Outfit: mijn populaire panterprint rok

Outfit: mijn populaire panterprint rok

Na lang twijfelen en honderden berichtjes heb ik vorige week dit setje bij de Costes gekocht. Ik postte een Instagram Stories met dat ik twijfelde over deze outfit. Ik vond hem echt super leuk alleen wist niet zo goed of het wel helemaal mij was aangezien ik van wat meer simpeler hou en deze rok toch behoorlijk aanwezig was. Maar ik kreeg echt ontzettend veel reacties dat deze outfit super leuk was dus kocht hem toch de volgende dag.

Outfit: mijn populaire panterprint rok

Outfit: mijn populaire panterprint rok

Outfit: mijn populaire panterprint rok

Volgen jullie mij al op Instagram?

Van de week was ik met Elise in het Engelse Werk in Zwolle om foto’s te maken voor Instagram en eventueel voor op de blog. Aangezien ik dagelijks nog steeds zoveel vragen krijg over deze outfit besloot ik er maar een heel artikel over te maken. Het t-shirt en de rok zijn beide van Costes en zijn nu beiden in het nieuwe assortiment te koop dus je kunt ze gewoon nog krijgen in de winkel en online. Ik betaalde voor het t-shirt € 24,95 en de rok € 49,95 wat ik niet heel erg goedkoop vind. Daarom liet ik het in eerste instantie ook hangen want € 75,- voor een nieuw setje vind ik best veel geld.

Ik heb normaal maat 44 en bij de Costes heb ik altijd wel maat XXL nodig en dat zijn beide items ook. Het shirtje zit wat losser en dat vind ik leuk in combinatie met de rok, wil je hem liever strakker dan koop je een maatje kleiner. Ook vind ik het fijn dat het shirtje een normale lengte heeft en geen crop top is. De rok is een wikkelrok dat voor de sier dicht gaat met een strik (aan de zijkant). De rok heeft gelukkig een onderrok want anders sta je mooi te kijken met een vlaagje wind. De bovenkant is gemaakt van elastiek maar valt wel vrij klein. In Amersfoort kreeg ik de rok niet over mijn kont aan en moest hij over mijn hoofd aan (dat weerhield me ook de rok te kopen) en in Zwolle kregen ze net een nieuwe lading binnen en daar paste hij wel normaal op de goede manier. Ze vertelde mij ook al dat de rok klein uitviel dus wellicht moet je daar rekening mee houden als je hem online koopt.

De schoenen (of eigenlijk sandalen) die ik draag zijn van Red Rag en lopen echt als wolkjes. Ze zijn gemaakt van heel zacht leer waardoor ze nergens knellen of zweten, ideaal. Voor de rest zijn mijn armbanden van Buddha To Buddha en mijn horloge is de Fitbit Versa (lees hier mijn review).

Outfit: mijn populaire panterprint rok

Outfit: mijn populaire panterprint rok

Hier nog even wat meer details van de outfit (deze post is niet gesponsord, toevallig had ik ook deze kleding aan op deze campagnefoto’s voor Instagram). Op het shirt zitten wimpers geborduurd en als een soort eyeliner zitten er pailletten op geborduurd. Het shirtje is trouwens in super veel kleuren te koop: rood, zwart, wit, groen en roze zo uit mijn hoofd. De rok heeft de kleuren wit, zwart en bruin en is gemaakt van een lekker luchtig stofje, ideaal! En dat was eigenlijk wel wat ik er over te vertellen heb, haha. Wat vinden jullie van deze outfit?

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  racheltjuh
  11 augustus 2018 at 11:13

  ik vind het je zo gaaf staan meis :D gewoon vaker doen!!

 • Reply
  Sanne
  11 augustus 2018 at 11:46

  Erg leuk!

 • Reply
  aboutsbstyle
  11 augustus 2018 at 13:05

  leuke outfit, en soms is het leuk om iets aan te schaffen wat iet direct “jou” ding is. staat je erg leuk. liefs soraya

 • Reply
  Nicole
  11 augustus 2018 at 14:43

  Echt een prachtige zomerse look! De rok is zoooo leuk en hij staat je ook echt mega goed.

 • Reply
  Debby
  11 augustus 2018 at 14:50

  Staat je leuk! De sandalen heb ik ook al nu de 2e zomer en zijn nog steeds heel mooi en zacht! Dus zeker goeie koop :)

 • Reply
  Tineke
  11 augustus 2018 at 15:09

  Die rok staat je echt heel erg mooi! Ik hou zelf niet zo van dierenprintjes, maar deze vind ik wel heel leuk.
  Liefs

 • Reply
  Chelsey
  11 augustus 2018 at 18:01

  Ik vind het je heel goed staan. Meestal vind ik je kleding style wat degelijk en saai voor je leeftijd. En ook al is dit niet helemaal jouw ding in het begin, je straalt er in! Je mag dit vaker doen want het staat je schitterend. Je mag durven!

 • Reply
  Lizzy
  11 augustus 2018 at 21:30

  Mooie kleuren staan, enorm leuk bij elkaar. En goed gecombineerd bij elkaar.

 • Reply
  Lieke
  11 augustus 2018 at 23:13

  Hele leuke set! Ik durf de print nog niet aan ben nog in twijfel haha. Zou dan wel voor een kortere variant gaan.

  Nog 1 persoonlijke noot. Ik vind het persoonlijk mooier als je de rok minder hoog draagt. Vind de verhouding zo minder mooi maar dat is mijn mening.

  De kleuren staan je overigens top!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  12 augustus 2018 at 10:27

  Echt een leukerd!!!!

 • Reply
  Carla
  13 augustus 2018 at 07:49

  Mooi setje hoor! Leuke kleuren ook. Welke sieranden van Budha to Budha draag je specifiek?

 • Reply
  Mariska
  13 augustus 2018 at 10:43

  Ik vind het je ook heel erg leuk staan :)

 • Reply
  Lenneke
  13 augustus 2018 at 11:42

  Echt heeeel leuk! Goede koop geweest :)

 • Laat een reactie achter