Zoek
Sluit dit zoekvak.

Parfum stash opbergen

Aangezien mijn parfum collectie ongeveer met de week groeit pasde het sinds deze week niet meer op mijn plankje in mijn kastje. Tijd voor een andere opberg methode dus. Parfum flesjes vind ik altijd prachtig om naar te kijken, dus vroeg me eigenlijk af waarom ik mijn flesjes verstopte in een kastje, ik besloot ze dus allemaal mooi uit te stallen op een bord op mijn kast en het ziet er leuk uit toch?

En daar staan ze dan nu allemaal, op een mooi zilverkleurig bord. Mijn hele collectie past er precies op. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik vind dat ik wel een beetje veel heb, haha. Hier heb ik de aankomende 10 jaar wel genoeg aan. Maar het staat wel ontzettend leuk en kleurrijk op mijn kastje. Ja, ik weet dat het niet goed is voor je parfum dat het dan sneller bederft maar het ziet er zo leuk uit!

Om mijn collectie even door te lopen voor de liefhebbers.

 1. Thierry Mugler – Alien
 2. DKNY – Be Delicious
 3. DKNY – Be Delicious Fresh Blossem
 4. Burberry – Britt
 5. Replay – Woman
 6. Replay – Refresh
 7. Guess – Seductive I’m Yours
 8. Chloé – Rose
 9. Esprit – Urban Nature
 10. Christina Aguilera – Christina Aguilera
 11. The Body Shop – Dreams Unlimited
 12. Benefit – Ring My Bella
 13. Juicy Couture – Viva La Juicy
 14. Hugo Boss – Orange

Zoals je ziet zijn mijn meeste luchtjes heel zoet en fris daar hou ik gewoon heel erg van. Hoe zoeter hoe beter het is bij mij. Ik ben gewoon fan van zoet, zoet eten is ook helemaal mijn ding, haha!

Maar wat zijn nou mijn favoriete luchtjes? Daar kan ik heel makkelijk in zijn: Viva La Juicy en Alien. Chloé vind ik trouwens ook heel erg lekker maar die heb ik pas een paar dagen omdat ik die had gewonnen.

Nu ben ik wel benieuwd hoe jij je parfum opbergt, stop je ze in een kasje of stal je ze ook zo mooi uit als mij?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

 1. Supermooi! Ik heb ze ook zo staan, staat zo chique! En je moet maar denken in de douglas staan de testers ook zo uitgestald; ik gebruik m’n parfum nu het met z’n allen gezellig uitgestald staat veeeel vaker (ook gedurende de dag lekker bijsprayen; dan geef je ongemerkt je kamer ook een heerlijke geur!) plus je wordt er aan herrinnert dat je lekker veel (keuze) hebt; dus elke dag expres een ander flesje pakken, dan ga je ook niet wennen aan de geur en dan zijn ze met een jaar al een stuk leger! Zou jij als deze allemaal op zijn 1 ‘statement’ geur willen hebben of weer zo’n hele verzameling?

 2. Wat een mooie opbergmethode. Ik zou die ook gebruiken als ik wat meer parfum had. Ik heb er maar één van de Action dus het liefst wil ik er natuurlijk nog wat meer.

 3. Prachtig om ze zo te stallen echt super chique (wel op tijd afstoffen en niet in de zon zetten, haha) Gaaf je hebt een mooie stash

 4. Heel leuk! Ik had ’t eerst in een rieten mandje van de HEMA, maar dat werd te krap, dus nu heb ik ’t ook op een soort van dienbladje. Ziet er heel leuk uit, al die parfums bij elkaar op mijn make-upkast.

 5. Ik heb ze helaas in een kast staan, omdat ze dan langer goed blijven. Zonde van die mooie verpakkingen, maar ik ben heel zuinig op al m´n lekkere luchtjes!

 6. Ik ben heel benieuwd hoe die van Benefit ruikt! Verder heb ik eigenlijk altijd wel een enorme wishlist aan parfum! Mijn parfum voorraad wordt steeds wat groter en ik investeer nu in ‘echt’ parfum ipv parfum van bekende mensen.. Die blijven (meestal) zoveel minder lang hangen..

 7. love it! leuke stash! ik had ze eerst ook op mijn kast, maar nu ín de kast.. door de zon kan parfum snel bederven en dat vind ik zo zonde!
  xx

 8. Fijne manier van opbergen. Ik heb mijn parfums gewoon in een lade staan. Prima manier van opbergen maar dit staat wel veel mooier natuurlijk.

 9. haha ik berg het niet zo mooi op! Ik heb in elke toilet tas een parfum zitten. Dus in mijn sporttas, logeertas, schooltas en de lekkerste staan op mijn bureau voor dagelijks gebruik!

 10. Oeh super leuk, je hebt echt prachtige parfums. DKNY – Be Delicious heb ik ook alleen hij is bij nu echt bijna op ;(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *