Zoek
Sluit dit zoekvak.

Outfit: Clean White Summer

 photo Cleanwhite_zps0cf08b0e.png

Het is prachtig weer buiten en ik hou van dit warme weer! Mij hoor je niet klagen. Ik droeg dit wel een paar dagen geleden maar ik vond het wel leuk om weer eens met jullie een outfit te delen. Ik ben iemand van de simpele outfits, verwacht dus niet een fashion hoogstandje. Maar wel een frisse zomerse outfit!

 photo Cleanwhite1_zpsa88dbede.png

Een tijdje geleden scoorde ik dit prachtige shirt bij The Lady Sting in de aanbieding omdat deze helaas weg gaat in Zwolle. Hij is van House Of Luxery en valt heel erg mooi al vind ik zelf!

 photo Cleanwhite2_zps701a7e85.png

In Antwerpen liep ik hoopvol de Forever 21 binnen, alleen al snel werd me duidelijk dat de stijl van de Forever 21 helemaal niks voor mij is. Ik kwam dus een beetje sip terug met alleen deze ketting. Ik vind hem erg mooi staan bij mijn shirt!

 photo Cleanwhite4_zps36349491.png

Horloge van Michael Kors en armband van Josh. Ik draag altijd dezelfde sieraden, saai eigenlijk hè?

 photo Cleanwhite3_zps28e35cac.png

Look van de dag, ik hield het heel simpel. Foundation, blush, winged eyeliner en een taupe kleurige oogschaduw heel subtiel aangebracht.

 photo Cleanwhite6_zpsf10112de.png

Outfit:

Top – House Of Luxery
Broek – Vila
Armband – Buddha to Buddha
Armband – Josh
Horloge – Michael Kors
Ketting – Forever 21

 photo Cleanwhite5_zps1043870d.png

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *