Search
Close this search box.

Paula’s Choice mijn mening en die van mijn lezeressen!

Paula’s Choice mijn mening en die van mijn lezeressen!

Een tijdje geleden plaatste ik een oproepje op mijn site wie mij mee wilde helpen de producten van Paula’s Choice te testen. Ik mocht namelijk samen met drie lezeressen de producten van Paula’s Choice testen die afgestemd waren op onze huid. Het leek mij leuk vrouwen uit te zoeken met allemaal een heel ander soort huid en vandaag vertellen wij uitgebreid wat we van de producten vonden! En ik kan je vertellen, de resultaten zien er goed uit!

Paula’s Choice mijn mening en die van mijn lezeressen!

Inge

Ik was een van de gelukkigen die 3 weken een skincare basisroutine, afgestemd op mijn huid en behoeften van Paula’s Choice mocht uittesten. Ik ben 40 en heb een extreme droge huid, vooral in de herfst en winter. Als ik onder de douche vandaan kom, is mijn huid rood en trekt. Ook heb ik rimpels, vooral onder mijn ogen en op de zijkant van mijn wangen. Mijn huid is ook wat vlekkerig (rode vlekjes) geworden en sinds begin 2017 heb ik last van “bobbeltjes” op de huid van de onderste kaaklijn. Ik mocht 4 producten testen en ik zal per product mijn ervaringen delen.

Resist Optimal Results Hydrating Cleanser

Dit is een facewash. Ik heb het product 3 weken lang elke ochtend en avond gebruikt. Nadat ik dit product gebruikt heb en mijn huid droog is, voelt mijn huid gelijk trekkerig aan. Ik vind dit product dus niet hydraterend. Ik zal het product een keer per dag blijven gebruiken als ik douche (ik douche bijna altijd in de avond), maar in de ochtend zal ik een micellair water of cleansing milk gaan gebruiken. Ook haalt de facewash mijn mascara niet goed weg, dus heb ik daarna nog een oogmake-up remover nodig.

Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion spf30

Deze moisturizer is voor mijn huid helaas niet hydraterend genoeg. Zelfs met een serum eronder trekt mijn huid nog een beetje. En hoe goed ik de lotion ook in mijn huid wreef, liet het toch een lichte witte waas achter. Op make-uploze dagen hebben een paar mensen gezegd dat ik er zo wit uitzag. Wat wel fijn aan dit product is, is dat het SPF30 bevat. De meeste dagcrèmes of lotions hebben SPF15.

Resist Daily Pore-Refining Treatment 2% BHA

Sinds begin 2017 heb ik last van “bobbeltjes”op de onderst kaaklijn. De eerste week heb ik de exfoliant 2 keer per week in de avond gebruikt. Dat ging goed, dus ben ik de exfoliant elke dag gaan gebruiken. Ik heb amper nog bobbeltjes op mijn kaaklijn. Mijn huid is veel gladder en zachter, dus jullie begrijpen wel dat ik dit een geweldig product vind.

Resist Intensive Repair Cream Dry-Very Dry Skin

Deze crème gebruik ik in de avond als laatste stap in mijn avond-routine. De flacon heeft een pompsysteem, wat fijn is, en met 1 pompje heb je genoeg om je gezicht en hals te behandelen. De crème heeft een fijne structuur en smeert gemakkelijk uit. Na het gebruik van deze crème voelt mijn huid gehydrateerd aan. Ik gebruik de crème ook onder mijn ogen en het lijkt alsof de rimpeltjes onder mijn ogen wat minder zijn geworden. Wie weet, als ik deze crème langer onder mijn ogen gebruik ik zie of de rimpeltjes echt minder worden. Ik vind deze crème echt een aanrader voor mensen met een droge, ouder wordende huid!

Ik wil Aranka heel erg bedanken dat zij mij de kans heeft gegeven om deze producten te testen. Ook wil ik Mirjam van Paula’s Choice bedanken voor haar uitleg en advies! En Paula’s Choice zelf, wil ik ook heel erg bedanken!

Paula’s Choice mijn mening en die van mijn lezeressen!

Nathalie

Eind februari ontving ik een mailtje van Aranka dat ik producten mocht testen van Paula’s Choice! Ik deed een klein vreugdedansje want met mijn rode en gevoelige huid zijn fijne producten heel erg welkom!

Nadat ik wat vragen heb beantwoord, nam een vriendelijke medewerker van Paula’s Choice contact met me op om mijn huid wat beter te leren kennen en de meest geschikte producten naar mij op te sturen. Daarna ontving ik een pakketje met daarin een complete set van de Redness Reliëf lijn en daarbij nog wat monstertjes. Ik maakte een paar before-foto’s en het testen kon beginnen!

Ik was vooraf een beetje sceptisch, want hoe kunnen deze producten opeens zorgen voor minder roodheid? Al jaren ben ik erg voorzichtig met wat ik op mijn gevoelige huid smeer. Veel producten geven toch al snel een allergische reactie waardoor mijn huid ging prikken en trekkerig aanvoelde en ik altijd greep naar mijn vertrouwde parfum-vrije dagcrème. Toch had ik het gevoel dat mijn huid niet optimaal verzorgd was, en de roodheid van mijn huid plamuurde ik weg met flink wat foundation.

De producten van de Redness Reliëf lijn werken kalmerend en zijn geschikt voor de gevoelige huid. ’s Morgens na het tandenpoetsen bracht ik de Redness Reliëf SPF 30 Mineral Moisturizer aan. In het begin moest ik even wennen aan de geur, maar na 2 dagen ruik je hem al niet meer. Erg fijn dat deze dagcrème ook een SPF bevat, zeker nu het weer wat mooier weer gaat worden! Onder de douche gebruik ik regelmatig de Redness Reliëf Cleanser, welke op een zachte manier mijn huid reinigt. Hij krijgt niet al mijn (waterproof) make-up eraf, maar ik ben dan ook altijd erg voorzichtig met de huid rondom mijn ogen in de douche. In de avond breng ik op een gereinigde huid een pompje 1% BHA lotion exfoliant aan. De medewerker van Paula’s Choice gaf aan dat ik het kon opbouwen en dat dagelijks gebruik in het begin misschien wat te heftig zou zijn voor mijn huid. Toch merkte ik dat mijn huid er super op reageerde en heb eigenlijk van begin af aan dit dagelijks gebruikt. Na de exfoliant bracht ik de nachtcrème aan. Deze voelt wat rijker en voller dan de dagcrème. Met grote regelmaat heb ik hem ook gebruikt voor mijn droge handen!

Paula’s Choice mijn mening en die van mijn lezeressen!

De producten zijn fijn in gebruik, de verpakkingen (tube of pompje) werken lekker hygiënisch en ik vind het stiekem ook wel handig dat de nacht- en dagcrème een ander formaat hebben, zodat je niet per ongeluk de verkeerde smeert. Toen ik de foto’s met elkaar vergelijk (voor en na scheelt maar 2,5 week!) zag ik pas echt hoe erg mijn huid opgeknapt is. Ik kon het al merken doordat ik een stuk minder foundation gebruik, maar het verschil is heel erg zichtbaar en het resultaat is beter dan dat ik gehoopt had! Ik ga zeker door met gebruiken van deze superfijne producten en wil Aranka en Paula’s Choice bedanken voor de fijne producten!

Paula’s Choice mijn mening en die van mijn lezeressen!

Maaike

Drie weken geleden kreeg ik de kans om via Aranka een aantal producten van Paula’s Choice te testen. Op dat moment was mijn huid in een fase vol onzuiverheden, mee-eters en puistjes. Sinds afgelopen zomer heb ik namelijk behoorlijk last gehad van acne en onzuiverheden. Ik ben een dubbele kaakoperatie ondergaan en merkte dat mijn huid gewoon niet gelukkig was. Ik hoopte daarom dat doormiddel van Paula’s Choice producten ik mijn huid weer ‘happy’ kon maken en de onzuiverheden kon aanpakken. Zelf had ik al positieve ervaring met één product van Paula’s Choice, maar door het prijskaartje en mijn studentenbudget twijfelde ik enorm over de aanschaf van een hele verzorgingslijn.

Hierboven zie je een foto van de producten die ik heb gekregen van Paula’s Choice. Er staat twee keer stap 3 in mijn verzorgingsroutine, aangezien het ene de derde stap in de ochtendroutine was (dagcrème) en de andere avonds (nachtcrème). Samen hebben we een verzorgingsroutine opgesteld, die volledig is afgestemd op mijn huidtype. Ik vond het erg fijn dat Paula’s Choice mij kon adviseren hierover. Aangezien ik een gevoelige huid heb en op de meeste drogisterijproducten niet goed reageer. Ik had aangeven dat ik last had van een huid met puistjes en veel mee-eters rond de T-zone. Daarnaast heb ik boven mijn wenkbrauwen nog wat littekens van mijn ‘hevige’ acne periode. Deze ‘rode vlekjes’ wilde ik ook graag aanpakken in mijn verzorgingsroutine.

Redness Reliëf Nourishing Gel Gezichtsreiniger

Ik vind dit een heel fijn product om te gebruiken aangezien het je gezicht een ‘schoon’ en ‘fris’ gevoel geeft. Het is daarnaast een hele milde reiniger die al mijn make-up (draag alleen mascara en highlighter) goed verwijderden. Mijn gevoelige huid werd er niet nog roder van zoals normaal met make-up removers, maar reageerden er rustig op. Daarnaast is het een handige verpakking en is het product zuinig in verbruik aangezien je maar een klein druppeltje nodig hebt.

Clear Extra Strength 2% BHA Exfoliant

Met dit product was ik al bekend van Paula’s Choice. Ik had dit product aangeschaft nadat mijn huid na mijn kaakoperatie al vetter en onzuiverder werd. Voorheen gebruikte ik het alleen ’s avonds maar voor deze routine ben ik het product ’s ochtends en ’s avonds gaan toepassen. Dit product zorgt ervoor dat je huid minder vettig aanvoelt. Mijn poriën vallen minder op en lijken zelfs kleiner. Aangezien ik dit product al een tijd gebruikte reageerden mijn huid goed op een verhoging in het gebruik. Daarnaast laat dit product mijn huid super zacht aanvoelen!

Clear Ultra Light Daily Hydrating Fluid SPF 30

Het is een erg dunne crème wat ik erg fijn vind, omdat ik zo het idee heb dat mijn poriën niet verstopt raken. De crème trekt snel in en laat geen vettig laagje achter. Daarnaast reageert mijn gevoelige huid er goed op en lijkt het de roodheden in mijn gezicht te verminderen/kalmeren. Een pluspunt is ook dat het een SPF bevat. Voorheen had mijn dagcrème dit niet maar het is toch fijn om te weten dat je huid goed beschermd wordt. Het matterende effect mis ik wel bij deze dagcrème, mijn huid lijkt er wel meer door te glimmen.

Redness Reliëf Restoring Moisturizer

Een fijne nachtcrème die niet te dik is. Het zorgt voor een zachte huid en kalmeert mijn snel geïrriteerde rode huid. Vooral met de koude dagen is dit product superfijn! Normaal had ik snel last van een droge huid bij mijn haarlijn, maar tijdens het gebruik van dit product heb ik dat niet meer gehad.

Paula’s Choice mijn mening en die van mijn lezeressen!

Paula’s Choice mijn mening en die van mijn lezeressen!

Boven zie je de voor foto en onder de foto na het gebruik van de producten. Over het algemeen ben ik super tevreden met de producten van Paula’s Choice. Ongelofelijk wat voor een effect goede producten en een vaste verzorgingsroutine voor je huid kunnen doen. Ik heb (bijna) geen last meer van puistjes, mijn mee-eters zijn aanzienlijk verminderd en mijn rode plekjes vallen minder op. Een ding is zeker, ik kan niet meer zonder deze producten. Deze producten hebben mijn huid een stuk verbeterd, eindelijk schaam ik me niet meer voor mijn huid.

Paula’s Choice mijn mening en die van mijn lezeressen!

Aranka

Natuurlijk kreeg ik ook de producten van Paula’s Choice opgestuurd om te testen. Ook na uitgebreid aangegeven te hebben wat ik nodig heb met mijn vette huid kreeg ik deze producten aangeraden, een mix van producten uit de Skin Balancing en Resist lijn. Ik kreeg twee producten extra die de lezeressen niet hadden gekregen namelijk een toner en een booster.

Mijn vette huid is zoals jullie al weten een doorn in het oog. Mijn make-up blijft niet goed zitten en ik vind het gewoon niet mooi en prettig dat ik zo glim. Ik probeer er wel rekening mee te houden ook met skincare producten, maar niets werkt echt goed. Ik ben dus heel erg benieuwd of deze producten hier dus verandering in kunnen brengen.

Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser

Ik begin de ochtend onder de douche en was mijn gezicht met de Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser. Het is een prettige cleanser die mijn laatste restjes make-up van de vorige avond goed verwijderd, maar ik merk wel dat een full make-up look wat te veel van het goede is om weg te halen. Na mijn huid gewassen is met de cleanser voelt het heel schoon en zacht aan. De cleanser schuimt trouwens niet en dat vind ik altijd wel prettig op mijn gezicht.

Skin Balancing Pore Reducing Toner

Daarna ga ik altijd verder met het reinigen van mijn gezicht (droog mij wel even af en kleed mij aan). Ik begin met het gebruik van een toner zodat al het laatste vuil wordt verwijdert en mijn gezicht klaar is voor de dagverzorging. Ik vind de toner heel erg fijn en ik merk echt verschil aan mijn huid qua opnemen van de booster en dagcrème dan wanneer ik hem niet gebruik. Het trekt veel sneller in en dat is fijn!

Resist 2% BHA Exfoliant

Na de toner gebruik ik de Resist 2% BHA Exfoliant en deze exfolieert je huid door middel van BHA. Het verwijdert onder andere dode huidcellen, gaat huidveroudering tegen en helpt vaak ook heel effectief tegen andere huidproblemen. Bij mij merk ik ook echt dat mijn huid minder vet wordt door het gebruik van deze exfoliant en dat mijn huid minder grote poriën (ook door een combinatie van de toner) heeft. Ik heb deze al vaker gehad en was er toen erg tevreden over en ben dat nu weer. Als deze op is ga ik hem zeker weer opnieuw kopen, het is echt een hele fijne toevoeging aan je routine.

Resist 10% Niacinamide Booster

In het begin vond ik dit maar een gek product en wist ik eigenlijk niet zo goed wat het was. Ik dacht dat je het met een soort van serum kunt vergelijken omdat je het gebruikt voor je dagcrème. De boosters bevatten ingrediënten in een hogere dossering die jouw huid nodig heeft, zoals ik dus niacinamide of wel B3. Het zorgt voor een goede elasticiteit van de huid en ik merk echt dat mijn huid dit echt nodig heeft. Het trekt binnen een paar seconden in en mijn huid ziet er meteen een stuk frisser uit, heel fijn!

Resist Youth Extending Daily Hydratating Fluid SPF 50

Wisten jullie dat alle dagcrèmes van Paula’s Choice een minimale SPF van 30 hebben? Deze spant dus helemaal de kroon met haar SPF 50. De naam zegt het al het is een hele dunne dagcrème en dat vind ik erg prettig met mijn vette huid. De crème slaat tijdens het aanbrengen een beetje wit uit maar droogt wel gewoon transparant op. De crème voelt wat vettig aan maar droogt gewoon droog op, dat is wel fijn! Mijn huid voelt heerlijk vol en gehydrateerd aan, maar toch merk ik dat de crème toch wat te vol voor mij is en ik in de loop van de dag wel weer een hele vette huid heb helaas. Maar voor de rest is de crème erg prettig en doet het zijn werk goed!

Skin Balancing Invisible Finish Moisture Gel

’s Avonds na het reinigen van mijn huid (ook met de Paula’s Choice producten en een olie reiniger) gebruik ik deze crème als nachtcrème. Het is een hele lichte gel crème die echt als een soort van siliconen gel aanvoelt, heel gek! Hij smeert heel makkelijk uit en mijn huid voelt hier direct heel soepel en zacht door aan. Ik vind stiekem deze crème fijner dan de fluid omdat mijn huid hier langer matterend door blijft. Dus met dagen wanneer ik geen make-up draag wil ik hem ook nog wel eens overdag dragen. De gel trekt trouwens ook super snel in de huid en laat geen vettige of siliconen gevoel laag achter.

Het is een beetje lastig te zien op deze foto’s, maar mijn poriën zijn een stuk minder zichtbaar geworden en ik heb sinds ik deze producten gebruik geen grote puistjes meer gehad. Af en toe komt er zomaar eentje boven en dat heb ik nu al 4 weken niet gehad. Wel is mijn huid nog steeds vet, maar het is niet zo dramatisch als eerst. Ik vind het vooral erg prettig dat mijn puisten weg blijven, zelfs als ik ongesteld ben of moet worden!

Zoals je kan zien zijn mijn lezeressen en ik erg tevreden met de producten van Paula’s Choice en van anderen hoor ik vaak ook positieve verhalen. Paula’s Choice is te koop in hun webshop waar je ook meteen meer informatie over de producten kan vinden. En met de kortingscode ARANKA15 krijg je ook nog eens 15% korting op je bestelling. Deze code zal geldig zijn t/m 30 april 2018.

Hebben jullie wel eens wat van Paula’s Choice geprobeerd en wat vonden jullie er van?

Dit is een betaalde samenwerking met Paula’s Choice

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Ik ben door mijn rode en bobbelige huid altijd enorm nieuwsgierig geweest naar dit merk, maar de prijs hield me altijd een beetje tegen. Ik ben nu toch overstag en ga het binnenkort aanschaffen!

  2. Ik lees zoveel goede dingen over Paula’s Choice. Helaas kan ik het me nu niet veroorloven maar hoop dat ik later wat producten kan testen om te kijken of mijn huid er ook baat bij heeft!

  3. Fijne reviews!
    De meeste producten met SPF van Paula’s Choice zou ik niet aanraden, want de Amerikanen lopen echt enorm achter op het gebied van goede zonnefilters. Je kan beter gewoon een moisturizer zonder SPF gebruiken (wat Paula’s Choice onder “nachtcremes” zet), en dit dan combineren met een goede zonnebrandcreme. (van een dagcreme smeer je sowieso niet voldoende product om de genoemde SPF op de verpakking te halen).
    Zelf vind ik de de Skin Balancing Moisture Gel fijn onder make-up.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *