Search
Close this search box.

Paula’s Choice Resist 10% Niacinamide Booster

Paula’s Choice Resist 10% Niacinamide Booster

Een paar weken geleden werd ik geïntroduceerd met een aantal boosters voor het gezicht van Paula’s Choice. Eerlijk gezegd had ik geen idee waar het nou eigenlijk voor was of wat het deed. Paula’s Choice heeft een aantal boosters in het assortiment met allemaal verschillende functies en werkingen. Je gebruikt het puur op de huid of in combinatie met je dag- of nachtcrème om de huid wat extra’s te geven. Dit is dé ideale booster voor het minimaliseren van zichtbaar vergrote poriën.

Paula’s Choice Resist 10% Niacinamide Booster

Bij het lezen van de tekst dat het dé ideale booster voor het minimaliseren van zichtbaar vergrote poriën is was ik meteen enthousiast. Ik heb een vette huid – dat liedje kennen jullie allemaal wel – maar ook hele grove poriën. Ik heb het maar een beetje geaccepteerd dat er niets aan te doen was – dacht ik – en maakte me er niet zo een zorgen meer over. Maar blijkbaar is dit het product om het te verminderen. Het doosje ziet er op het eerste gezicht een beetje saai uit, maar dat is ook wel weer de kracht van het merk.

Paula’s Choice Resist 10% Niacinamide Booster

De Resist Niacinamide Booster is een vloeistof die 10% Niacinamide bevat. De booster belooft de zichtbaarheid van poriën te verminderen en helpt roodheid en vlekken die van puistjes kunnen komen te verminderen. De textuur van de booster is te vergelijken met water en daarom kun je hem heel makkelijk met je serum of (nacht)crème mengen. Maar ook puur aanbrengen op de huid kan, maar dan vind ik hem wel heftig. Naast dat het roodheid verminderd zorgt de booster ook voor versterking van de natuurlijke huidbarrière, het is dus echt een soort wondermiddel.

Paula’s Choice Resist 10% Niacinamide Booster

De booster bevat enkele hoofdingrediënten die samen de ultieme werking garanderen:

  • Niacinamide (10%): Een krachtig, celcommunicerend ingrediënt dat de elasticiteit van de huid verbetert. Deze vloeistof helpt huidverkleuringen te verminderen en geeft de huidteint en -structuur een boost waardoor deze er gezonder en stralender uit ziet
  • Sodium Hyaluronate: Dit huididentieke ingrediënt draagt bij aan de barrièrefunctie van de huid en voorkomt dehydratatie
  • Licorice Root Extract: Beter bekend als zouthoutextract. Naast ontstekingsremmende eigenschappen onderbreekt zoethout de aanmaak van pigment waardoor een egale teint blijft behouden
  • Vitamine C en Boerhavia Diffusa Root Extract: Dit zijn krachtige antioxidanten die kalmerende en anti-aging eigenschappen hebben.

Paula’s Choice Resist 10% Niacinamide Booster

Als ik dit allemaal lees en in me op neem ben ik best enthousiast geraakt. Ik kan wel even een booster gebruiken want mijn nieuwe en huidige skincare routine is vrij heftig en ik mis letterlijk en figuurlijk echt een booster. Ik besluit de deze Paula’s Choice Resist 10% Niacinamide Booster dus maar dagelijks te gaan gebruiken in kleine hoeveelheid in combinatie met mijn dagcrème. Ik doe het trouwens dagelijks, maar je kunt er ook een kuurtje puur van maken door het één keer per week te doen. Of af en toe wanneer je het denkt nodig te hebben.

Paula’s Choice Resist 10% Niacinamide Booster

De booster is inderdaad zo dun als water en heeft ook geen enkele kleur. Je ziet hem daarom ook bijna niet op mijn hand liggen. De bedoeling is dat je 2 tot 3 druppels per behandeling gebruikt, maar dat verschilt natuurlijk per persoon en hoe je hem gebruikt. Ik gebruik twee druppels in combinatie met mijn dagcrème. Het mengt heel prettig met elkaar maar zorgt er wel voor dat ik een wat dunnere substantie dagcrème heb.

Paula’s Choice Resist 10% Niacinamide Booster

Mijn huid twee weken voor het gebruik van de Paula’s Choice Resist 10% Niacinamide Booster. Mijn huid ziet er vrij rood uit en heeft best grote en grove poriën vind ik zelf.

Paula’s Choice Resist 10% Niacinamide Booster

Mijn huid op dit moment na dagelijks gebruik van de Paula’s Choice Resist 10% Niacinamide Booster. Ik weet niet of jullie het zien, maar ik zie degelijk wel verschil. Mijn huid is een stuk minder rood en mijn poriën zijn toch zichtbaar verminderd. Dus over het effect en de werking ben ik heel positief!

Alleen ik denk wel dat dit geen product is voor een gevoelige huid, terwijl er wel op staat dat het voor alle huidtypen geschikt is. Zoals jullie weten heb ik een olifantenhuid, maar ik voel de booster toch wel degelijk werken en prikken op de huid. Het gevoel verdwijnt gelukkig snel, maar je voelt het zeker wel, helemaal rondom de gevoelige huid van je ogen.

Paula’s Choice Resist 10% Niacinamide Booster

De booster trekt snel in de huid en laat geen trekkerige en plakkerige laag achter, dat vind ik zeker een groot voordeel. Ook merk ik dat hij dehydratatie echt voorkomt. Ik gebruik nu de producten van Mario Badescu en die zijn vrij heftig, sinds ik deze booster erbij gebruik krijg ik niet meer zulke droge wangen, maar blijven ze lekker soepel.

Ik ben enthousiast over de booster en het doet beduidend wat voor mijn huid en dat vind ik fijn, ook is het een fijne aanvulling op mijn skincare routine. De Paula’s Choice Resist 10% Niacinamide Booster van 20 ml kost € 46,90 en is online in de webshop van Paula’s Choice te koop. Aanrader!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Ik zie het verschil ook! Had ik eigenlijk niet verwacht. Goed dat je het los kunt gebruiken, maar ook in combinatie met dag- of nachtcreme. Dat maakt het weer wat makkelijker (en zuiniger) in gebruik. Fijne review!

  2. Ik ben echt gek op de producten van Paula’s Choice en ben blij dat er eindelijk een product met zo’n hoge concentratie vitamine B3/niacinamide bestaat. Dit is één van de weinige ingrediënten die bewezen echt je huid goed doen namelijk <3

  3. Dat prikken kan ook een teken zijn dat het werkt. Ik heb dat met Collistar Glycolic acid. Een peeling in een flesje en daarvan is bekend dat als de concentratie hoog genoeg is, je dit ook letterlijk zult voelen. Ik zie ook wel verschil trouwens! Zelf gebruik ik Olaz producten. Daar zit ook Niaciamide in en vaak ook bovenin de ingrediëntenlijst. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *