Zoek
Sluit dit zoekvak.

Outfit: Is het al zomer?

 photo Outfitzomercopy_zps48ab51c1.png

Vandaag weer eens een outfit of the day, het is echt alweer een hele tijd geleden dat ik dit weer voor het laatst heb gedaan. Nou hier is die dan weer eens. Ik had van de week lekker geshopt en onder andere dit setje gekocht. Ik vind het zelf echt een heel leuk setje dus dacht, ach deze kan ik wel op de blog laten zien!

 photo Outfitzomer1_zps2d571b56.png

 photo Outfitzomer2_zps4d6c1782.png

 photo Outfitzomer6_zpscf12aac6.png

Wat draag ik?

Jurkje – H&M
Broek – WE
Riempje – Pieces
Schoenen – All Stars

 photo Outfitzomer4_zps2bf27faa.png

 photo Outfitzomer5_zps9ad8be51.png

Accessoires:

Horloge – Michael Kors
Armband – Josh
Armband – Buddha to Buddha

 photo Outfitzomer7_zps54f2232d.png

Ik ben alvast klaar voor de zomer, maar dan met kleren die aangepast zijn op de temperatuur. Maar van mij mag het nu wel echt zomer worden!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

41 reacties

  1. Leuke outfit hoor, vooral voor het mooie weer wat we twee dagen geleden hadden. Als ik nu naar buiten kijk heb ik gewoon de neiging om mijn winterjas weer uit te kast te pakken… bleh! Je horloge is erg mooi, helemaal mijn smaak!

  2. Vooral het jurkje vind ik erg mooi! :) Ik moet wel nog even wennen aan die kortere spijkerbroeken, ik vind een ‘gewone’ spijkerbroek nog net iets mooier staan denk ik.

  3. Ik vind je outfit heel erg leuk, lekker vrolijk!! En je horloge.. LOVE LOVE!! <3 Ik ben blij dat ik eindelijk weer een keer op je site kan, stomme virusscanner heb ik ook

  4. Leuke outfit, het zou natuurlijk nog lekkerder zijn als de broeken uit konden en onze beentjes heerlijk bruin konden worden in het zonnetje (die hopelijk nog gaat komen!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *