Search
Close this search box.

Outfit: mijn populaire panterprint rok

Outfit: mijn populaire panterprint rok

Na lang twijfelen en honderden berichtjes heb ik vorige week dit setje bij de Costes gekocht. Ik postte een Instagram Stories met dat ik twijfelde over deze outfit. Ik vond hem echt super leuk alleen wist niet zo goed of het wel helemaal mij was aangezien ik van wat meer simpeler hou en deze rok toch behoorlijk aanwezig was. Maar ik kreeg echt ontzettend veel reacties dat deze outfit super leuk was dus kocht hem toch de volgende dag.

Outfit: mijn populaire panterprint rok

Outfit: mijn populaire panterprint rok

Outfit: mijn populaire panterprint rok

Volgen jullie mij al op Instagram?

Van de week was ik met Elise in het Engelse Werk in Zwolle om foto’s te maken voor Instagram en eventueel voor op de blog. Aangezien ik dagelijks nog steeds zoveel vragen krijg over deze outfit besloot ik er maar een heel artikel over te maken. Het t-shirt en de rok zijn beide van Costes en zijn nu beiden in het nieuwe assortiment te koop dus je kunt ze gewoon nog krijgen in de winkel en online. Ik betaalde voor het t-shirt € 24,95 en de rok € 49,95 wat ik niet heel erg goedkoop vind. Daarom liet ik het in eerste instantie ook hangen want € 75,- voor een nieuw setje vind ik best veel geld.

Ik heb normaal maat 44 en bij de Costes heb ik altijd wel maat XXL nodig en dat zijn beide items ook. Het shirtje zit wat losser en dat vind ik leuk in combinatie met de rok, wil je hem liever strakker dan koop je een maatje kleiner. Ook vind ik het fijn dat het shirtje een normale lengte heeft en geen crop top is. De rok is een wikkelrok dat voor de sier dicht gaat met een strik (aan de zijkant). De rok heeft gelukkig een onderrok want anders sta je mooi te kijken met een vlaagje wind. De bovenkant is gemaakt van elastiek maar valt wel vrij klein. In Amersfoort kreeg ik de rok niet over mijn kont aan en moest hij over mijn hoofd aan (dat weerhield me ook de rok te kopen) en in Zwolle kregen ze net een nieuwe lading binnen en daar paste hij wel normaal op de goede manier. Ze vertelde mij ook al dat de rok klein uitviel dus wellicht moet je daar rekening mee houden als je hem online koopt.

De schoenen (of eigenlijk sandalen) die ik draag zijn van Red Rag en lopen echt als wolkjes. Ze zijn gemaakt van heel zacht leer waardoor ze nergens knellen of zweten, ideaal. Voor de rest zijn mijn armbanden van Buddha To Buddha en mijn horloge is de Fitbit Versa (lees hier mijn review).

Outfit: mijn populaire panterprint rok

Outfit: mijn populaire panterprint rok

Hier nog even wat meer details van de outfit (deze post is niet gesponsord, toevallig had ik ook deze kleding aan op deze campagnefoto’s voor Instagram). Op het shirt zitten wimpers geborduurd en als een soort eyeliner zitten er pailletten op geborduurd. Het shirtje is trouwens in super veel kleuren te koop: rood, zwart, wit, groen en roze zo uit mijn hoofd. De rok heeft de kleuren wit, zwart en bruin en is gemaakt van een lekker luchtig stofje, ideaal! En dat was eigenlijk wel wat ik er over te vertellen heb, haha. Wat vinden jullie van deze outfit?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Ik vind het je heel goed staan. Meestal vind ik je kleding style wat degelijk en saai voor je leeftijd. En ook al is dit niet helemaal jouw ding in het begin, je straalt er in! Je mag dit vaker doen want het staat je schitterend. Je mag durven!

  2. Hele leuke set! Ik durf de print nog niet aan ben nog in twijfel haha. Zou dan wel voor een kortere variant gaan.

    Nog 1 persoonlijke noot. Ik vind het persoonlijk mooier als je de rok minder hoog draagt. Vind de verhouding zo minder mooi maar dat is mijn mening.

    De kleuren staan je overigens top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *