Paula’s Choice Liquid Lipstick

 photo Paula_zps7f860975.png

Paula’s Choice, niet meteen een merk dat iedereen bekend in de oren klinkt. Misschien ken je het wel, maar dan is het vast en zeker van de huidverzorging en skincare. Maar wisten jullie ook dat Paula’s Choice ook make-up heeft? Onder andere hele leuke lipglossjes! Ik laat ze vandaag aan jullie zien!

 photo Paula1_zpsdce8cffa.png

Paula’s Choice is een merk dat uit is op het allerbeste voor de huid. En dat doen ze met verschillende verzorgende producten. Maar ook bij de make-up is dat hun visie. Deze lipglossjes zijn dan ook een volledig dekkende gloss, long-lasting, hebben geen plakkerige laag en verzorgt en hydrateert de lippen. Klinkt als een goede gloss – of ja, een lipstick hoe ze het zelf noemen -.

 photo Paula2_zps89a0669d.png

De glossjes zijn er in vier verschillende kleuren. Festive Rose, Vintage Pink, Cherry Red en Watermelon Pink. Allemaal lieve roze kleuren tot aan roodachtig.

 photo Paula3_zps747d868d.png

De applicatior van de lipgloss ziet er gewoon standaard uit zoals een normale lipgloss. Niets op aan te merken. De verpakking vind ik er voor de rest leuk uitzien maar niet spectaculair. Wel vind ik het logo er met het lettertype erg mooi uit zien. Alle kleuren hebben trouwens een prachtige glans maar bevatten geen shimmers en glitters.

 photo Paula5_zpsf9ad8fc5.png

Vintage Pink is de lichtste kleur van allemaal. Hij ziet er ontzettend lief uit op de lippen. Maar toch had ik meer dekking verwacht. Liquid Lipstick doet me een beetje aan de dekking van de Rimmel Apocalips denken, maar deze lipgloss is vrij transparant. Ik vind het persoonlijk niet erg, maar het product doet dus niet wat het belooft.

 photo Paula4_zpsb2573b21.png

Watermelon Pink is een iets heftigere kleur en ik vind hem eigenlijk er perfect uitzien. Mooi roze dat je lippen net iets meer kleur en glans geeft. Dit is een van mij favorieten.

 photo Paula6_zpscdf5c31a.png

Een iets lichter kleurtje is Festive Rose die ik ook heel erg mooi vind en met veel plezier draag.

 photo Paula7_zpsbb76fbde.png

En als laatste Cherry Red, hierbij kan je goed zien dat de gloss niet echt dekt.

Ik vind de lipglossjes er allemaal super mooi uitzien, maar de beloftes zijn vrij weinig van waar. Ze dekken niet zo goed als wordt beloofd. Longlasting zijn ze zeker niet, bij het eten van een bolletje bij de lunch was mijn lipgloss zo goed als helemaal verdwenen. Een beetje gloss had toch wel blijven zitten na een klein bolletje. Wel maakt het mijn lippen superzacht en hydrateert het mijn lippen ook echt. En het niet plakken klopt ook, dat vind ik fijn!

Of ik enthousiast ben over de lipgloss? Ja, dat ben ik zeker maar die loze beloftes moeten ze gewoon niet doen. Ik ga zeker weten deze kleuren met veel plezier dragen! De Paula’s Choice Liquid Lipsticks zijn online te koop voor € 10,-.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

30 reacties

 • Reply
  Aurelie
  9 januari 2014 at 15:22

  Ik vind watermelon pink erg mooi! Ik had nog nooit van het merk gehoord, maar wanneer ik deze lipglossjes ooit eens tegenkom ga ik ze zeker eens van dichtbij bekijken.

 • Reply
  Eline
  9 januari 2014 at 15:23

  Jammer van de beloftes, ik vind de kleurtjes tof!

 • Reply
  Sofie
  9 januari 2014 at 15:25

  Mooie kleuren!

 • Reply
  Monique
  9 januari 2014 at 15:25

  Jammer van de beloftes. Maar er zitten toch wel een paar leuke kleurtjes tussen.

 • Reply
  MySimplySpecial
  9 januari 2014 at 15:33

  Jammer dat ze niet wat er beloofd wordt. De kleurtjes zien er wel prima en draagbaar uit.

