Zoek
Sluit dit zoekvak.

Parfum testertjes

Elke keer als ik iets bij een parfumerie koop krijg je er wel een gratis parfum testertje bij. Ik vind dat altijd heel leuk want ik hou van parfum en dat betekend natuurlijk ook dat ik van lekker ruiken hou. Ik heb het liefste de hele collectie van de Douglas in mijn kastje staan maar dat kan natuurlijk niet. Dankzij testertjes kun je op een prettige manier kennis maken met een parfum. Kunt het meerdere keren opspuiten om er nou achter te komen of het echt een luchtje voor jou is. En het is gewoon leuk om er veel te hebben!

Ik heb er zelf niet veel, want ik heb een half jaar geleden bijna alles weggegooid, ik had het al zo lang dus dat kon eigenlijk niet meer goed zijn. Daar komen we eigenlijk meteen met mijn probleem met testertjes. Ik gebruik ze eigenlijk nooit. Ik grijp altijd lekker makkelijk naar mijn grote fles en spuit me daar lekker mee in. Testertjes pak ik gewoon niet zo snel, terwijl ze net zo goed en lekker makkelijk zijn.

Ik bewaar ze trouwens in mijn Blond Amsterdam pot, de pot zit in de badkamer lijn, waarvan ik inmiddels alles wel van in bezit heb. Ik ben echt gek op Blond Amsterdam, het is zo lekker vrolijk! Een goede opberg ruimte voor parfum is het wel want je kan het daar koel en donker bewaren dus de geur gaat niet zo snel verloren, dus je hebt er veel langer wat aan dan dat je het gewoon in de douche of daglicht neer zit.

En dan mijn testertjes die ik in een jaar bij elkaar heb gespaard, heb ik dat niet goed gedaan? Soms pak ik wel eens eentje en begin ik er wild mee in het rondte te spuiten, kom ik er even later achter dat hij ontzettend stinkt. Loop ik dus lekker de hele dag in die vieze stink lucht te paraderen. Misschien moet ik eens slim zijn en het eerst ruiken en er niet vanuit gaan dat het toch allemaal wel lekker ruikt, want samen verschillen en er is voor ieders wat wils. En ik vind dus níet alles lekker.

Ik ben wel benieuwd wat jullie met jullie testertjes doen. Zijn jullie net zoals mij dat je het lekker in de kast laat liggen en er niks mee doet of spuiten jullie heel fanatiek wat testertjes op?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

 1. lekker veel :) wat een leuke pot!
  Ik heb niet echt veel parfum testers. Ik bewaar echt de enige die ik heel lekker vind en dat komt zelden voor ;)
  x

 2. Wow, jij hebt er behoorlijk wat verzameld! Ik gooide ze ook een tijdje allemaal bij elkaar in een mandje, maar op een gegeven moment heb ik er een hele zooi weggegooid, ik doe er toch niets mee. Vind de helft meestal sowieso niet lekker… :-P

 3. Ik gebruik mijn staaltjes altijd als ik op vakantie ga en als ze dan leeg zijn laat ik ze daar achter. Lekker handig!

 4. Wat een mooie opbergpotje! Ik heb een klein Hello Kitty tasje en daar heb ik allemaal testertjes inzitten. Dat tasje heb ik in m’n tas, al ik dan m’n parfum vergeet, heb ik altijd keuze uit een lekker luchtje :D

 5. Ik spaar ze op en als ik er genoeg heb maar ik er een vast onderdeel van op mijn blog. ‘sample saturday’ maar ik moet nog even doorsparen.

 6. Ik gebruik ze wel, vind het wel leuk om af te wisselen. Soms zitten er idd wel geurtjes bij die niet lekker zijn, die geef ik meestal weg :D

 7. Ik hóú van testertjes, en ik hóú van mini’s :D
  Maar mijn budget staat niet naar elke week een nieuwe parfum (hooguit 1 per jaar Ö) dus ik kom ook niet zo gemakkelijk aan testertjes.. :(

  xxxx

 8. Hahaha jaaaaaa geweldig ik heb ook zo’n doos met van die testertjes! Altijd handig voor op vakantie of gewoon in de lipstick houder in je tas :)

 9. Ik bewaar ook alle testertjes (tenzij ze leeg zijn). Het is inderdaad een hele handige manier om echt kennis te maken met een parfum. Ik heb ook al een aantal keer een parfum gekocht door een testertje die ik helemaal heb opgemaakt!

 10. Ik bewaar ze of ik neem ze mee in mijn tas of op vakantie (vliegvakantie)
  maar meestal heb ik ze wel binnen een half jaar gebruikt want anders wordt de geur zo anders.

 11. Ik neem ze altijd mee als ik op vakantie ofzo ga.. Heb ik lekker elke dag een ander luchtje en loop ik niet het risico dat mijn grote parfum flesjes stuk gaan :)

 12. Ik heb heel veel kaartjes van geurtjes die je online kunt bestellen (met zo’n plakding waar je één keer mee kunt doen) en al die kaartjes heb ik op mijn kast hangen: vind ik wel heel tof staan. Alle buisjes en andere testverpakkingen heb ik gewoon op mijn parfumplankje staan en die gebruik ik inderdaad weleens.

 13. Ik maak mijn testertjes eigenlijk altijd op, maar zo vaak krijg ik ook geen tester mee hoor. Maar als ik ze heb gebruik ik ze gelijk! ;)

 14. Leuk dat je ze op die manier bewaard! Ik heb er op het moment een stuk of tien en bedacht me laatst ook dat ik ze te weinig gebruik. Dus heb ik besloten ze eens wat vaker te pakken, ideaal om een geur te ontdekken! Als ik een geur echt heel lekker vind, schrijf ik hem op, zodat als ik ooit weer toe ben aan een nieuwe geur ik eventueel die kan kopen! De testertjes die ik niet zo lekker vind geef ik aan mijn moeder, zus of een vriendin die het wel lekker vind!
  Wat ik ook ideaal vind van de testertjes van tegenwoordig, ze hebben een spuitdopje. Dus niet meer dat gehannes met een lastig dopje wat je eraf moet trekken zodat je handen vervolgens helemaal onder de parfum zitten!

  Aranka, misschien ook een tip voor jou nu je dit artikel hebt geplaatst, om eens wat vaker een testertje te pakken, en als hij goed bevalt hem te noteren als favoriet voor een volgende aankoop?!?

 15. leuk artikel!
  ik vind de kleine formaatjes ook altijd superleuk en vooral de parfums haha/
  echt een onwijs leuke pot! i love blond!

  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *