Zoek
Sluit dit zoekvak.

Outfit of the day: Stoere outfit met cropped shirt

De laatste tijd ben ik een beetje mijn kleding stijl aan het omgooien. Hoe het eerst nog met nette jurkjes, blazers en nette laarzen was is het nu stoere jasjes, spijkerbroeken en aparte shirts. En ook vandaag laat ik aan jullie een ontzettend stoer en gaaf shirt van Object zien die te koop is bij Sans-Online! Het is totaal anders, maar heb er al zoveel complimentjes over gehad dat ik hem helemaal geweldig vind en steeds vaker zulk soort dingen ga dragen!

Goed het mooie shirt van Object dus, toen ik hem voor het eerst zag dacht ik echt, wat moet ik hiermee, totaal niet mijn ding. Maar aan met een stoere jas (leren jack, Vila) overheen is hij echt ontzettend gaaf! Omdat het een cropped shirt is en toch wel een beetje doorschijnend draag ik eronder een basic hemdje. Het shirt is van super zacht katoen en voelt echt heerlijk op de huid aan en zit echt perfect!

Voor als het straks wat warmer wordt is het shirt ook erg geschikt omdat het korte mouwtjes heeft dus het ook met blote armen kan dragen. Onder het shirt draag ik nog een stoere spijkerbroek (G-Star). Het shirtje heeft gewoon de maat die je altijd hebt, normaal heb ik een M en dit shirt heeft ook de maat M en past perfect. Een beetje losjes zit die wel maar dat hoort natuurlijk bij het model.

De opdruk is ook echt onzettend gaaf, het shirt zelf ik crème / pastel geel en heeft de opdruk van een soort diamant met daarin ontzettend gave printjes van mensen, kant, bos, glitters en dat soort dingen echt ontzettend gaaf. Bovenop het shirt staat ook nog een kleine tekst: thunderstorme!

Ben je net zoals mij ook erg enthousiast over dit geweldig en lekker zittende shirt? Dan kan je deze hier voor € 29,95 op Sans-Online kopen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Waarom gooi je je kledingstijl om? Ik vond het niet truttig en als iets jou goed staat is het niet erg toch. Ik vind het juist vrouwelijk! =D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *