Zoek
Sluit dit zoekvak.

Outfit of the day: Black & White

 photo Outfit7_zpsdf756e65.png

Het is echt alweer een hele tijd geleden dat ik een outfit had gepost op mijn website. De reden daarvoor is gewoon dat ik totaal geen boeiende kleren draag, gewoon niet fashionblog waardig. Maar omdat ik van de week zo blij was met deze blazer die ik de sale scoorde bij de H&M durfde ik het weer eens aan!

 photo Outfit_zps25a3a69a.png

 photo Outfit1_zps80e2ff80.png

 photo Outfit2_zps4b5e0caa.png

 photo Outfit3_zps5ae92c79.png

Toffe blazer hè? Ik ben er echt ontzettend blij mee en hij zit als gegoten. Hij komt van de H&M en ik heb hem vorige week online gekocht voor maar € 15,-! Koopje toch? Hij staat trouwens voor 20 euro op het internet maar met een kortingscode was hij maar vijftien euro.

Het shirt is trouwens van de Vero Moda (volgens mij is het zelfs Only) en de broek van de Didi (de broeken van die winkel zitten echt perfect en goede kwaliteit).

 photo Outfit4_zps32b2a153.png

 photo Outfit9_zpsc052a1ce.png

Met deze laarzen ben ik nog elke dag dolgelukkig. Ik kocht ze bij de Manfield en ze zijn helemaal van zacht leer met een goed voetenbed. Ik heb goede schoenen nodig omdat ik altijd heel erg snel last van mijn voeten krijg, zelfs in mijn Uggs. Maar deze zitten ook heerlijk, nooit spijt van gehad dat ik deze heb gekocht!

 photo Outfit5_zps257adb91.png

Mijn Michael Kors horloge en mijn JOSH armband die ik van Danny heb gekregen. Dit is altijd hetzelfde, maar ik heb nooit andere sieraden om, gewoon altijd hetzelfde! Om mijn andere arm draag ik een Buddha to Buddha armband trouwens.

 photo Outfit6_zps377d88b2.png

Mijn TiSento oorbellen waar ik nog steeds erg blij mee ben!

 photo Outfit10_zps5c915e6f.png

Make-up van die dag. Een smokey eye met groen en goud en een nude lipgloss.

 photo Outfit8_zpsbe695856.png

Dit was mijn outfit, niet bijzonder maar ik vind hem wel heel erg leuk! Wat dragen jullie vandaag?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

40 reacties

 1. Mooie outfit!
  Grappig dat je zegt dat je zelfs in je Uggs last krijgt van je voeten – wat betreft ‘goed voor je voeten’ scoren de Uggs echt dramatisch. Podotherapeuten krijgen steeds meer mensen langs die last krijgen van hun voeten of waarbij de last die ze al hadden, veroorzaakt of verergerd door het dragen van Uggs. Dat je zelfs in je Uggs last van je voeten hebt, is dus niet raar.

 2. Wat een geweldige blazer! En leren bruine laarsjes zijn altijd goed. De mijne zijn helemaal afgetrapt, moet echt nodig nieuwe hebben. Maar ik vind het altijd zo moeilijk om afscheid te nemen van mijn oude…

 3. Mooie outfit en toffe blazer!
  De boots van de shop waar jij ze had gekocht zijn prachtig.
  Je kan toch eventueel vaker foto’s van je outfit op je blog plaatsen.
  Het is is helemaal hip wat je draagt ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *