Outfit of the day: Stoere outfit met cropped shirt

De laatste tijd ben ik een beetje mijn kleding stijl aan het omgooien. Hoe het eerst nog met nette jurkjes, blazers en nette laarzen was is het nu stoere jasjes, spijkerbroeken en aparte shirts. En ook vandaag laat ik aan jullie een ontzettend stoer en gaaf shirt van Object zien die te koop is bij Sans-Online! Het is totaal anders, maar heb er al zoveel complimentjes over gehad dat ik hem helemaal geweldig vind en steeds vaker zulk soort dingen ga dragen!

Goed het mooie shirt van Object dus, toen ik hem voor het eerst zag dacht ik echt, wat moet ik hiermee, totaal niet mijn ding. Maar aan met een stoere jas (leren jack, Vila) overheen is hij echt ontzettend gaaf! Omdat het een cropped shirt is en toch wel een beetje doorschijnend draag ik eronder een basic hemdje. Het shirt is van super zacht katoen en voelt echt heerlijk op de huid aan en zit echt perfect!

Voor als het straks wat warmer wordt is het shirt ook erg geschikt omdat het korte mouwtjes heeft dus het ook met blote armen kan dragen. Onder het shirt draag ik nog een stoere spijkerbroek (G-Star). Het shirtje heeft gewoon de maat die je altijd hebt, normaal heb ik een M en dit shirt heeft ook de maat M en past perfect. Een beetje losjes zit die wel maar dat hoort natuurlijk bij het model.

De opdruk is ook echt onzettend gaaf, het shirt zelf ik crème / pastel geel en heeft de opdruk van een soort diamant met daarin ontzettend gave printjes van mensen, kant, bos, glitters en dat soort dingen echt ontzettend gaaf. Bovenop het shirt staat ook nog een kleine tekst: thunderstorme!

Ben je net zoals mij ook erg enthousiast over dit geweldig en lekker zittende shirt? Dan kan je deze hier voor € 29,95 op Sans-Online kopen.

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  Paola
  3 april 2012 at 07:06

  Leuke outfit!

 • Reply
  Charile
  3 april 2012 at 07:09

  Ziet er leuk uit!

 • Reply
  Elise
  3 april 2012 at 07:29

  Wauw, ik ben echt verliefd op je shirt!

 • Reply
  Marijke
  3 april 2012 at 08:00

  Leuk outfit!
  Ik ben eigenlijk alleen wel nieuwsgierig welke schoenen je er onder aan hebt ;-)

  • Reply
   Aranka
   3 april 2012 at 08:01

   Blote voeten! Maar ik zou er mijn lage blauwe All Stars onder aan doen :)

 • Reply
  HollandaBeauty
  3 april 2012 at 08:33

  Leuk outfit staat je goed lekker nochalant

 • Reply
  Esmay
  3 april 2012 at 08:45

  Mooi jasje!

 • Reply
  MySuperSweetLife
  3 april 2012 at 10:13

  Leuke outfit. Ik vind je top en jasje erg mooi!
  Liefs

 • Reply
  Samantha
  3 april 2012 at 10:39

  Staat je heel leuk! :D

 • Reply
  Yara
  3 april 2012 at 10:41

  Leuke outfit, vind het jasje gaaf!

 • Reply
  Roos
  3 april 2012 at 10:42

  Mooi shirt en dat extra laagje wat je aan de onderkant ziet is een leuk detail.

 • Reply
  Helen
  3 april 2012 at 12:53

  Leuke outfit! Vind vooral je jasje erg leuk :D

 • Reply
  Miranda
  3 april 2012 at 13:07

  Wat een leuke outfit:D

 • Reply
  LottedeJ
  3 april 2012 at 13:53

  Staat je goed hoor, zo’n stoere outfit! Ik vind ’t jasje en het shirt echt heel leuk.

 • Reply
  Naomi
  3 april 2012 at 17:22

  Net zoals mij? Dat moet volgensmij net zoals ik zijn haha.
  Verder leuke outfit. :)

 • Reply
  Denise
  3 april 2012 at 18:40

  Waarom gooi je je kledingstijl om? Ik vond het niet truttig en als iets jou goed staat is het niet erg toch. Ik vind het juist vrouwelijk! =D

  • Reply
   Aranka
   3 april 2012 at 18:53

   Ik blijf het nog gewoon dragen hoor, maar ook wat andere dingen erbij :)

 • Reply
  Myrthe
  3 april 2012 at 19:29

  Wat een leuke outfit zeg! Die cropped shirt heb je erg stoer gecombineerd, tof! :)

 • Reply
  Jorna
  4 april 2012 at 11:31

  Wat een leuke casual outfit met een stoere touch! <3

 • Reply
  Pauline
  6 april 2012 at 01:13

  Wauw, mooi, die lichte kleuren staan je lief :)

 • Laat een reactie achter