Zoek
Sluit dit zoekvak.

Overzicht van Sinterklaasrecepten

 photo Sinterklaasrecepten_zpsa54e684f.png

Speciaal voor Sinterklaas heb ik heel wat keren in de keuken gestaan om heerlijke recepten te bedenken rondom dit heerlijke avondje. In totaal zijn er zes verschillende recepten online gekomen met heerlijke snoepsels en baksels. Mocht je nog geen inspiratie hebben voor vanavond, dan heb ik hier zeker wat leuke dingen voor je klaar staan! Kijk dan snel even mee naar mijn Sinterklaasrecepten overzicht!

 photo Speculaascakemetkruidnoten8_zps3199edfb.png

Speculaascake met kruidnoten

Dit is echt een groot succes op internet geworden en viraal gegaan, duizenden mensen hebben dit recept bekeken op mijn site. Dat zegt wel genoeg, want deze speculaascake met kruidnoten moet je echt maken en hij is fantastisch!

 photo GevuldeSpeculaas11_zps748801e1.png

Gevulde Speculaas

Mijn favoriete Sinterklaas seizoen snoepgoed, gevulde speculaas, hier kan je me ’s nachts voor wakker maken! Deze is echt perfect gelukt en ook nog eens vrij simpel te maken! Je krijgt er alleen wel vieze handen van.

 photo Kruidnoten2_zps915aabbf.png

Kruidnoten

Wat natuurlijk echt niet kan ontbreken zijn de kruidnoten, die je gelukkig heel simpel maakt! Leuk om met een kleine te maken!

 photo Chocoladezandkoekjesmetpepernoten5_zps828f5b94.png

Chocolade zandkoekjes met kruidnootjes

Zandkoekjes zijn altijd al een populair en makkelijk recept geweest, alleen ik heb ze iets gepimpt voor Sinterklaas met chocolade met kruidnootjes, heel erg lekker!

 photo Chocoladelettercake1_zps0a389cd9.png

Chocoladelettertaart

Even wat anders dan allemaal kleine hapjes op tafel, we beginnen natuurlijk meteen met taart! Deze chocoladetaart is iets meer werk maar helemaal niet moeilijk! Je kan hem maken in een ronde vorm, maar ook prima in een cakevorm!

 photo Banketstaaf1_zps5a8e1f87.png

Banketstaaf

Bij Sinterklaas hoort natuurlijk een banketstaaf en deze kan je heel makkelijk zelf maken! Heel leuk om te doen en je bent ook zo klaar. Dit is echt een aanrader! Hier vind je het recept.

Dat waren de recepten van dit jaar, ik vond het echt super leuk om te doen, nu gaan we snel verder met de Kerst die over een paar weken alweer voor de deur staat! Welke recepten heb jij gemaakt of ga je maken voor Sinterklaasavond?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Lekker! De speculaascake en de chocoladetaart lijken me leuk om te maken en om op te eten! Ik heb een kruidnoten tiramisu gemaakt. Het recept staat op mijn blog :) Vanavond ga ik hem pas proeven, in ben erg benieuwd!

  2. Je had ook wel echt hele lekkere recepten gedeeld hoor! Ben nu wel nog nieuwsgieriger geworden naar je cake! Maar je amandelstaaf wil ik ook nog ns proberen :)

  3. Iene Miene Mutte..! Welk recept ga ik eens uitproberen? Ik vond ze er allemaal erg lekker uitzien! Leuk dat je recepten plaatst op je blog! :-) Hopelijk ga je hier nog eventjes mee door.

  4. Oh lekker zo een overzicht. Deze dame heeft net een kilo Bolletje pepernoten gekocht en het snoepgoed maar los want ze verkochten dit niet eens samen in één zak. Bizar. We gaan niet bakken vanavond helaas.

    Maar heb wel echt genoten van al jouw recepten die de afgelopen maand voorbij kwamen.

  5. Je hebt echt lekkere dingen gemaakt, het geeft echt gigantisch veel inspiratie om zelf ook wat langer in de keuken te staan en wat spectaculairs er uit te toveren. De Gevulde Speculaas wil ik zeker ook gaan proberen, dar ben ik echt zo gek op. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *