Search
Close this search box.

Outfit Of The Day + nieuwe laarsjes!

 photo Sacha5_zps23b33d3f.png

Ik vond het wel weer eens tijd voor een nieuwe outfit of the day en dan kon ik jullie meteen mijn nieuwe laarsjes van de Sacha laten zien! Deze keer heb ik stoer gecombineerd met een blazer en een pailletten shirtje. Benieuwd naar het totaal plaatje? Kijk dan eventjes met me mee!

 photo Sacha_zps49fba0b0.png

Deze ontzettend leuke top met pailletten vond ik bij Didi in de sale voor maar € 10,-. Normaal vind ik de Didi totaal niet leuk maar dit leuke shirt kon ik niet laten hangen. Ik vind hem leuk voor zo, maar met uitgaan is hij natuurlijk ook heel erg leuk!

 photo Sacha1_zpsa29b02db.png

Ik combineerde mijn shirt met een legergroene broek van The Sting de gouden accenten komen ook terug in de schoenen. Omdat het shirtje korte mouwen heeft en het en het daar nog een beetje te koud voor is heb ik er mijn Vila blazer overheen aangedaan.

 photo Sacha2_zpsda7436d7.png

En dit zijn dat mijn nieuwe laarsjes van de Sacha. Smalle leren enkellaarsjes die je open kan ritsen of dicht kan doen als je ze strak wilt hebben. Zelf vind ik ze open het leukste staan.

 photo Sacha3_zpsfc748e72.png

 photo Sacha4_zpsc77295f7.png

En mijn nieuwe ring die ik van mijn vriend heb gekregen voor mijn verjaardag!

 photo Sacha6_zps5ce8b257.png

Mocht je de laarsjes trouwens zoeken, dan kan je ze hier vinden in de webshop van Sacha, binnen een dag had ik ze al in huis!

 photo Sacha7_zpseb0720da.png

En mijn nieuwe oogappeltje kan natuurlijk ook niet ontbreken, love mijn nieuwe tas!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

52 reacties

  1. Wow erg leuke outfit, ik vind de top vooral leuk. Je hebt gelijk normaal ben ik zelf ook niet van de DiDi maar ze hebben af en toe leuke dingen!

  2. Leuk leuk Leuk! Echt een hele toffe combi van stoer en feestelijk (door de pailetten)! En je laarsjes natuurlijk……wow ze zijn echt heel erg cute. Nog leuker aan dan op je twitter foto! :-D

  3. Hele leuke outfit! Ik had ‘m al voorbij zien komen op Instagram :) Ik heb precies dezelfde laarsjes van Sacha als jij besteld tijdens het U-PR event. Zitten ze nu bij jou wel goed? Ik vind ze heerlijk zitten en open vind ik ze ook het leukst. Liefs!

  4. Leuke outfit! Ik wilde die laarsjes een paar maanden geleden ook bestellen, maar heb ze eerst even gepast in de winkel. Toen bleek dat ze voor mij veel te smal waren :(

  5. Mooie look! Ik heb de laarsjes ook zien staan, heel lang getwijfeld en toch niet mee genomen…nu ik weer zo kijk heb ik er spijt van, haha. Ze zijn echt tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *