Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oude cosmetica reclame

Reclames met prachtige dames die een make-up product promoten, we worden er dood mee gegooid. Tegenwoordig is er maar weinig echt aan deze reclames en moet je alles met een grote korrel zout nemen. Hoe was dat een paar jaar geleden dan? Ik kan je vertellen dat de reclames echt een revolutie mee hebben gemaakt, daarom laat ik jullie vandaag een aantal oude advertenties van cosmetica producten zien!

Revlon

Max Factor

Lancôme

Evening in Paris

Estee Lauder

Chanel

Maybelline

Max Factor

Helena Rubinstein

Maybelline cosmetics ad

Maybelline

Wat je meteen opvalt is dat heel veel merken al een aantal jaar mee gaan, ik vind het echt ontzettend leuk om te zien! Stel je voor dat er zo een advertentie in de Glamour zou staan, zou je het dan nu nog kopen of nieuwsgierig worden naar het product? Of kan dit gewoon echt niet meer.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. Toen tekenden ze modellen gewoon in plaats van fotoshop.. Net zoiets toch.. Je moet kijken naar bijv makeup advertenties uit 1980, toen er wel goede fotografie was, maar nog geen digitale bewerking

  2. Geweldig, ik heb zelf een oude reclameplaat van Marilyn Monroe voor ene Jon Joy cosmetics aan mijn muur hangen ook een plaatje! Die van Rita is erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *