Zoek
Sluit dit zoekvak.

Outfit Of The Day: Legergroene broek

Dit is helemaal nieuw voor mij, deze kleuren, maar ik kon het niet laten hangen in de winkel, het zag er zo leuk uit! Van de week kocht ik dit setje bij The Sting, een stoere legerkleurige broek met bretelsen en een mooie losse blouse daarboven. Benieuwd naar de hele outfit? Kijk dan zeker eventjes verder!

Sorry voor de lompe foto maar de camera stond een stuk lager dan ik lang was.

Achterkant van de broek. Helaas wilde de camera echt niet scherp stellen op de zelfontspanner.

De outfit werd afgemaakt met mijn kleine bruine Uggs.

Accessoires: 

Quoins ketting
Josh armband
DKNY horloge

Wat draag ik voor de rest?

Sutherland blouse
Amy & Ivy broek
Ugg laarsjes

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

54 reacties

  1. leuke outfit!!
    was net bezig om deze uggs uit mijn hoofd te zetten haha en nu heb jij ze aan denk ik hm ze zijn toch wel erg leuk… denk dat ik ze dus toch maar ga nemen!!

  2. Dat is een geweldige outfit! Ik heb ook een legergroene broek die ga ik dit jaar ook weer dragen met zakken aan de zijkant van mijn bovenbenen net boven de knie…..Ze zijn erg trendy! Prachtige necklace! ;-) Geeft niets hoor….de foto is goed…..;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *