Zoek
Sluit dit zoekvak.

Outfit: Romantic Pastel Flowers

 photo Bruiloft-Outfit3_zpsc403d5e6.png

Afgelopen dinsdag had ik een bruiloft van mijn nicht die ging trouwen. Best bizar, zo herinner ik me nog onze logeer partijtjes en zo is ze getrouwd, wat gaat de tijd ineens snel zeg! Maar goed, bij een bruiloft hoort natuurlijk een vrolijke outfit, ik was eigenlijk op zoek naar een jurkje maar toen ik dit zag hangen was ik meteen verkocht, het is echt helemaal mij en daarom nam ik deze outfit mee naar huis!

 photo Bruiloft-Outfit5_zpsaa28bc31.png

Ik kocht alle kleren als een setje bij de Costes, ik had eerst alleen de broek en de top maar de super leuke verkoopster raadde me ook nog de witte linnen blazer aan om de outfit helemaal af te maken. Ik ben blij dat ze dat heeft gedaan want dat ziet er natuurlijk wel eventjes wat chiquer uit!

 photo Bruiloft-Outfit1_zpsb55f107a.png

De broek had ik al een keertje eerder zien hangen maar toen wist ik niet zo goed wat ik er mee moest, maar in combinatie met deze kleren en kleuren ziet het er hartstikke tof uit! Ook mijn nieuwe schoenen pasten er perfect bij. – Voor degenen die mij op Instagram volgen, ik had inderdaad eerst de blauwen maar de maat van de andere schoen klopte allemaal niet en van de beige wel dus ik heb ze geruild! -.

 photo Bruiloft-Outfit2_zpsc056115a.png

En dit is de hele outfit! Wat heb ik allemaal aan?

Linnen Blazer – Costes
Top met ruches – Costes
Broek met bloemen print – Costes
Schoenen – Tamaris
Ketting – Primark
Armbanden – Buddha to Buddha & Josh
Horloge – Michael Kors
Ring – DKNY
Tas – DKNY

Alle items zijn nieuw, dus mocht je wat leuks zien, ik neem aan dat het nog te koop is!

 photo Bruiloft-Outfit_zps30612f5c.png

Mijn schoenen, echt ze lopen zo lekker omdat ze van soepel leer zijn, het zijn net pantoffels!

 photo Bruiloft-Outfit6_zps783c7d06.png

Deze ketting kocht ik een keer bij de Primark maar droeg hem eigenlijk nooit, voor deze outfit was hij perfect geschikt!

 photo Bruiloft-Outfit4_zps6923134e.png

Altijd dezelfde sierraden om. Ik hou niet zo van wisselen. Ik heb mijn vaste sierraden en daar ben ik erg blij mee!

 photo Bruiloft-Outfit8_zpsfb9d87e9.png

Al een tijdje zat deze tas van DKNY mij bij de Bijenkorf aan te staren, maar iedereen verklaarde me voor gek dat ik zo een dure tas wilde. En inderdaad, het is erg veel geld en ik vond ook wel dat ik effe normaal kon doen. Tot ik hem van de week in de aanbieding tegen kwam, toen kon ik me niet meer beheersen, ik ben er echt super blij mee! Een perfecte klassieke tas voor de zomer!

 photo Bruiloft-Outfit7_zpse12348d0.png

En dit was mijn outfit voor de bruiloft van mijn nicht, hopelijk vonden jullie het weer eens leuk om een outfit te zien, ik doe dat eigenlijk nooit zo vaak omdat ik nog al een standaard en saaie kledingsmaak heb. Maar deze ziet er wel website proof uit!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

40 reacties

  1. hele mooie outfit! vind je tas en schoenen echt heel gaaf! deze outfit staat je echt heel mooi!

  2. Vind het echt een toffe en vrolijke outfit, ideaal voor een trouw. Al had ik er een paar hakken onder gedragen :D x

  3. Ik kan niet anders zeggen dan onwijs leuk gecombineerd. De broek is echt heel leuk en de tas geweldig maar oefff… wat een geld joh. Alhoewel soms moet je jezelf gewoon trakteren. Jarig of niet :-)

  4. Wauw echt een hele mooie stijlvolle outfit! Ik hoop dat het een mooie bruiloft was! Jij zag er in ieder geval al mooi uit!

  5. Bruiloften zijn zo leuk! Ik heb er vorige week eentje gehad, en morgen heb ik er weer een! Voor morgen heb ik een zacht koraalroze Zara jurkje met 3 gouden studs op de schouders. Subtiel maar toch iets extra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *