Search
Close this search box.

Origins GinZing Energy-boosting moisturizer

 photo Ging5_zps63ed5626.png

Ik ben niet heel snel razend enthousiast over een verzorgend product voor het gezicht maar dit maal wel. Ik vind altijd alles een beetje normaal en standaard, maakt mij niet uit wat voor een prijs aan het potje hangt. Maar over deze Origins moisturizer ben ik echt ontzettend enthousiast, het werkt als een tierelier en is helemaal niet aan de prijs!

 photo Ging4_zpsd09aa63d.png

De nieuwe GinZing energy booster maakt de vermoeide en doffe huid weer wakker. Met Panax Ginseng en cafeïne uit koffiebonen helpt deze hele lichte crème de huid te hydrateren en de huid weer levendig te maken en te voorzien van een gezonde gloed. De vermoeide huid wordt meteen verfrist en ziet er weer wakker en gezond uit.

Origins is trouwens een merk zonder parabenen, minerale oliën, sulfaten, parafinne en geen dierlijke ingrediënten (behalve honing en bijenwas).

 photo Ging3_zps5a448a22.png

De unieke gel formule zorgt voor een verkoelende sensatie op de huid en voor de zintuigen. Het helpt ze te ontwaken en de hydratatie weer op peil te houden. De caffine zorgt weer voor energie in de huid en de olijf, tarwe en gerst zorgen voor een aanvulling en verbetering van het vochtgehalte in de huid. Een droge huid met schilfertjes is verleden tijd en er blijft een super zachte en gevoede huid achter.

 photo Ging1_zps954ab6dc.png

De crème is heerlijk zacht en rijk van structuur. Het ziet er heel erg gel achtig uit, waardoor ik meteen het idee had dat het een hele lichte crème was. Maar dat blijkt toch niet zo te zijn. Hij doet echt ontzettend goed zijn werk en is binnen een paar seconden helemaal in de huid getrokken zonder ook maar een vettige laag achter te laten. Niet gek ook want in deze crème zit geen olie.

 photo Ging_zps2eefd47c.png

De crème is echt mooi luchtig en zacht van structuur, je kan de gel substantie hier ook wel goed zien. Hij is groot en deels transparant. De huid neemt ontzettend snel de crème op en laat een super zachte huid achter die naar mijn gevoel een stuk wakkerder is. Mijn huid wordt hier ook absoluut niet vet van en blijft gedurende de dag super zacht en gaat niet vettig aanvoelen, wat ik wel heel snel heb bij andere dagcrèmes die voedend voor de huid zijn. Ik denk ook dat deze crème een milde voeding is en niet al te intensief, precies wat een normale huid nodig heeft.

De resultaten zijn trouwens erg positief over deze crème en ik kan ze alleen maar bevestigen. 94% heeft een gezondere huid, 90% heeft geen doffe huid meer maar juist een gezonde en stralende huid en 98% heeft zelf een gladde huid na aanleiding van het gebruik van deze crème.

 photo Ging2_zpsc9c799d5.png

Zoals je ziet is hier de crème helemaal in de huid getrokken en laat het een mooie matte en zachte laag achter. Ik ben echt ontzettend enthousiast over deze crème en gebruik hem elke avond en ochtend met veel plezier. Hij ruikt trouwens ook heel erg lekker, naar Orangettes, die sinaasappel snoepjes met chocolade eromheen.

Origins is trouwens exclusief te koop bij de Douglas. Deze GinZing Energy-boosting moisturizer bevat 50 ml en kost maar 25 euro. Dat vind ik een hele betaalbare prijs voor een echt goed werkende moisturizer! Deze behoort nu echt tot mijn favorieten.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

  1. Ziet er goed uit, goed ook dat hij mat opdroogt (perfect voor mijn vette huid). Ik had al vaker vanalles over dit merk gehoord, bij de Amerikaanse Youtube guru’s. Goed dat het nu ook bij Douglas is!

  2. Dit klinkt echt goed! De structuur ziet er fijn uit, en goed dat er zoveel natuurlijke ingrediënten in de creme zitten.

  3. Waw je maakt me benieuwd, omdat je zo enthousiast bent :) Ik heb nog geen enkel product van Origins, maar ik wil er echt zo graag iets van proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *