Page Moist, waar denk jij aan en probeer het gratis!

Waar denk jij aan bij vochtig toilet papier? Page en ik zijn heel benieuwd hoe jij daar over denkt! Zelf testte ik het uit en mijn bedenkingen over vochtig toilet papier zijn helemaal verdwenen. Wil jij het ook een keer proberen? Ga naar de website en laat weten wat jij van vochtig toilet papier vindt en download de coupon voor een gratis verpakking!

Dit is een gesponsorde post

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Amelie
  1 mei 2014 at 17:06

  Ik gebruik vochtig toiletpapier voor het verwijderen van swatches

 • Reply
  Kiss & Make-up
  1 mei 2014 at 17:36

  Ik gebruik babydoekjes om bepaalde oppervlakten mee schoon te maken en als ik aan het swatchen ben :-)

 • Reply
  Rianne
  1 mei 2014 at 23:43

  Natte billen in je ondergoed! Klinkt stom, maar ik kan me echt niet voorstellen dat dit prettig kan werken haha. En mag je dat zomaar door de wc spoelen?

 • Reply
  Renée
  2 mei 2014 at 02:12

  De link voor de gratis coupon werkt niet…

 • Laat een reactie achter