Search
Close this search box.

Outfit: a touch of pink

Outfit: a touch of pink

Al eeuwen heb ik geen outfit post meer geplaatst. Ik heb gewoon nooit boeiende dingen aan en vaak hetzelfde. Maar vandaag was ik gehuld in nieuwe items en dacht, ach laat ik eens gek doen en foto’s maken van mijn outfit. Het is een hele basic outfit waar ik mij prettig in voel en dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Benieuwd wat ik draag, kijk dan verder voor de details en meer foto’s!

Outfit: a touch of pink

Outfit: a touch of pink

Ik hou van basic outfits, ik ben geen mode meisje en heb er al helemaal geen verstand van. Doe mij maar wat simpels wat basic is en lekker zit dan maak je mij blij. Ik draag hier:

  • Shirt van de H&M – € 4,99
  • Shaping Jeans van de H&M – € 49,99
  • Schoenen van Sacha – € 99,99

Outfit: a touch of pink

Zelf ben ik echt fan van de H&M Shaping jeans, ik heb denk ik alle kleuren in mijn kast liggen. Omdat ik wat voller ben rekken deze mooi mee zonder uit te lubberen. Ook zijn ze vrij lang en online kun je lengte maat 34 kopen wat vaak net goed voor mij is. Het shirtje vond ik sowieso heel erg leuk en 5 euro is natuurlijk geen geld. Om de outfit af te maken draag ik er roze sneakers van de Sacha onder om het een beetje kleur te geven.

Outfit: a touch of pink

En voor de rest ben ik helemaal verliefd op mijn roze Mulberry Lily, perfect voor de zomer! Ik was eerst aan het twijfelen of ik hem wel zou gaan dragen maar dat doe ik met heel erg veel plezier! Verder draag ik nog armbanden van Buddha To Buddha, mijn Fitbit Alta HR en ringen van Pandora en Ti Sento.

Wat vinden jullie van dit soort outfits, leuk of te gewoontjes? En zouden jullie het leuk vinden als ik vaker mijn outfits deel? En mochten jullie nog leuke tips qua kleding hebben laat het dan zeker weten, ben altijd opzoek naar leuke kleding!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

10 reacties

  1. ik hou van dit soort outfits!!! lekker comfi en niet teveel poes pas en love the tas!! en ja zal het leuk vinden meer outfits post hierzo :D

  2. Leuke outfit, staat je goed. De sneakers vind ik heel leuk, staat mooi bij de kleur broek. En love voor de roze tas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *