Pantene Haarmasker

Haarmaskers, ik kan er eigenlijk niet meer zonder! Het maakt je haar zo heerlijk zacht en de meesten laten je haar echt heerlijk ruiken. Zo ook deze van Pantene, hij ruikt echt heerlijk! Ik heb snel last van gespleten aanpunten en mij haar beschadigd snel, dus heb het haarmasker voor verzorging en bescherming!

Dit is het haarmasker van Pantene voor verzorging en bescherming! Het masker is een heerlijke romige en best wel stevige substantie wat te vergelijken is met een stevige conditioner. Het voelt echt heerlijk aan in je handen en heeft echt een heerlijke geur! Ik vind de geur van Pantene producten echt heerlijk! Ik blijf echt de hele dag aan mijn haar snuffelen.

Maar nu de werking van het product wat natuurlijk niet onbelangrijk is! Dit is al mijn 2de pot die ik koop, dus misschien kun je daar wel uit nagaan dat ik er heel erg tevreden over ben. Ik heb al veel haarmaskers geprobeerd, maar toen ik deze bij de Kruidvat in de op=op bak zag liggen voor € 2,50 kon ik hem echt niet laten liggen! Sorry, ik dwaal af, de werking!

Het masker maakt mijn haar echt super zacht en ik heb het gevoel dat het mijn haar echt verzorgd en beschermd. Het voelt heerlijk gezond aan het heeft mijn haar een mooie glans! Je hebt helemaal niet zoveel nodig, maar het geeft je haar echt een geweldige boost! Ik heb het gevoel dat het masker 3 dagen zijn werking doet, dus ik vind dat erg prettig!

Alleen een min puntje vind ik dat ze haarmaskers in zo een pot doen, als ik dat onder de douche moet doen komt er allemaal water in, niet handig dus! Daarom moet ik het haarmasker ver buiten bereik van het haarmasker houden!

Ik ben echt super tevreden over dit masker! Jammer dat het bijna overal uit het assortiment gaat! Hier bij de Etos en de Kruidvat al, als je hem dus nog wilt moet je snel wezen!

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  pfbeauty
  15 januari 2011 at 08:02

  Lijkt me een hele fijne! Alleen ik weet dat Pantene producten bomvol met siliconen zitten, dus echt diep herstellen zal die wel niet goed. Maar alsnog, denk ik, de moeite waard om uit te proberen.

 • Reply
  Stasja
  15 januari 2011 at 09:51

  Ik kan ook echt niet zonder haarmaskers! Als ik het een week niet gebruik, lijkt mijn haar net stro. Mijn favoriet is de Aveda dry remedy treatment, maar ik gebruik hem niet elke week want daar is hij te duur voor.

 • Reply
  Silva
  15 januari 2011 at 10:53

  Lijkt me een best lekkere masker :) Ik hoop dat ie ergens bij ons ook is..

 • Reply
  Meike & Anisha
  15 januari 2011 at 16:02

  Ik ga nog snel even kijken of ze ‘m hebben!

 • Laat een reactie achter