Zoek
Sluit dit zoekvak.

Paula’s Choice Advanced Sun Protection Daily Moisturiser

We weten allemaal dat het ontzettend belangrijk is de huid te beschermen tegen de zon. De zonnestralen beschadigen je huid qua verbranding, maar ook gaat de huidveroudering een stuk sneller als je de huid niet goed beschermt. Paula’s Choice, een van mijn favoriete skincare merken heeft sinds kort een nieuw product, de Advanced Sun Protection Daily Moisturiser SPF 50. Dit is een innovatieve mix van vijf uv-filters voor ultieme bescherming tegen schadelijke UVA- & UVB-stralen, om rimpels, verlies van stevigheid & huidverkleuringen te verminderen – alles zonder een witte waas achter te laten.

Dé beschermende crème voor het gezicht tegen de zon

Deze synthetische SPF bevat niet één, maar een mix van vijf innovatieve zonnefilters met sterrenstatus voor ultieme zonbescherming tegen schadelijke uv-stralen. Je kunt de crème als dagcrème gebruiken, maar ik raad aan hem meerdere malen per dag op te brengen voor de beste bescherming.

Want hiermee voorkom rimpels, verlies van stevigheid en huidverkleuringen met deze dagcrème met SPF voor geavanceerde zonbescherming. Door de moleculaire grootte van de uv-filters blijft de formule op het huidoppervlak en dringt ’t niet door tot in je poriën, dit maakt de SPF ook geschikt voor een gevoelige huid.

De formule voelt prettig aan op je huid, heeft een transparante finish & laat geen witte waas achter op de huid. De dagcrème bevat emolliënten – ook wel hydraterende ingrediënten – voor een fris gevoel (de perfecte voorbereiding voor make-up). Bij het aanbrengen voelt dit product meer aan als een dagcrème dan als een zonnebrandcrème.

Hoe gebruik je de Paula’s Choice Advanced Sun Protection Daily Moisturiser

Gebruik als laatste stap in je ochtendroutine en breng je SPF royaal aan, het liefst 15 minuten voordat je de deur uit gaat. Het is het beste om je SPF elke twee uur opnieuw aan te brengen, nadat je huid in contact is gekomen met zonlicht. Deze geavanceerde SPF maakt het makkelijk voor make-up om zich te hechten aan het huidoppervlak – waardoor het minder snel uitloopt na een lange dag.

De Paula’s Choice Advanced Sun Protection Daily Moisturiser is te koop voor € 44,00 en te bestellen online via hun website.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *