Zoek
Sluit dit zoekvak.

Origins GinZing Brightening Mascara

 photo Origins GinZing Brightening Mascara7_zps0iilvhfz.png

Het merk Origins heeft een paar jaar geleden mijn hart al gestolen, maar dan wel op het gebied van huidverzorging. Af en toe komen ze met make-up producten met natuurlijk een verzorgende werking. Ik was al bekend met de GinZing moisturizer voor het gezicht en was daar erg enthousiast over. Ik was dan ook wel heel erg benieuwd wat deze mascara in petto had. Eigenlijk vooral omdat het een mascara is van een verzorgingsmerk in plaats van een make-up merk.

 photo Origins GinZing Brightening Mascara1_zps5mtjelao.png

Kennen jullie het merk Origins eigenlijk? Kans is groot dat je het hebt zien staan in een Douglas filiaal, want daar hebben de meeste winkels een mooie counter van Origins. Maar ik zal jullie wat meer over het merk vertellen. Origins wil kwalitatieve, natuurlijke huidverzorgingsproducten creëren met de kracht van de natuur en wetenschappelijk bewezen. Elk ingrediënt wordt onderzocht, gezuiverd en verfijnd in een milieuvriendelijk proces, waardoor enkel de meest actieve ingrediënten worden gebruikt. De actieve stoffen uit planten worden grondig getest op hun effectiviteit en veiligheid en slechts enkele worden gekozen om te worden gebruikt in de Origins huidverzorging collecties.

De mascara zit in een mooi groen doosje van Origins, zo zitten eigenlijk alle producten van dit merk verpakt. Het ziet er in ieder geval best chique uit en eigenlijk ook wel natuurlijk.

 photo Origins GinZing Brightening Mascara2_zps7sxrrr6t.png

Als we het doosje omdraaien komen we wat meer te weten over de mascara. Het is namelijk een mascara zonder parabenen en ga zo maar door. Alle ingrediënten die er niet in zitten zie je boven op de foto. Kijk, zo ken ik het merk Origins, zonder al die gekke ingrediënten. Zelf ben ik er niet echt gevoelig voor, maar het is stiekem toch wel fijn om te weten dat het er niet in zit.

 photo Origins GinZing Brightening Mascara3_zpsdxkmzvcq.png

Als ik het doosje open maak schrik is eigenlijk een beetje. Er komt namelijk een vrij grote mascara uit het doosje zetten. Niet lomp groot, maar wel groter dan ik gewend ben. Als ik naar de inhoud van de mascara kijk klopt dat ook wel, want hij heeft maar liefst een inhoud van 14 ml!  De huls vind ik er eigenlijk wel heel erg mooi uitzien. Het heeft een mooie natuurlijke en strakke look, wat perfect bij het merk past.

 photo Origins GinZing Brightening Mascara4_zpssnjmyng7.png

De mascara belooft natuurlijk ook wat. De GinZing Brightening Mascara verlengt en lift wimpers met de kracht van de natuur, aldus Origins. De mascara heeft een hele lichte formule die verzorgende ingrediënten bevat zoals arnauba palm, acacia senegal en wassen. Deze ingrediënten zorgen voor lengte en een liftend effect. Ook helpt de mascara om je wimpers soepel en flexibel te houden. Normaal worden je wimpers door een mascara keihard, maar dat is bij deze mascara niet het geval. Origins wil met deze mascara natuurlijke en geen kunstmatige wimpers creëren.

 photo Origins GinZing Brightening Mascara5_zpswurkdfm7.png

Ook toen ik de mascara open draaide schrok ik wel een beetje, jeetje wat een grote borstel! Mijn ervaring leert, hoe groter de borstel, hoe teleurstellender het effect is. Als ik een grote borstel zie, dan verwacht ik mega wimpers. Maar helaas is dat nooit het geval bij die grote borstels. Meestal geven ze een heel subtiel effect. En jullie weten ondertussen dat ik daar niet zo van hou.

 photo Origins GinZing Brightening Mascara6_zpsq7tfxtis.png

De borstel is gemaakt van normale haartjes met vrij grote ruimtes daartussen. Het borsteltje heeft de vorm van een spiraal met een spits toelopende punt. Wel heeft het puntje nog heel erg veel mascara. Maar in het gebruik ik dat helemaal niet erg, want het borsteltje geeft namelijk niet heel erg veel product af.

 photo Origins GinZing Brightening Mascara9_zpsvnsuiopo.png

Mijn wimpers zonder enige mascara.

 photo Origins GinZing Brightening Mascara10_zpskebc38wi.png

Mijn wimpers met de Origins GinZing Brightening mascara. Normaal hou ik niet zo van natuurlijk mascara, maar van deze ben ik echt onder de indruk! Het ziet er eigenlijk heel erg mooi uit en vooral heel natuurlijk. Al mijn wimpers hebben een mooie lengte gekregen en plakken niet aan elkaar vast. Ook het aanbrengen is makkelijk, dit is het effect na één keer aanbrengen.

 photo Origins GinZing Brightening Mascara8_zpsbqhin1zi.png

Maar vaak willen die lichtgewicht mascara’s tijdens de dag een beetje inzakken of zelfs verdwijnen. Dat is bij deze mascara haast niet aan de orde. Hij vervaagt niet onder de ogen of brokkelt af. Wel zakt de krul een beetje in, maar dat is echt alles. Ik ben positief verrast!

 photo Origins GinZing Brightening Mascara_zps0nyncbba.png

Ik had niet verwacht dat deze mascara zo goed zou zijn. Meestal verwacht je van een verzorgingsmerk iets minder dan van een echte make-up merk. Maar deze mascara van Origins stelt me zeker niet teleur. Hij is wel wat aan de dure kant met zijn € 20,00. Maar aan de andere kant, daar krijg je wel veel product voor terug. Origins wordt onder andere bij de Douglas verkocht.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Zo dat is zeker een verschil! Ik gebruik alleen nog maar natuurlijke cosmetica en vind het best lastig om een goede mascara te vinden. Ik denk dat ik deze ook eens ga uitproberen!

  2. Mooi effect op je wimpers, echt een goede mascara en leuk om te weten dat er enkel natuurlijke bestanddelen in zitten :)
    xx

  3. Ik vind het resultaat echt heel erg mooi. Ik had het niet verwacht omdat inderdaad verzorgingsmerken vaak wat mindere makeup producten hebben.

  4. Het maakt je ogen zeker een stuk sprekender. Erg mooie mascara. Ik heb zelf trouwens hier bij de Douglas nog geen origins counter gezien. xxx Lucinda

  5. Hmmm ik ben geen fan van natuurlijke mascara.. Toch vind ik het effect van deze mascara mooier dan de andere natuurlijke mascara’s die ik eerder gezien heb. Ik zal deze alleen niet snel kopen want ik hou toch van meer volume en drama hihi!

  6. Mooi effect! Ik vind zelf zo’n grote borstel altijd zo onhandig werken. En de prijs valt me eigenlijk nog mee, aangezien het zonder parabenen & stuff is. Daar durven merken vaak nog wel wat voor te vragen.

  7. Wat een leuk achtergrond heb je gebruikt bij de mascara. De mascara ziet er echt heel mooi uit, je ogen spreken helemaal. