Search
Close this search box.

Outfit: Herfstige kleuren

Vanochtend in mijn shoplog hebben jullie een aantal kleren voorbij zien komen, nu is het tijd om daarmee een outfit of the day aan jullie te laten zien. Het is voor mij helemaal nieuw om zo een soort kleur broek aan te doen, maar ik vind hem wel heel erg tof staan! Benieuwd naar mijn outfit? Kijk dan zeker eventjes verder!

Top – EDC
Vest– EDC
Broek – EDC
Schoenen – S. Oilver
Riem – Petrol
Horloge – DKNY
Armband – Josh

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

35 reacties

  1. Hihi heb toevallig net die shoplog gekeken! Ben normaal niet zo fan van gekleurde broeken, maar deze vind ik wel heel erg leuk!

  2. Ik vind de outfit helemaal geslaagd!
    Ik vind okergeel een erg mooie herstkleur, maar ik sta er écht niet mee; jij kan het gelukkig wel hebben.

  3. in het filmpje leek de broek meer oranje, maar deze kleur is wel echt heel mooi.
    ook leuk dat de kleur weer in het topje terug komt.
    geslaagde outfit! :)

  4. Zeker een hele leuke outfit! Mooie herfstkleuren inderdaad en zou het zo zelf aantrekken alleen de 3e foto is een beetje van een verkeerde angle genomen waardoor je een beetje zwanger lijkt ofzo :$ sorry ik durfde het bijna niet te posten maar ik zou het ook tegen een vriendin zeggen dus ik vind dat ik ook eerlijk tegen jou moet zijn.. Echt niet gemeen bedoelt ofzo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *