Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Pasta recepten, dit zijn de lekkerste!

Pasta recepten, dit zijn de lekkerste!

Pasta recepten, je vindt er tal van op het internet, kookboeken en ga zo maar door. Op mijn site verschenen ook al heel wat pasta recepten en ik vond het wel eens tijd worden om de lekkerste te verzamelen met jullie te delen. Heb je nog geen inspiratie voor het eten vanavond, dan heb ik hier een hele lijst voor je!

Pasta recepten, dit zijn de lekkerste!

Volgen jullie mij al op Instagram?

PASTA BOURSIN MET KIP

Pasta met kip is altijd een goede combinatie, doe daar nog een schepje Boursin bij en het feest is helemaal compleet! Naast dat het erg lekker is, ziet het er ook heel mooi uit.

Bekijk het recept hier.

Pasta recepten, dit zijn de lekkerste!

PASTASALADE met Carpaccio

Wie is er nou niet gek op carpaccio? Combineer dat met een pasta en je hebt hét lekkerste pasta recept te pakken. Dit is wel een van mijn favorieten en ook zeker een groot succes in de zomer!

Bekijk het recept hier.

Pasta recepten, dit zijn de lekkerste!

PASTA MET KIPBALLETJES

Pasta met gehaktballetjes kennen we allemaal wel denk ik, maar wat dacht je van dit recept met kipgehaktballetjes? Het is super simpel om te maken, smaakt net even anders en is zeker een succes!

Bekijk het recept hier.

Pasta recepten, dit zijn de lekkerste!

Elleboogjes pasta MET HAM EN KAAS

Bekijk het recept hier.

Pasta recepten, dit zijn de lekkerste!

Pasta Taart

De knaller is toch in dit pasta recepten lijstje is toch wel de pasta taart van rigatonipasta. Als je dit op tafel hebt loopt het water je meteen in de mond maar krijg je ook props voor je kookkunsten. Enne, moeilijk is het helemaal niet, het vergt alleen wat meer moeite!

Bekijk het recept hier.

Pasta recepten, dit zijn de lekkerste!

Ovenschotel met overgebleven pasta

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar negen van de tien keer hou ik pasta over en dat vind ik vaak niet zo lekker om op te warmen. Je kunt ook heel gemakkelijk met je overgebleven pasta een nieuwe ovenschotel maken.

Bekijk het recept hier.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *