar het lijkt me wel een erg fijn product!

 • Reply
  Dana
  20 maart 2015 at 14:05

  Prijs ligt aan de hoge kant maar als het werkt, ja tsja…

 • Reply
  Bianca
  20 maart 2015 at 14:18

  Klinkt wel fijn, jammer dat het zo’n kleine verpakking is :)

 • Reply
  Amelie
  20 maart 2015 at 18:26

  Het is inderdaad aan de prijs, maar wat fijn dat het ook echt werkt!

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  20 maart 2015 at 20:10

  Ik heb een gecombineerde huid met grove porien. Ik ben altijd op zoek naar dit soort producten en het klinkt heel interessant.

 • Reply
  Nicole
  22 maart 2015 at 14:22

  Ik ben hier ook heel erg benieuwd naar, zoveel mensen zijn er tevreden mee! Het enige wat mij tegen houd is de prijs maar eigenlijk mag je hier best wel in investeren, het is wel je huid en ‘visite kaartje’.

 • Laat een reactie achter