Search
Close this search box.

Outfit of the day: Cropped shirt

Ik ben iemand die echt lekker standaard kleren draagt en niet echt los durft te gaan met kleren. Maar vandaag heb ik iets heel gewaagds voor mijn doen aan, een cropped shirt! Ik heb hem van de sale bij Sans-Online voor maar € 14,95! Voor velen zal het een heel gewoon kleding stuk zijn maar ik vind het echt iets heel anders voor mijn doen. Maar ik vind het wel ontzettend leuk staan moet ik zeggen op een stoere spijkerbroek!

Ik draag hier de Rulla ex Button Top van Object, een los cropped shirt met lange mouwen. Ik vind het erg leuk dat er knoopjes aan zitten die je los en vast kan dragen, zo kan je zelf dus kiezen wat je het leukste vind. Ik vind het beide wel iets hebben en denk dat het ga afwisselen hoe ik het draag.

Hij zit erg comfortabel en dat vind ik erg fijn, het is niet een strak zittend shirt waar je je adem bij moet inhouden. Wel draag ik er een zwart hemdje onder omdat hij anders echt te kort is en natuurlijk ook een beetje koud, haha! Ik draag hem op een stoere spijkerbroek maar ik denk dat hij ook prima gecombineerd kan worden met een nette zwarte broek.

De mouwen en de achterkant van het shirt is gewoon van katoen gemaakt zoals de meeste shirts maar de voorkant van het shirt heeft zo een doorzichtig achtige stof wat haast niet kreukelt, ik weet alleen niet hoe het heet en het labeltje in het shirt kan ik ook niet vinden waar het op staat. Het shirt is voor de rest afgewerkt met houten knoopjes en een hoge hals.

Ik vind het shirt echt ontzettend leuk vooral omdat het weer eens iets anders is dan jurkjes en vesten wat ik normaal eigenlijk draag. Op Sans-Online hebben ze nog veel meer leuke dingen in de sale en tussen de dames afdeling hangen!

Wat vinden jullie van het shirt?

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

25 reacties

  1. Superleuk zeg! Staat je ook goed! Ik had alleen dat zwarte hempje in je broek gedaan, dan komt je cropped shirt naar mijn mening mooier uit! Miss een tip voor de volgende x dat je ook laat zien welke schoenen je aan had, zodat we een totaal beeld hebben? :)

  2. Leuk shirtje! Ik denk dat het nog leuker zou zijn wanneer je een hemdje erbij aan doet die dezelfde kleur heeft als de knoopjes! Het valt nu niet erg op vind ik zelf dat het echt een cropped shirt is!

  3. Ziet er leuk uit. Ik heb ook een paar cropped t-shirts alleen ik merk dat ik ze wat sneller laat liggen. Ik weet niet hoe dat komt. Op de een of andere manier twijfel ik er altijd over.

  4. Leuk shirt idd! Ik denk dat hij nog beter tot zijn recht komt als het topje dat je eronder draagt een lekker fel kleurtje heeft of wit is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *