Oscar & Babette Marvelous Mojito Geurkaars

Hebben jullie wel eens van het helemaal natuurlijke merk Oscar & Babette gehoord? Zo niet dan moet je zeker eventjes verder kijken. Oscar & Babette is namelijk een ontzettend leuk merk dat geurkaarsen maakt en andere living geuren. Echt ontzettend leuk en het ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit. Ik heb van hun de Marvelous Moijito geurkaars en ik kan nu al zeggen dat hij echt heerlijk is, zonder hem aan te hoeven steken!

Oscar & Babette is een Lifestyle- & Wellness label van Nederlandse bodem, met echter een onmiskenbaar Engelse uitstraling.  Twee Nederlandse ruwharige teckels, te weten ‘Oscar’ en ‘Babette’, stonden model voor het logo én de merknaam. De collectie is ontwikkeld door en geïnspireerd op het daadwerkelijk bestaande ‘eco-chic’, vrije buitenleven van hun eigenaren, Mirna en André van Donselaar. Oscar & Babette staat qua merk ‘For a Joyful Way of Living’, oftewel voor bewust genieten van de goede dingen des levens!

De geurkaars die ik heb is een Joyful Emotions kaars, en daar is het volgende over te zeggen!

Voor de Oscar & Babette ‘Joyful Emotions’- EcoSojawas Geurkaarsen hebben we de door veel mensen gekende en zeer geliefde, uiteenlopende geurbelevingen ‘gevangen’ in de vorm  van sfeermakers in lieflijke, recyclebare aluminium blikjes op basis van 100% zuivere, biologische afbreekbare sojawas en pure, onversneden parfumoliën.

Als je het blikje opent komt er echt heerlijk zoete en vertrouwelijke lucht je toegemoet stromen, ik vind hem persoonlijk echt heerlijk ruiken. Je zou hem dus eigenlijk helemaal aan hoeven te steken om je kamer te vullen met de heerlijke lucht van dit product.

Maar om toch een beetje sfeer en wat extra geur dimensie toe te voegen aan je kamer is het wel zo leuk om het aan te steken en die lontjes kleuren je kamer gezellig met licht en geur. Ik ben echt fan van deze geweldige geur kaars en als deze op dit ben ik zeker van plan er meerdere aan te schaffen, vooral omdat de geur zo goed en intens is!

Oscar & Babette is te koop in hun webshop, je kunt deze kaars kopen voor € 9,95

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  AnnaSophia
  18 juli 2012 at 19:25

  Ze ziet er echt mooi uit. Jammer dat we niet kunnen ruiken.

 • Reply
  jana
  18 juli 2012 at 19:35

  Ooh lijkt me heerlijk :D x

 • Reply
  Esmay
  18 juli 2012 at 19:48

  Dat lijkt me een heerlijke kaars!

 • Reply
  Tugce
  18 juli 2012 at 23:29

  Lijkt me heel fijn, een lekker geurtje in de kamer!

 • Reply
  Lisanne
  18 juli 2012 at 23:34

  Babette is apart toch ook gewoon een merk met geurkaarsen, bodybutter etc. ? want ik heb daar ook een paar geurkaarsen van. en ik ga deze zeker kopen ! (:

 • Reply
  Michelle
  19 juli 2012 at 00:26

  Leuke kaarsen, ik ben benieuwd naar de geur. Kan je de geur niet door computer heen sturen, hihi?

 • Reply
  Dita
  19 juli 2012 at 06:14

  Lijkt me heerlijk, ben echt dol op geurkaarsen

 • Reply
  Desirée
  19 juli 2012 at 09:22

  Ik ben gek op de geurkaarsen, aromatherapiekaarsen, roomsprays, thee en hondenzepen van O&B. Oftewel… Hun hele assortiment? LOL Heerlijke geuren!

 • Reply
  Kimberly
  19 juli 2012 at 13:57

  Lijkt me erg lekker! Ik hou ervan om kaarsen aan te steken in mijn kamer!

 • Reply
  Safannah
  19 juli 2012 at 20:58

  Lijkt me heerlijk, ideaal dat die 3 Lonten heeft.

 • Reply
  Kim
  20 juli 2012 at 10:26

  Ik ben helemaal into geurkaarsen, ik heb er nu een aantal van Rituals en die zijn ook al zo lekker, deze vind ik alleen al om de verpakking helemaal leuk!

 • Laat een reactie achter