Zoek
Sluit dit zoekvak.

Outfit: Simple Blue & White

 photo Outfit-Costes4_zps3ea2ad1d.png

Daar ben ik weer, met een outfit post! Dingen die ik toch wel een beetje spannend vind maar ik merk dat jullie het heel erg leuk vinden! Deze keer een zomerse – zonder zon – outfit die heel simpel is. Ik hou van simpel, rustig en misschien ook wel saaie kleding. Vandaag laat ik jullie mijn comfy zomer outfit zien!

 photo Outfit-Costes3_zpscb2d6608.png

Eens wat anders dan outfit foto’s op de trap, met mijn zusje ging ik het park in achter mijn huis om wat foto’s te maken. Ik moest wel eventjes over mijn schaamte heen hoor, zo in het openbaar voor de camera staan is denk ik toch niet zo mijn ding, haha! Maar hier zijn dan de foto’s! Het jasje wat ik aan heb is al een ouder jasje van de Vila maar echt mijn favoriete ‘leren’ jasje. Hij is natuurlijk hartstikke van plastic, haha.

 photo Outfit-Costes2_zps76fb4ad6.png

 photo Outfit-Costes_zpsc9c47439.png

Maar omdat een jasje niet echt zomers is heb ik die alleen voor de kou buiten aan. Binnen heb ik dit leuke en basic shirtje van de Costes aan!

 photo Outfit-Costes5_zpsc76c7e08.png

Schoentjes van de Tamaris!

 photo Outfit-Costes1_zps24bea71a.png

En de leuke en lekkere comfy broek is ook van de Costes. Ik twijfelde erg over deze broek toen ik hem kocht, maar de verkoopster had me omgepraat en ik vind hem echt super leuk!

 photo Outfit-Costes6_zpse6df21f8.png

Triwa horloge van 10:35 Horloge Boetiek.

 photo Outfit-Costes7_zps7a59db74.png

En nog even een selfie, oorbellen zijn trouwens van Ti Sento!

Dit was mijn super simpele outfit maar ik hoop dat jullie het weer eens leuk vonden om te zien, ook eens in een andere setting. Laat me vooral weten of ik dit vaker moet doen of niet. Ik ben totaal geen foto model, maar af en toe vind ik het wel eens leuk om mijn outfit te showen!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

35 reacties

  1. Ik vind de broek echt supertof, hij staat je ook heel leuk. Goede aankoop! Ook je ‘leren’ jasje staat er mooi bij. Mooie foto’s!

  2. Ooh heerlijk zo’n broek. Lekker comfy en hij staat je goed. Vind je haar ook prachtig, viel me direct weer op.
    Leuke foto’s zo.

    Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *