Paula’s Choice MegaLength Lash-Extending Mascara

 photo PaulasChoiceMascara6_zps82096930.png

Een hele mond vol, deze nieuwe mascara van Paula’s Choice. De nieuwe Paula’s Choice MegaLength Lash-Extending mascara belooft je wimpers opvallend veel lengte en volume te geven. Ik houd van deze beloftes, want dat houdt in dat er knallende wimpers horen te komen. Paula’s Choice is een merk waar ik veel positieve ervaringen mee heb qua huidverzorging maar qua make-up is het nog een beetje ontdekken. Ik ben dus ook heel erg benieuwd naar deze mascara.

 photo PaulasChoiceMascara_zpscd380742.png

Paula’s Choice is denk ik een merk dat niet iedereen kent. Dat vind ik ook niet zo gek, want je vind het niet bij de plaatstelijke drogisterij. Paula’s Choice is alleen te koop in salons die met dit merk werken en natuurlijk op hun eigen website. De producten van Paula’s Choice zijn producten die echt wat voor de huid doen en echt goed voor de huid zijn. In de producten van Paula zul je niet snel troep vinden die andere cosmetica helaas nog wel vaak gebruiken. Daarom is Jetske Ultee ook vaak erg te spreken over de producten van Paula. Ook met make-up is dat zo, deze mascara is zo gemaakt zodat niemand er eigenlijk last van kan krijgen en met goede ingrediënten is samengesteld.

 photo PaulasChoiceMascara1_zpsc26fcf06.png

De mascara ziet er op het eerste gezicht niet echt heel uitnodigend uit, maar de huls vind ik ook zeker niet lelijk. Het is misschien een beetje een standaard verpakking, maar ik vind dat ook wel bij het merk passen. Het is zeker geen merk met over de top verpakkingen die meteen je aandacht trekken of je het echte gevoel van luxe geven. De huls is leuk samengesteld en handig is gebruik, daar gaat het eigenlijk toch allemaal om?

 photo PaulasChoiceMascara2_zpsd1f9a486.png

De mascara heeft nogal een opvallende naam waar meteen veel beloftes aan vast hangen. Ze belooft de mascara extreem lange wimpers te geven met lekker veel volume. Dat is een belofte waar ik zelf heel erg blij van word. Ik hou van lange en volle wimpers die er mogen zijn. De formule van de mascara bevat onder andere carnauba- en bijenwas, verzorgende olijfolie, de vitamines B5, C en E en collageen, om de wimpers zachter en sterker te maken. Zo dat is me nogal een lijstje voor een mascara, dat hoor je niet vaak! Maar dat maakt me zeker wel enthousiast, maar ook toch een beetje bang. Gaat mijn mascara door deze ingrediënten niet ontzettend vlekken zodat ik met panda ogen rondloop?

 photo PaulasChoiceMascara4_zpsd2f3bba7.png

Aan de borstel is goed gewerkt, het speciaal vormgegeven 3D-borsteltje scheidt de wimpers perfect en voorziet zelfs de meest kleine wimperhaartjes van extra lengte en volume. Klinkt ook heel goed, zonder te klonteren!

 photo PaulasChoiceMascara5_zps2929471c.png

De borstel heeft een soort van zandloper effect met aflopende lengtes. De mascara bevat zelf niet heel erg veel mascara waardoor klontjes niet snel kunnen ontstaan, maar ik vraag me af of dat volume effect dan echt tot zijn recht komt.

 photo PaulasChoiceMascara8_zpsffad8a7b.png

Mijn wimpers zonder enige make-up.

 photo PaulasChoiceMascara9_zps24f07dbb.png

Mijn wimpers met de Paula’s Choice MegaLength Lash-Extending mascara. Wauw, wat een lengte geeft deze mascara zeg, heel erg indrukwekkend! Maar de volume vind ik helaas wel een stuk minder. Ik hou van wimpers met lekker veel body en dit is voor mij een beetje te safe. Maar ik weet zeker dat veel mensen heel erg enthousiast worden van dit resultaat!

 photo PaulasChoiceMascara7_zpsfae92ccf.png

De mascara is voor de rest ook heel erg fijn, hij brengt makkelijk aan en je ziet vrijwel meteen resultaat. Het is zeker niet zo dat je eerst drie laagjes moet aanbrengen voor je resultaat ziet. Ook blijft de mascara gedurende de dag goed op zijn plek zitten en vlekt  en klontert niet op de huid rondom de ogen, dat is fijn! Ook voelen ze wimpers heel zacht en natuurlijk aan, alsof er geen mascara op je wimpers zit.

 photo PaulasChoiceMascara3_zps6832fdc1.png

Ik ben echt heel erg te spreken over deze mascara. De lengte is er zeker maar de volume vind ik toch een beetje mondjesmaat. Voor de rest is het comfort en de verzorging natuurlijk super en de prijs is helemaal niet zo gek. Want voor deze hele fijne mascara betaal je maar € 14,00 en is te koop bij de salons die werken met Paula’s Choice en online in hun eigen webshop!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reply
  Marloes | Budgetproof.nl
  23 november 2014 at 06:08

  Ziet er heel mooi uit :D maar ik vind ‘m wel een klein beetje klodderen. Hmmm. Maar volume geeft ie sowieso! Wat een mooie crispy scherpe foto’s <3

 • Reply
  Kelly caresse
  23 november 2014 at 07:22

  Wat een mooi resultaat geeft deze mascara! Mooie en lange wimpers!