 • Reply
  chucky1012
  9 januari 2014 at 15:41

  Ziet er zo leuk uit! Jammer dat het de beloftes niet waar kan maken.

 • Reply
  Joyce
  9 januari 2014 at 15:46

  Ze zien er in de verpakking inderdaad leuk uit. Jammer dat de kleur op de lippen toch niet helemaal goed over komt. Dit is ook de reden waarom ik meer van lipstick houd dan van lipgloss :)

 • Reply
  Jana
  9 januari 2014 at 15:48

  De kleurtjes zijn mooi draagbaar ! x

 • Reply
  Melike
  9 januari 2014 at 15:53

  Ik dacht eerst echt zo van oke telkens de zelfde foto.. behalve de laatste, die is dan nog wel anders.

 • Reply
  lovethatmakeup
  9 januari 2014 at 15:59

  Wel mooie kleuren maar inderdaad jammer dat ze niet dekken helaas :(

 • Reply
  Kimberly
  9 januari 2014 at 16:10

  Watermelon Pink vind ik eigenlijk wel heel ergmooi! Ik vind ze wel een beetje op elkaar lijken, het verschil is niet zo groot, behalve bij die laatste! Ik hou denk toch net iets meer van lipstick van van lipgloss

 • Reply
  martinaa89
  9 januari 2014 at 16:33

  Wel gemakkelijke kleuren die bij veel looks passen, maar vind ze verder niet zo speciaal

 • Reply
  Beau
  9 januari 2014 at 16:47

  Ze zien er op zich wel mooi uit, maar voor die prijs kon de dekking wel wat beter..

 • Reply
  Ellen
  9 januari 2014 at 17:27

  Leuke kleurtjes, maar ik vind dat ze nogal dicht bij elkaar liggen.

 • Reply
  pamela
  9 januari 2014 at 17:53

  ziet er leuk uit! alleen ik geef niet snel 10 euro uit aan een lipgloss. daar draag ik het te weinig voor.

 • Reply
  inspiredbylifee
  9 januari 2014 at 18:31

  Wat een mooie kleuren allemaal, staan je goed. Liefs inspiiredbylife

 • Reply
  lonnie101
  9 januari 2014 at 18:32

  Mooie kleuren. Ik vind zelf Festive Rose het mooist!

 • Reply
  Marissa
  9 januari 2014 at 18:53

  Ziet er mooi uit! Maar ik draag weinig lipgloss.

 • Reply
  Ashleey
  9 januari 2014 at 19:13

  ze zien er leuk uit, maar jammer dat ze niet zo goed dekken :( en hun beloftes niet waar maken

 • Reply
  Lotte
  9 januari 2014 at 19:32

  Jammer dat ze niet goed dekken, maar gelukkig ben je er wel tevreden over.

 • Reply
  Kelly
  9 januari 2014 at 19:45

  Wat jammer dat ze niet zo goed dekken, de kleurtjes zijn ondanks dat wel erg lief!

 • Reply
  Kelly
  9 januari 2014 at 19:51

  Ze zien er wel leuk uit, maar niet heel bijzonder. Ik zie toch liever wat meer dekking!

 • Reply
  Dionne Knooren
  9 januari 2014 at 20:53

  Die zien er mooi uit!

 • Reply
  paulienazara
  9 januari 2014 at 21:53

  Hmm ik ben niet overtuigd..

 • Reply
  Lisanne
  9 januari 2014 at 22:01

  Leuk, maar niet bijzonder… Watermelon Pink vind ik wel erg mooi!

 • Reply
  Hester
  9 januari 2014 at 22:06

  Watermelon Pink zou ik zeker wel in mijn stash willen hebben liggen! Verder niet heel erg interessante glossjes.

 • Reply
  femketje
  9 januari 2014 at 22:22

  niet erg vernieuwend maar best lieve kleurtjes!

 • Reply
  whatilovenl
  10 januari 2014 at 16:26

  Ik vind de kleuren erg mooi, alleen jammer dat ze eigenlijk in werking teleurstellen!

 • Reply
  Suzanne (@DeltaCephei)
  11 januari 2014 at 10:48

  Ik vind de verpakking echt verschrikkelijk goedkoop ogen, brr.

 • Reply
  Axelle
  11 januari 2014 at 15:14

  hmm ben niet helemaal overtuigd!

 • Laat een reactie achter