Zoek
Sluit dit zoekvak.

Page Moist, waar denk jij aan en probeer het gratis!

Waar denk jij aan bij vochtig toilet papier? Page en ik zijn heel benieuwd hoe jij daar over denkt! Zelf testte ik het uit en mijn bedenkingen over vochtig toilet papier zijn helemaal verdwenen. Wil jij het ook een keer proberen? Ga naar de website en laat weten wat jij van vochtig toilet papier vindt en download de coupon voor een gratis verpakking!

Dit is een gesponsorde post

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Ik gebruik babydoekjes om bepaalde oppervlakten mee schoon te maken en als ik aan het swatchen ben :-)

  2. Natte billen in je ondergoed! Klinkt stom, maar ik kan me echt niet voorstellen dat dit prettig kan werken haha. En mag je dat zomaar door de wc spoelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *