Outfit: klaar voor een vroege lente

Automatische concepten

Jeetje wat zijn wij de afgelopen dagen verwend met het lekkere weer zeg. Ineens kwamen bij mij de rokjes, shirtjes, zomerjassen en blote enkels weer voorbij. Helaas is het nu weer wat minder zonnig, maar nog steeds erg zacht voor de tijd van het jaar. Omdat ik helemaal zin in het voorjaar heb trok ik een aantal nieuwe items aan!

Automatische concepten

Volgen jullie mij al op Instagram?

Als jullie mij een beetje kennen weten jullie dat ik van simpele en degelijke dingen hou. Ik ben niet echt modegevoelig en draag gewoon graag standaard dingen die niet al te gek zijn. Ik voel mij daar mijzelf in en van mij hoeft het allemaal niet zo extreem en uitgesproken, daar heb ik niet zoveel mee. Maar toch is dit voor mijn doen best een outfit buiten mijn comfortzone. Een leren rokje en stoere enkellaarsjes. De hele outfit is van:

Automatische concepten

Ik moet eerlijk toegeven, dit zijn niet de stoere damesschoenen die ik meteen zelf had uitgezocht, maar omdat je ineens overal van dit soort laarsjes ziet was ik eigenlijk wel benieuwd hoe het stond. Ik besloot ze dus aan te passen en was eigenlijk heel erg enthousiast! Het kan stoer onder een spijkerbroek, maar ook prima onder een rokje of jurkje.

Automatische concepten

Van mij mogen de zonnestralen wel weer terug komen, maar tot die tijd kan deze outfit ook prima met een dikkere panty of een stoere jeans. Wat vinden jullie van deze kledingstijl?

De schoenen heb ik gekregen

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  Lisa
  1 maart 2019 at 06:28

  Leuk, toffe combinatie. En het staat je geweldig!

 • Reply
  Lieke
  1 maart 2019 at 06:46

  Staat je goed!

  Ik zou me er niet prettig in voelen.. Het is mij te sexy hihi. Ik ben meer van het stoere casual. Met meer kleur. De laarsjes vind ik wel heel tof!

  Maar het staat je super!

 • Reply
  Romy
  1 maart 2019 at 07:27

  Wat een toffe en stoere outfit! Staat je onwijs goed! Ik vind die laarsjes ook erg gaaf.

 • Reply
  Ingrid
  1 maart 2019 at 08:57

  Staat je superleuk!

 • Reply
  rachel
  1 maart 2019 at 09:34

  het staat je heel goed meis :D en baal nu al weer dat het lekkere weer weer weg is

 • Reply
  Sharon
  1 maart 2019 at 09:39

  Aranka kanonnen wat zie je er goed uit! Denk al deels resultaat van je ‘nieuwe’ levensstijl en goed in vel zitten? Vind deze ‘stoere’ outfit je echt geweldig staan!

 • Reply
  Joyce - SomedayTodayNL
  1 maart 2019 at 10:38

  Toffe outfit! Ik vind vooral de combinatie rokje – shirtje erg leuk!

 • Reply
  Mariska
  1 maart 2019 at 13:01

  Ik vind het je wel heel leuk staan deze outfit. Het is ook vrij simpel, maar wel leuk!

 • Reply
  Nicole
  1 maart 2019 at 14:22

  Wat een super leuke outfit zeg. Het vest ziet er echt heerlijk comfy uit!

 • Reply
  Kelly
  1 maart 2019 at 14:33

  Wat zie je er goed uit! Ik vind de combinatie van het rokje met de laarsjes heel erg leuk. Classy maar tegelijkertijd toch ook heel stoer! Lekker lente-achtig inderdaad. :)

 • Reply
  Evelien
  1 maart 2019 at 15:18

  Wat een leuke outfit is dit! En het staat je echt heel beeldig <3

 • Reply
  Bianca
  1 maart 2019 at 16:31

  Wat zie je er leuk uit! Deze wat stoerdere outfit staat je goed, vind vooral je rok en schoenen ontzettend tof x

 • Reply
  Ilona
  2 maart 2019 at 10:43

  Leuk leuk leuk! Die rok vind ik geweldig, binnenkort eens kijken! Geen idee of Costes mij past namelijk, met een maat 44.

  • Reply
   Aranka
   2 maart 2019 at 10:56

   Heb ik ook, ze verkopen XXL!

 • Reply
  Ingrid
  3 maart 2019 at 08:02

  Wauw. Ik ga ook maar eens een leren rokje passen want het staat heel erg leuk.

 • Reply
  Lisanne
  4 maart 2019 at 12:39

  Hele leuke outfit! Kun je misschien het precieze linkje naar het vest geven? De link die er nu staat gaat naar de JDY afdeling van Only en niet naar het vest zelf en ik kan hem zelf niet vinden op de site.

 • Laat een reactie achter