 • Reply
  chucky1012
  23 november 2014 at 07:46

  Het is een goede mascara en seperate de wimpers perfect ;-)

 • Reply
  Mandy
  23 november 2014 at 08:38

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  BeautyOpinie
  23 november 2014 at 09:03

  Ik wist niet eens dat Paula’s Choice ook mascara’s verkoopt, leuk om te zien! Ik vind hem best oke!

 • Reply
  Beautydagboek
  23 november 2014 at 09:15

  De lengte is zeker mooi! Hier hou ik wel van :). De verpakking ziet er ook erg leuk uit, weer even wat anders.

 • Reply
  misscraftsy
  23 november 2014 at 09:24

  Klinkt goed! Ik wil misschien ook nog weleens make-up uitproberen van Paula’s Choice!

 • Reply
  Bo
  23 november 2014 at 09:55

  Lijkt me heel fijn!

 • Reply
  Amy
  23 november 2014 at 09:58

  Zo! Wat een verschil zeg!

 • Reply
  Vera
  23 november 2014 at 10:02

  Ziet eruit als een fijne mascara! Had idd nog niet veel van het merk gehoord. De prijs is ook wel redelijk. Fijna review!

 • Reply
  dianacarlton
  23 november 2014 at 10:22

  Het resultaat is best wel oke! Al denk ik dat er voor een kleiner budget ook betere mascara’s te vinden zijn.

 • Reply
  Margot
  23 november 2014 at 10:31

  Wat geeft hij veel lengte!

 • Reply
  Joyce - Beamingbeautynl
  23 november 2014 at 10:46

  Vind ‘m er erg goed uit zien!

 • Reply
  Beautyjuf
  23 november 2014 at 11:09

  Hoppa, wat een prachtig effect! Ik vind het verschil heel mooi.

 • Reply
  lucindainwonderland
  23 november 2014 at 11:36

  Ze geven je wimpers zeker een flinke krul en de prijs vind ik ook nog wel gemiddeld, niet te duur ofzo. Het is zeker eentje die ik in overweging ga nemen als mijn andere mascaras op zijn. xxx Lucinda

 • Reply
  Dionne Knooren
  23 november 2014 at 11:37

  Hij ziet er erg goed uit!

 • Reply
  Nicolish
  23 november 2014 at 11:44

  Erg mooi resultaat! Wat een apart borsteltje zeg. Ziet er goed uit.

 • Reply
  Beau
  23 november 2014 at 11:59

  Wat een mooi resultaat zeg :)

 • Reply
  femketje
  23 november 2014 at 12:17

  ziet er pretty uit :D

 • Reply
  justjaxelle
  23 november 2014 at 13:12

  ziet er erg mooi uit!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  23 november 2014 at 13:23

  De huidverzorging van Paula’s Choice gebruik ik nu al een tijdje en daar ben ik echt helemaal van overtuigd. Haar make-up producten heb ik nog niet geprobeerd, maar na deze enthousiaste review krijg ik er wel zin in.

 • Reply
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  23 november 2014 at 14:23

  Wat heb je dit weer leuk geschreven, heel prettig review. Ik vond het gewoon spannend en gelukkig mag het eindresultaat er zijn!!

 • Reply
  DiaryOfAMua
  23 november 2014 at 15:11

  Ziet er mooi uit!

  Xo

  Diary Of A Mua

 • Reply
  Mariska (@DoorMariska)
  23 november 2014 at 15:46

  Vind het resultaat ook wel erg mooi om te zien!

 • Reply
  Marjoleinee
  23 november 2014 at 16:10

  Wauw wat een super mooi effect! Ik kende het merk wel, maar ik wist niet dat er geen ‘rare’ stoffen in zaten, misschien ga ik dan toch maar eens wat proberen :)

 • Reply
  Kelly
  23 november 2014 at 17:37

  De lengte ziet er heel erg goed uit, maar van mij mogen je wimpers ook wel wat meer volume mogen hebben.

 • Reply
  marieke
  23 november 2014 at 18:54

  Ziet en klinkt goed! Vind alleen altijd jammer dat deze producten niet in de winkel te koop zijn! Maakt de toegankelijkheid een stuk minder! Maar verdee ziet het er goed uit en word ik steeds nieuwsgieriger naar dit merk:)

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  23 november 2014 at 21:47

  Ziet er heel degelijk uit!

 • Laat een reactie achter