Outfit: a touch of pink

Al eeuwen heb ik geen outfit post meer geplaatst. Ik heb gewoon nooit boeiende dingen aan en vaak hetzelfde. Maar vandaag was ik gehuld in nieuwe items en dacht, ach laat ik eens gek doen en foto’s maken van mijn outfit. Het is een hele basic outfit waar ik mij prettig in voel en dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Benieuwd wat ik draag, kijk dan verder voor de details en meer foto’s!

Ik hou van basic outfits, ik ben geen mode meisje en heb er al helemaal geen verstand van. Doe mij maar wat simpels wat basic is en lekker zit dan maak je mij blij. Ik draag hier:

Zelf ben ik echt fan van de H&M Shaping jeans, ik heb denk ik alle kleuren in mijn kast liggen. Omdat ik wat voller ben rekken deze mooi mee zonder uit te lubberen. Ook zijn ze vrij lang en online kun je lengte maat 34 kopen wat vaak net goed voor mij is. Het shirtje vond ik sowieso heel erg leuk en 5 euro is natuurlijk geen geld. Om de outfit af te maken draag ik er roze sneakers van de Sacha onder om het een beetje kleur te geven.

En voor de rest ben ik helemaal verliefd op mijn roze Mulberry Lily, perfect voor de zomer! Ik was eerst aan het twijfelen of ik hem wel zou gaan dragen maar dat doe ik met heel erg veel plezier! Verder draag ik nog armbanden van Buddha To Buddha, mijn Fitbit Alta HR en ringen van Pandora en Ti Sento.

Wat vinden jullie van dit soort outfits, leuk of te gewoontjes? En zouden jullie het leuk vinden als ik vaker mijn outfits deel? En mochten jullie nog leuke tips qua kleding hebben laat het dan zeker weten, ben altijd opzoek naar leuke kleding!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reageren
  Chantal
  12 mei 2018

  Leuk!

 • Reageren
  Diolifestyle.nl
  12 mei 2018

  Ik vind die tas echt heel erg tof!

 • Reageren
  chucky1012
  12 mei 2018

  Love de pretty bag 😍
  Mooie outfit.

  Xoxo

 • Reageren
  Rachel
  12 mei 2018

  ik hou van dit soort outfits!!! lekker comfi en niet teveel poes pas en love the tas!! en ja zal het leuk vinden meer outfits post hierzo :D

 • Reageren
  femketje
  12 mei 2018

  die tas is echt mooi :D love de kleur! en wat een gave foto’s, erg mooie outfit post :)

 • Reageren
  Teddy
  12 mei 2018

  Leuke outfit zeg!

 • Reageren
  José
  12 mei 2018

  Leuke outfit draag je!

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  13 mei 2018

  Wat een leuke outfit joh, staat je erg leuk!

 • Reageren
  aboutsbstyle
  13 mei 2018

  Heerlijk gewoontjes, en super voor alle dag toch? Ik loop ook niet iedere dag alsof ik op visite bij de koning ga hihi.

 • Reageren
  Miriam
  13 mei 2018

  Leuke outfit, staat je goed. De sneakers vind ik heel leuk, staat mooi bij de kleur broek. En love voor de roze tas.

 • Geef een reactie

  ByAranka.nl gebruikt cookies om er voor te zorgen dat je deze website zo goed mogelijk kan gebruiken. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.


  Je kan ervoor kiezen om deze cookies te accepteren en om deze cookies te weigeren. Doe je niets? Dan ga ik er van uit dat je het gebruik van cookies goed vindt. Lees meer over het verzamelen van gegevens op mijn blog in de privacyverklaring. Op de website van de Consumentenbond lees je alles over het verwijderen van alle cookies op computer.