Oscar & Babette geurkaarsen Meditation, Blossem Dew & Rain Garden

 photo Oscar6_zps58109f3e.png

Mijn kamer moet lekker ruiken en ik vind het heerlijk als er een ontspannen sfeer en geur hangt als ik bezig ben met mijn website. Het met Oscar & Babette hebben heerlijke geurkaarsen in hun assortiment waar je helemaal bij weg droomt. Op dit moment – wanneer ik dit aan het typen ben – brand Blossem Dew al een tijdje, wat een heerlijke en ontspannende geur. Kijk met me mee naar deze fantastische kaarsen.

 photo Oscar_zps0838a2a2.png

Voor het label Oscar & Babette kiezen ze heel bewust voor 100% biologische EcoSojawas. Geurkaarsen op basis hiervan geven bij verbranding, in tegenstelling tot paraffinewaskaarsen, namelijk geen schadelijke stoffen af aan de omgevingslucht en zijn dus een bewuste keuze. Geurkaarsen op basis van EcoSojawas produceren bovendien ca. 90% minder roetvorming dan paraffinewaskaarsen en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ze kunnen zo helpen om een gezonde atmosfeer in je leefomgeving én in ons milieu te behouden. Ramen en gordijnen hoeven hierdoor bovendien minder vaak te worden gewassen! Kijk dat is nou nog eens handig om te weten, in vervolg dus maar op zoek gaan naar een EcoSojawas kaars!

De geurkaarsen van Oscar en Babette worden geleverd in een prachtige tas, deze zien er erg chique uit!

 photo Oscar5_zps98c90333.png

Oscar & Babette Blossem Dew

Een poederachtige bloesemexplosie betovert de omgevingslucht met het fruitige van kersen-, frambozen- en appelbloesems in de topnoot van de nieuwe Oscar & Babette Blossom Dew geurkaars. In het hart een aanraking van frisse dauwdruppels op magnoliablad en oranjebloesem. De basis is dromerig en sensueel, dankzij witte musk en een fluwelig, warm akkoord van amber.

Dit is mijn favoriete geur van de drie. Hij is zwoel, warm en ook heel erg fruitig. Het geeft meteen een warme sfeer aan mijn kamer waarin ik mezelf lekker wil verwennen, echt een geur om helemaal van tot rust te komen, heerlijk!

 photo Oscar3_zps009a822d.png

Oscar & Babette Meditation

Creëer momenten van welverdiende rust, meditatie, balans en innerlijke harmonie. Ervaar de ontspannende geurnoten van witte patchouli, romige amber en sandelhout. De nieuwe Oscar & Babette Meditation geurkaars hebben ze tevens verrijkt met subtiele accenten van mirre en wierook. Deze geurkaars staat garant voor een aangenaam spirituele en rustgevende atmosfeer in je leefomgeving, ideaal voor tijdens onder andere mediteren, yoga of pilates.

Zelf ben ik niet een type dat aan yoga of pilates doet, of aan mediteren, maar de geuren die ze daar altijd bij gebruiken vind ik heerlijk. Het geeft je een heerlijk warm en relaxed gevoel en dat krijg ik ook als ik deze kaars aan heb. Mijn kamer vult zich subtiel met deze geur en ik kom helemaal tot mezelf, heerlijk!

 photo Oscar4_zpsa01d52b9.png

Oscar & Babette Rain Garden

Ervaar de fantastiche geurbeleving van een weelderige, groene tuin vlak na een stevige regenbui met de Oscar & Babette Rain Garden geurkaars. Dit is een beststeller geweest uit de voormalige limited edition-collectie ‘The Hidden Gardens’ heette voorheen ‘Green Garden’. Deze is vanaf nu in de vaste collectie opgenomen onder een nieuwe naam. Een sprankelende mix van sappig bladgroen, pas gemaaid gras, dauwdruppels op nog slapende bloesems en een vleugje ozon wekt alle zintuigen onmiddellijk!

Hij ruikt echt heerlijk fris en pept je meteen een beetje op. Echt een geur waarmee je fris wakker wordt en je ook meteen fris voelt. De geuren zijn subtiel aanwezig in de ruimte maar je ruikt ze zeer zeker wel. Het zijn dus zeker geen hoofdpijn geuren.

 photo Oscar7_zps22f00c28.png

Blossem Dew staat hier heerlijk te branden, dit is echt een fantastische geur die ik iedereen kan aanraden, ze alle drie trouwens maar dit is mijn persoonlijke favoriet.

Alle geurkaarsen hebben trouwens 50 branduren, je kan er dus een hele tijd mee vooruit!

 photo Oscar2_zps2a4048fb.png

De geurkaarsen zitten trouwens verpakt in een prachtige kartonnen ‘blik’ met een ijzeren deksel, dat geeft toch echt wel een luxe gevoel. De kaarsen kosten € 19,95 per stuk en daar krijg je zeker een grote kaars voor terug waar je zeker een hele tijd wat aan hebt. De geurkaarsen zijn te koop in de webshop van Oscar& Babette.

Welke geur lijkt jullie het lekkerst?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

34 reacties

 • Reply
  chucky1012
  10 november 2013 at 07:03

  Het ziet er mooi uit!
  Ze hebben er veel diverse geurkaarsen…..

 • Reply
  Laura
  10 november 2013 at 07:16

  Wat een mooie kaarsen! Heerlijk voor deze tijd van het jaar! Ik zou niet weten welke geur ik het lekkerste vind, gewoon allemaal! ;)

 • Reply
  martinaa89
  10 november 2013 at 07:59

  Ik vind de verpakking er erg leuk uit zien :)

 • Reply
  Beautydagboek
  10 november 2013 at 08:12

  Mooie verpakking, echt een luxeproduct die prachtig in de woonkamer zal staan. De geuren spreken me ook erg aan!

 • Reply
  Kelly caresse
  10 november 2013 at 08:29

  Wauw wat een eyecandy! Ik heb dit prachtige merk al leren kennen en ik ben heel benieuwd naar deze bijzondere kaarsen

 • Reply
  Eline
  10 november 2013 at 08:29

  Ik heb zelf Blossom Dew ook en het is zo lekker! Njam!

 • Reply
  Anneloes
  10 november 2013 at 08:35

  Ze lijken me allemaal superlekker! Dit zijn echt leuke kaarsen voor in mijn kleine woonkamertje, de verpakking is geweldig. Misschien iets voor op mijn verlanglijstje.

 • Reply
  Dagmar Valerie
  10 november 2013 at 08:45

  Wauw hele mooie kaarsen! Ben benieuwd naar de geuren, maar het ziet er echt al zo mooi uit. Hele fijne producten, musthaves voor home :)

 • Reply
  Beau
  10 november 2013 at 08:57

  Blossem Dew klinkt echt heerlijk :)

 • Reply
  Mandy
  10 november 2013 at 09:22

  Wat een leuke kaarsen! mooie verpakking

 • Reply
  Tineke
  10 november 2013 at 09:36

  Rain garden lijkt me heel erg lekker! Wat een mooie kaarsen!
  Liefs

 • Reply
  Sophie
  10 november 2013 at 09:43

  Pfoe dure kaarsen, maar ze zien er jummy uit! Ik ben echt dol op dit soort kaarsen en daar betaal je ook gewoon wat meer voor :-)

 • Reply
  Yak Man
  10 november 2013 at 10:01

  Alle drie lijken me wel lekker en echt fijn dat het nket van die geuren zijn waar je hoofdpijn van krijg. :)

 • Reply
  Jewelyz
  10 november 2013 at 10:09

  Ze klinken allemaal erg fijn, wel erg prijzig voor een kaars. Maar dat maakt mij juist extra nieuwsgierig ;)

 • Reply
  pamela
  10 november 2013 at 10:22

  zien er leuk uit! ik wil ook nog eens geurkaarsen uitproberen maar voor 20 euro probeer ik wel andere:p

 • Reply
  MySimplySpecial
  10 november 2013 at 10:23

  Wat een mooie kaarsen!

 • Reply
  Kimberley
  10 november 2013 at 10:30

  Lijken me heerlijke kaarsen! Ik moet er echt vaker om denken om een geurkaars aan te zetten haha :D

 • Reply
  Joyce
  10 november 2013 at 10:39

  Lijkt me heerlijke kaarsen! En de verpakking vind ik ook heel mooi! Alleen wel een beetje prijzig helaas.

 • Reply
  Kelly
  10 november 2013 at 10:48

  De verpakkingen zien er echt prachtig uit! Rain Garden klinkt erg goed, die zou ik zeker eens willen proberen :D

 • Reply
  Tess Evea
  10 november 2013 at 11:21

  Ik ben zelf gek op geurkaarsen. Klinkt dan ook heel lekker.

 • Reply
  femketje
  10 november 2013 at 11:23

  ze zien er alleen al leuk uit :D

 • Reply
  Anne Solveig
  10 november 2013 at 11:26

  Klinkt heerlijk, vind ze heel leuk!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  10 november 2013 at 11:27

  Alle geuren klinken echt superrelaxerend! Ik ben erg benieuwd nu.

 • Reply
  Ingrid
  10 november 2013 at 11:36

  Meditation en Rain Garden lijken me heerlijk. Wat zien de kaarsen er mooi uit.

 • Reply
  beautybysandra
  10 november 2013 at 11:39

  Ze lijken me heerlijk! Ben echt benieuwd :)

 • Reply
  Caro
  10 november 2013 at 11:58

  Ik ben gek op geurkaarsen, deze lijken me heel lekker! :-)

 • Reply
  Elke
  10 november 2013 at 11:58

  Die verpakkingen vind ik erg mooi! Maar ook de geuren klinken erg goed!

 • Reply
  Angelique
  10 november 2013 at 12:00

  lijken mij echt heerlijke kaarsen, ooit maar eens proberen

 • Reply
  Ashleey
  10 november 2013 at 12:02

  Ik houd van kaarsen en wat zien ze er al super leuk uit! :D

 • Reply
  Natasja
  10 november 2013 at 12:52

  Jammer dat ze zo duur zijn want ik hou heel erg van geurkaarsen! En ze zien er nog mooi uit ook!

 • Reply
  diolifestyle
  10 november 2013 at 13:18

  Deze lijken mij heerlijk!

 • Reply
  Pauline
  10 november 2013 at 17:12

  Klinkt heerlijk! Meditation zou mijn favoriet kunnen zijn :)

 • Reply
  Joyce Nafzger
  12 november 2013 at 17:47

  Wat is Oscar & Babette toch een enig merk! <3 Al is het maar omdat ze zo'n schattig Instagramaccount met een overload aan teckelfoto's hebben haha! Ik heb zelf ook nog twee geurkaarsen in een kleiner formaat klaar staan om getest te worden, dus nu ben ik door jouw enthousiasme wel nieuwsgierig geworden!

 • Reply
  Irina
  10 maart 2015 at 12:41

  Zeer mooi design kaarsen. Delicate kleur en mooie naam!

 • Laat een reactie achter