Orly Spritz & Dry

Een paar maanden heb ik hem al in huis, de Orly Spritz & Dry. Een ontzettende handige spray die je nagellak ontzettend snel droog maakt. Met andere woorden je hoeft niet eeuwen te wachten voordat je nagellak eindelijk een keertje droog is. Alleen deze spray heeft nog veel meer voordelen dan alleen het snel droog maken wat ook talloze andere druppeltjes en sprays doen.

Na die maanden is het wel een tijd voor een review, ik heb al lang dit artikel klaar maar hij is helaas uitverkocht op de Misslipgloss Shop op dit moment dus vond het niet echt handig om het artikel online te zetten, alleen nu ik de laatste tijd een beetje krap zit met mijn artikelen besloot ik hem toch maar online te gooien, dan onthouden jullie maar mijn goede review en kopen jullie hem een andere keer!

Oke, daar gaan we dan. De Orly Spritz & Dry, een handige spray om je nagellak een stuk sneller droog te krijgen. Je sprayt een keertje over je nagels heen (ik doe het een paar keer maar dat is een stomme gewenning van mezelf dat ik een paar keer moet sprayen) maar 1x sprayen over je nagels is al genoeg.

Wat zo ontzettend handig aan deze spray is dat je hem gewoon laagje voor laagje kan gebruiken. Met veel producten kan dit niet omdat de nagellak zich dan niet goed mengt met de spray of druppels die je hebt gebruikt. Als je de Essence Dry Drops hebt gebruikt ken je waarschijnlijk dit probleem.

Het product zit in een hele handige verstuif verpakking, de verstuiver doet het ook heel erg fijn zodat als je het op een goede afstand houdt al je nagels bespoten worden met de Spritz & Dry. Het goedje wat eruit komt ruikt – vind ik zelf – echt ontzettend lekker en fris. Dit vind ik persoonlijk zo een ontzettend pluspunt want ik blijf de hele dag aan mijn nagels snuffelen.

Ook vervluchtigd het ‘water’ ontzettend snel. Als je het opsprayt zijn je vingers natuurlijk een beetje nat maar na een paar seconden is echt alles verdwenen van je handen en is het helemaal ingetrokken.

De Orly Spritz & Dry maakt dus ontzettend snel je nagels droog – maar verwacht niet dat het na 2 seconden droog is – en je kan zo weer verder gaan met je werk waar je voor het nagels lakken mee bezig was. Ook voor het slapen gaan je nagels lakken kan nu. Normaal als je dat doet wordt je de volgende dag wakker met je nagellak vol met deukjes maar als je dit hebt gebruikt is dit niet meer het geval, heel handig dus!

Let wel op dat dit product niet een snel drogende topcoat vervangt, in dit product zit niks wat je nagellak langer laat zitten of het beschermd het is er alleen maar voor om je nagellak sneller te laten drogen.

Ik ben in ieder geval helemaal happy met mijn Orly Spritz & Dry en kan er zeker niet meer zonder. De Spritz & Dry is te koop voor € 13,95 in de MissLipgloss Shop, het klinkt misschien een beetje duur maar dit product is ontzettend zuinig in gebruik.

En van bezoekster Kim kreeg ik de tip dat hij voor € 9,00 te koop is op eBay bij deze verkoper.

Trouwens als je het product niet in de shop kan vinden komt het omdat hij uitverkocht is, wanneer hij weer binnen komt weten we niet.

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Bellachique
  31 januari 2012 at 14:05

  Wat handig zo’n spray, nu wil ik hem zeker hebben :).

 • Reply
  Liesbeth
  31 januari 2012 at 15:02

  Hij staat al een tijdje op mijn wishlist, maar ik vrees dat wij Belgen op ebay gaan moeten rondsnuffelen. :)

 • Reply
  charile
  31 januari 2012 at 15:48

  Handig!

 • Reply
  Elke
  31 januari 2012 at 16:38

  Handige spray. Nu wil ik deze zeker. :D

 • Reply
  Yasmina (:
  31 januari 2012 at 16:39

  Hoezo zeg je: ”wanneer hij weer binnen komt weten we niet.”
  Ik heb er 5 keer naar gekeken maar ik snap hem niet. De misslipgloss shop is toch niet net als bijvoorbeeld de Kruidvat??

  x.

  • Reply
   Maartje
   31 januari 2012 at 18:51

   Zij moeten toch ook gewoon bij een groothandel bestellen. Als de groothandel niet weet wanneer zij kunnen leveren aan de misslipgloss shop, weet ze toch niet wanneer ‘ie weer binnen is. Zo raar is dat niet hoor :)

   • Reply
    Yasmina
    1 februari 2012 at 16:35

    Maar hoezo zegt ze WE.
    ??

    • Reply
     Aranka
     1 februari 2012 at 20:38

     Het Misslipgloss Team en ik ;)

 • Reply
  Jana
  31 januari 2012 at 16:47

  Klinkt erg fijn :D x

 • Reply
  Kim
  31 januari 2012 at 17:04

  Ik heb ‘m zojuist gekocht op Ebay voor nog geen 9 euro, inclusief verzendkosten! Bij deze verkoper: http://stores.ebay.nl/you-salons-shop?_rdc=1

  Bedankt voor deze goede tip Aranka, ik ben nu ook rete nieuwsgierig geworden naar de spray!

  • Reply
   Aranka
   31 januari 2012 at 17:28

   Oeh, dat scheelt ontzettend veel geld en zeker handig voor de Belgjes! Ik zal het in het artikel erbij zetten :D

 • Reply
  Daniëlle
  31 januari 2012 at 17:12

  Klinkt als een must have!

 • Reply
  MySuperSweetLife
  31 januari 2012 at 19:13

  Lijkt me een goed product.
  Ik ben je blog ook gelijk gaan volgen. Neem je ook een kijkje op mijn blog?

  Liefs

 • Reply
  Esmay
  31 januari 2012 at 20:28

  Hij klinkt echt heel goed, maar ik kan wel wachten tot mijn nagellak droog is.
  Gewoon even voor de computer en de tijd is zo voorbij haha!

 • Reply
  Lisanne
  31 januari 2012 at 20:58

  Handig artikeltje Aranka, thanks for sharing! Je hebt ook van die druppels van Essence maar die zijn niet goed. Wie weet probeer ik dit product wel eens!

  Hoe bevalt je stage nu trouwens bij Cynthia?

 • Reply
  Miranda
  31 januari 2012 at 21:06

  Oh dit klinkt echt geweldig:D

 • Reply
  Laura
  2 februari 2012 at 17:58

  Ziet er goed uit x

 • Reply
  Merel
  5 februari 2012 at 13:48

  Ik wilde hem ook al een tijdje uitproberen, maar meteen via ebay besteld :)

 • Reply
  Nannick
  8 februari 2012 at 21:44

  Klinkt erg goed :)

 • Reply
  Lotte
  11 februari 2012 at 11:05

  Hij lijkt me echt super fijn! Ik denk dat ik hem binnenkort wel op Ebay ga kopen :)

 • Reply
  שולחן מחשב
  11 september 2012 at 14:18

  היי הידעתם? ריהוט משרדי הינו כולל כסאות משרדיים ושולחן מנהלים וריהוט משרדי

 • Laat een reactie achter