Zoek
Sluit dit zoekvak.

Outfit: klaar voor een vroege lente

Automatische concepten

Jeetje wat zijn wij de afgelopen dagen verwend met het lekkere weer zeg. Ineens kwamen bij mij de rokjes, shirtjes, zomerjassen en blote enkels weer voorbij. Helaas is het nu weer wat minder zonnig, maar nog steeds erg zacht voor de tijd van het jaar. Omdat ik helemaal zin in het voorjaar heb trok ik een aantal nieuwe items aan!

Automatische concepten

Volgen jullie mij al op Instagram?

Als jullie mij een beetje kennen weten jullie dat ik van simpele en degelijke dingen hou. Ik ben niet echt modegevoelig en draag gewoon graag standaard dingen die niet al te gek zijn. Ik voel mij daar mijzelf in en van mij hoeft het allemaal niet zo extreem en uitgesproken, daar heb ik niet zoveel mee. Maar toch is dit voor mijn doen best een outfit buiten mijn comfortzone. Een leren rokje en stoere enkellaarsjes. De hele outfit is van:

Automatische concepten

Ik moet eerlijk toegeven, dit zijn niet de stoere damesschoenen die ik meteen zelf had uitgezocht, maar omdat je ineens overal van dit soort laarsjes ziet was ik eigenlijk wel benieuwd hoe het stond. Ik besloot ze dus aan te passen en was eigenlijk heel erg enthousiast! Het kan stoer onder een spijkerbroek, maar ook prima onder een rokje of jurkje.

Automatische concepten

Van mij mogen de zonnestralen wel weer terug komen, maar tot die tijd kan deze outfit ook prima met een dikkere panty of een stoere jeans. Wat vinden jullie van deze kledingstijl?

De schoenen heb ik gekregen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Staat je goed!

    Ik zou me er niet prettig in voelen.. Het is mij te sexy hihi. Ik ben meer van het stoere casual. Met meer kleur. De laarsjes vind ik wel heel tof!

    Maar het staat je super!

  2. Aranka kanonnen wat zie je er goed uit! Denk al deels resultaat van je ‘nieuwe’ levensstijl en goed in vel zitten? Vind deze ‘stoere’ outfit je echt geweldig staan!

  3. Wat zie je er goed uit! Ik vind de combinatie van het rokje met de laarsjes heel erg leuk. Classy maar tegelijkertijd toch ook heel stoer! Lekker lente-achtig inderdaad. :)

  4. Leuk leuk leuk! Die rok vind ik geweldig, binnenkort eens kijken! Geen idee of Costes mij past namelijk, met een maat 44.

  5. Hele leuke outfit! Kun je misschien het precieze linkje naar het vest geven? De link die er nu staat gaat naar de JDY afdeling van Only en niet naar het vest zelf en ik kan hem zelf niet vinden op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *