Parfum stash opbergen

Aangezien mijn parfum collectie ongeveer met de week groeit pasde het sinds deze week niet meer op mijn plankje in mijn kastje. Tijd voor een andere opberg methode dus. Parfum flesjes vind ik altijd prachtig om naar te kijken, dus vroeg me eigenlijk af waarom ik mijn flesjes verstopte in een kastje, ik besloot ze dus allemaal mooi uit te stallen op een bord op mijn kast en het ziet er leuk uit toch?

En daar staan ze dan nu allemaal, op een mooi zilverkleurig bord. Mijn hele collectie past er precies op. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik vind dat ik wel een beetje veel heb, haha. Hier heb ik de aankomende 10 jaar wel genoeg aan. Maar het staat wel ontzettend leuk en kleurrijk op mijn kastje. Ja, ik weet dat het niet goed is voor je parfum dat het dan sneller bederft maar het ziet er zo leuk uit!

Om mijn collectie even door te lopen voor de liefhebbers.

 1. Thierry Mugler – Alien
 2. DKNY – Be Delicious
 3. DKNY – Be Delicious Fresh Blossem
 4. Burberry – Britt
 5. Replay – Woman
 6. Replay – Refresh
 7. Guess – Seductive I’m Yours
 8. Chloé – Rose
 9. Esprit – Urban Nature
 10. Christina Aguilera – Christina Aguilera
 11. The Body Shop – Dreams Unlimited
 12. Benefit – Ring My Bella
 13. Juicy Couture – Viva La Juicy
 14. Hugo Boss – Orange

Zoals je ziet zijn mijn meeste luchtjes heel zoet en fris daar hou ik gewoon heel erg van. Hoe zoeter hoe beter het is bij mij. Ik ben gewoon fan van zoet, zoet eten is ook helemaal mijn ding, haha!

Maar wat zijn nou mijn favoriete luchtjes? Daar kan ik heel makkelijk in zijn: Viva La Juicy en Alien. Chloé vind ik trouwens ook heel erg lekker maar die heb ik pas een paar dagen omdat ik die had gewonnen.

Nu ben ik wel benieuwd hoe jij je parfum opbergt, stop je ze in een kasje of stal je ze ook zo mooi uit als mij?

31 reacties

 • Reageren
  Marge
  26 februari 2012

  Supermooi! Ik heb ze ook zo staan, staat zo chique! En je moet maar denken in de douglas staan de testers ook zo uitgestald; ik gebruik m’n parfum nu het met z’n allen gezellig uitgestald staat veeeel vaker (ook gedurende de dag lekker bijsprayen; dan geef je ongemerkt je kamer ook een heerlijke geur!) plus je wordt er aan herrinnert dat je lekker veel (keuze) hebt; dus elke dag expres een ander flesje pakken, dan ga je ook niet wennen aan de geur en dan zijn ze met een jaar al een stuk leger! Zou jij als deze allemaal op zijn 1 ‘statement’ geur willen hebben of weer zo’n hele verzameling?

 • Reageren
  Kim
  26 februari 2012

  Jep, nu begint het een beetje veel te worden. is er eentje al bijna leeg trouwens?

 • Reageren
  Anna
  26 februari 2012

  Wat een mooie opbergmethode. Ik zou die ook gebruiken als ik wat meer parfum had. Ik heb er maar één van de Action dus het liefst wil ik er natuurlijk nog wat meer.

 • Reageren
  HollandaBeauty
  26 februari 2012

  Prachtig om ze zo te stallen echt super chique (wel op tijd afstoffen en niet in de zon zetten, haha) Gaaf je hebt een mooie stash

 • Reageren
  MySuperSweetLife
  26 februari 2012

  Ziet er inderdaad erg leuk uit. Ik heb altijd een `vast` geurtje, dus daarnaast heb ik ook niet heel veel verschillende parfums.

  Liefs

 • Reageren
  Paola
  26 februari 2012

  Ziet er erg gezellig uit! Ik bewaar mijn parfums in een open boekenkast.

 • Reageren
  Miranda
  26 februari 2012

  oh wat ziet het er leuk uit ^^

 • Reageren
  Esmay
  26 februari 2012

  Heel leuk! Ik had ‘t eerst in een rieten mandje van de HEMA, maar dat werd te krap, dus nu heb ik ‘t ook op een soort van dienbladje. Ziet er heel leuk uit, al die parfums bij elkaar op mijn make-upkast.

 • Reageren
  Helen
  26 februari 2012

  Leuk om te zien! Toevallig had ik mijn stash laatst ook zo opgeborgen (nu heb ik het weer veranderd..)

 • Reageren
  charile
  26 februari 2012

  ziet er leuk uit! Het is wel beter om parfum donkerder op te bergen voor de houdbaarheid ;)

 • Reageren
  Mariska
  26 februari 2012

  Leuke oplossing zo, staat wel leuk zo! Een aantal geurtjes heb ik ook… waaronder Alien! Die is zo lekker!

 • Reageren
  Vera
  26 februari 2012

  Wat heb je een mooie stash! Staat heel erg leuk zo :)

 • Reageren
  jennifer
  26 februari 2012

  Mooie stash, ziet er leuk uit. Mooie foto’s ook :).

 • Reageren
  Nana
  26 februari 2012

  Ziet er leuk uit!

 • Reageren
  Lotte
  26 februari 2012

  Mooie stash!

 • Reageren
  Yasmina
  26 februari 2012

  Mooie foto’s. Had je daar hetzelfde jurkje van H&M (14.95) aan als Cynthia,??
  xx.

 • Reageren
  Rowan
  26 februari 2012

  Ik heb ze helaas in een kast staan, omdat ze dan langer goed blijven. Zonde van die mooie verpakkingen, maar ik ben heel zuinig op al m´n lekkere luchtjes!

 • Reageren
  Nicole
  26 februari 2012

  ziet er echt heel mooi uit!
  zelf bewaar ik ze in een lade vna mijn kledingkast.

 • Reageren
  Daniëlle
  26 februari 2012

  Ik ben heel benieuwd hoe die van Benefit ruikt! Verder heb ik eigenlijk altijd wel een enorme wishlist aan parfum! Mijn parfum voorraad wordt steeds wat groter en ik investeer nu in ‘echt’ parfum ipv parfum van bekende mensen.. Die blijven (meestal) zoveel minder lang hangen..

 • Reageren
  marleen
  26 februari 2012

  love it! leuke stash! ik had ze eerst ook op mijn kast, maar nu ín de kast.. door de zon kan parfum snel bederven en dat vind ik zo zonde!
  xx

  • Reageren
   Aranka
   26 februari 2012

   Helaas krijg ik geen zon op mijn kamer, raam op het noorden, dus daar hoef ik niet echt bang voor te zijn.

 • Reageren
  Pauline
  26 februari 2012

  Ik berg het op precies dezelfde manier als jij op, staat chic en je kan er gemakkelijk bij :)

 • Reageren
  Charlotte
  26 februari 2012

  Leuk!
  je hebt veel parfums!x

 • Reageren
  Asmae
  26 februari 2012

  Mooie parfum collectie! Ik ben gek op Alien van Thierry Mugler. Ik hou alleen van de parfum versie. ;)

 • Reageren
  Mariel
  26 februari 2012

  Erg leuk!

 • Reageren
  Priscilla
  26 februari 2012

  Fijne manier van opbergen. Ik heb mijn parfums gewoon in een lade staan. Prima manier van opbergen maar dit staat wel veel mooier natuurlijk.

 • Reageren
  LottedeJ
  26 februari 2012

  Dit vind ik echt een leuke manier! Ziet er heel mooi en classy uit.

 • Reageren
  Joyce
  26 februari 2012

  haha ik berg het niet zo mooi op! Ik heb in elke toilet tas een parfum zitten. Dus in mijn sporttas, logeertas, schooltas en de lekkerste staan op mijn bureau voor dagelijks gebruik!

 • Reageren
  Evelien
  28 februari 2012

  Leuk, zo heb ik m’n parfum ook! :D

 • Reageren
  Nannick
  3 maart 2012

  Oeh super leuk, je hebt echt prachtige parfums. DKNY – Be Delicious heb ik ook alleen hij is bij nu echt bijna op ;(

 • Geef een reactie