Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pandora Essence Collection

 photo Pandora_zps30a2c62e.png

We kennen allemaal wel de Pandora armband die je kan versieren met verschillende charms, ongekend populair was en is deze armband! Nu komt Pandora met iets nieuws, maar toch met een knipoog naar de bestaande armband. De Pandora Essence Collectie is ook een armband alleen dan een stuk subtieler en er zijn maar 24 charms van te koop, maar wel allemaal met een eigen betekenis die bij jou als persoon passen. Ik vind het echt een prachtig concept, kijk snel verder!

 photo Pandora1_zps64bd791f.png

Melvin Spaargaren managing director van Pandora vertelde dit over de Pandora Essence Collectie: “Het is een armband die tot uitdrukking brengt waar vrouwen voor staan, express the essence of you. We hebben 7.500 vrouwen wereldwijd gevraagd naar hun belangrijkste waarden. Dat resulteerde in 24 inner values, zoals love, respect, joy en passion die door de ontwerpers zijn vertaald naar 24 bijzondere charms. Elke vrouw kiest die waarden die bij haar passen en draagt zodoende uit waar ze voor staat. Ze benadrukt daarmee haar individualiteiten elke armband wordt zo uniek”.

 photo Pandora3_zps2aced8a5.png

Dit is mijn persoonlijke armband met drie charms: passion, love en loyalty. Omdat het natuurlijk persoonlijke charms zijn met kenmerken waar jij je in kan vinden zal ik mijn charms even uitleggen.

Passion: Ik heb veel passie voor het werk wat ik doe, ik leef voor mijn blog. Elke dag heb ik weer de passie en zin om er mee aan de slag te gaan, het te voeden met mijn nieuwe bevindingen over producten of andere zaken. Voor mij is mijn blog echt passie.
Love: Liefde in mijn leven vind ik ontzettend belangrijk, ik heb altijd heel veel lieve familie en vrienden om me heen en natuurlijk altijd mijn vriend die er voor mij is. Ik ben graag een liefde ontvanger en deel ook graag liefde uit. Voor mij is dit is ook een heel belangrijk punt in mijn leven.
Loyalty: Zelf ben ik een erg trouw persoon, eigenlijk zou je mij niet out of the box zien gaan. Ik blijf trouw mezelf en doe niet graag iets anders. Ook ben ik trouw in het doen en laten van dingen, ik doe wat er van mij wordt verwacht en zal dan ook geen andere dingen doen. Dit is wel sterk wat voor een persoon ik ben.

 photo Pandora4_zpsa80f9cd8.png

De Pandora Essence Collection bestaat uit 1 fijne en flexibele sterling zilveren armband en een keuze uit 24 charms, gemaakt van sterling zilver en edelstenen. Elke charm vertegenwoordigt een waarde: Passion, Freedom, Hope, Happiness, Confidence, Faith, Health, Peace, Compassion, Trust, Stability, Energy, Love, Courage, Wisdom, Wellness, Prosperity, Loyalty, Positivity, Balance, Respect, Joy, Honesty en Strength. De charms hebben een silicone grip en kunnen daardoor op elke gewenste plek worden vastgezet. Dit vind ik erg leuk want bij de andere Pandora armband konden de charms overal heen zonder ze goed vast te kunnen zetten.

 photo Pandora5_zps417e4635.png

Mijn prachtige edelstenen edels met de binnenkant van zilver en de armband is natuurlijk helemaal van zilver.

 photo Pandora8_zps34cfe6ee.png

 photo Pandora7_zps327de034.png

Ik vind hem echt ontzettend mooi, het is subtiel en minimalistisch maar toch met zoveel persoonlijke waarde voor wie jij bent en voor wat jij staat. Ik draag hem dan ook met ontzettend veel plezier.

 photo Pandora9_zps049e1125.png

Ook het slotje van de armband vind ik ontzettend mooi, strak en duidelijk maar toch ook weer erg simpel. Precies wat mij aanspreekt.

 photo Pandora6_zps4eaa48bd.png

De Pandora Essence Collectie is vanaf 5 november in de Pandora Concept Stores te koop. Begin volgend jaar moet het ook bij de juweliers in de winkel liggen die Pandora verkopen. De Pandora Essence Collection zilveren armband is te koop voor € 54,- en de charms van € 29,- tot € 64,-. Meer weten over de Pandora Essence Collection, kijk dan even op de website, dan zie je ook meteen de hele charm collectie die uit nog veel meer ontwerpen en betekenissen bestaat.

Welke betekenissen zou jij aan je Pandora armband hangen en waarom?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

  1. Persoonlijk vind ik het niet zo geweldig. De bedels zijn wel erg mooi, maar ik krijg er een beetje het idee bij dat het lijkt op de armbandjes die ik vroeger zelf altijd knutselde. En ik weet dat dit er veel mooier uit ziet, maar als je kijkt hoeveel hij kost, dan geef ik liever ergens anders mij geld aan uit :)

  2. Persoonlijk wordt ik er niet echt wild van. Maar ik snap wel waarom jij deze mooie vind, maar het is gewoon niet echt mijn stijl. Ik heb liever wat een stoere armband.

  3. Mooie betekenissen! Al kun je dat niet zien aan de bedels en dat vind ik jammer. Dan word het voor mij persoonlijk meer een reclamestunt om het zo maar te zegge en dat is toch jammer gezien het idee erachter wel heel mooi is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *