Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oscar & Babette geurkaarsen Meditation, Blossem Dew & Rain Garden

 photo Oscar6_zps58109f3e.png

Mijn kamer moet lekker ruiken en ik vind het heerlijk als er een ontspannen sfeer en geur hangt als ik bezig ben met mijn website. Het met Oscar & Babette hebben heerlijke geurkaarsen in hun assortiment waar je helemaal bij weg droomt. Op dit moment – wanneer ik dit aan het typen ben – brand Blossem Dew al een tijdje, wat een heerlijke en ontspannende geur. Kijk met me mee naar deze fantastische kaarsen.

 photo Oscar_zps0838a2a2.png

Voor het label Oscar & Babette kiezen ze heel bewust voor 100% biologische EcoSojawas. Geurkaarsen op basis hiervan geven bij verbranding, in tegenstelling tot paraffinewaskaarsen, namelijk geen schadelijke stoffen af aan de omgevingslucht en zijn dus een bewuste keuze. Geurkaarsen op basis van EcoSojawas produceren bovendien ca. 90% minder roetvorming dan paraffinewaskaarsen en zijn 100% biologisch afbreekbaar. Ze kunnen zo helpen om een gezonde atmosfeer in je leefomgeving én in ons milieu te behouden. Ramen en gordijnen hoeven hierdoor bovendien minder vaak te worden gewassen! Kijk dat is nou nog eens handig om te weten, in vervolg dus maar op zoek gaan naar een EcoSojawas kaars!

De geurkaarsen van Oscar en Babette worden geleverd in een prachtige tas, deze zien er erg chique uit!

 photo Oscar5_zps98c90333.png

Oscar & Babette Blossem Dew

Een poederachtige bloesemexplosie betovert de omgevingslucht met het fruitige van kersen-, frambozen- en appelbloesems in de topnoot van de nieuwe Oscar & Babette Blossom Dew geurkaars. In het hart een aanraking van frisse dauwdruppels op magnoliablad en oranjebloesem. De basis is dromerig en sensueel, dankzij witte musk en een fluwelig, warm akkoord van amber.

Dit is mijn favoriete geur van de drie. Hij is zwoel, warm en ook heel erg fruitig. Het geeft meteen een warme sfeer aan mijn kamer waarin ik mezelf lekker wil verwennen, echt een geur om helemaal van tot rust te komen, heerlijk!

 photo Oscar3_zps009a822d.png

Oscar & Babette Meditation

Creëer momenten van welverdiende rust, meditatie, balans en innerlijke harmonie. Ervaar de ontspannende geurnoten van witte patchouli, romige amber en sandelhout. De nieuwe Oscar & Babette Meditation geurkaars hebben ze tevens verrijkt met subtiele accenten van mirre en wierook. Deze geurkaars staat garant voor een aangenaam spirituele en rustgevende atmosfeer in je leefomgeving, ideaal voor tijdens onder andere mediteren, yoga of pilates.

Zelf ben ik niet een type dat aan yoga of pilates doet, of aan mediteren, maar de geuren die ze daar altijd bij gebruiken vind ik heerlijk. Het geeft je een heerlijk warm en relaxed gevoel en dat krijg ik ook als ik deze kaars aan heb. Mijn kamer vult zich subtiel met deze geur en ik kom helemaal tot mezelf, heerlijk!

 photo Oscar4_zpsa01d52b9.png

Oscar & Babette Rain Garden

Ervaar de fantastiche geurbeleving van een weelderige, groene tuin vlak na een stevige regenbui met de Oscar & Babette Rain Garden geurkaars. Dit is een beststeller geweest uit de voormalige limited edition-collectie ‘The Hidden Gardens’ heette voorheen ‘Green Garden’. Deze is vanaf nu in de vaste collectie opgenomen onder een nieuwe naam. Een sprankelende mix van sappig bladgroen, pas gemaaid gras, dauwdruppels op nog slapende bloesems en een vleugje ozon wekt alle zintuigen onmiddellijk!

Hij ruikt echt heerlijk fris en pept je meteen een beetje op. Echt een geur waarmee je fris wakker wordt en je ook meteen fris voelt. De geuren zijn subtiel aanwezig in de ruimte maar je ruikt ze zeer zeker wel. Het zijn dus zeker geen hoofdpijn geuren.

 photo Oscar7_zps22f00c28.png

Blossem Dew staat hier heerlijk te branden, dit is echt een fantastische geur die ik iedereen kan aanraden, ze alle drie trouwens maar dit is mijn persoonlijke favoriet.

Alle geurkaarsen hebben trouwens 50 branduren, je kan er dus een hele tijd mee vooruit!

 photo Oscar2_zps2a4048fb.png

De geurkaarsen zitten trouwens verpakt in een prachtige kartonnen ‘blik’ met een ijzeren deksel, dat geeft toch echt wel een luxe gevoel. De kaarsen kosten € 19,95 per stuk en daar krijg je zeker een grote kaars voor terug waar je zeker een hele tijd wat aan hebt. De geurkaarsen zijn te koop in de webshop van Oscar& Babette.

Welke geur lijkt jullie het lekkerst?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

  1. Ze lijken me allemaal superlekker! Dit zijn echt leuke kaarsen voor in mijn kleine woonkamertje, de verpakking is geweldig. Misschien iets voor op mijn verlanglijstje.

  2. Wat is Oscar & Babette toch een enig merk! <3 Al is het maar omdat ze zo'n schattig Instagramaccount met een overload aan teckelfoto's hebben haha! Ik heb zelf ook nog twee geurkaarsen in een kleiner formaat klaar staan om getest te worden, dus nu ben ik door jouw enthousiasme wel nieuwsgierig geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *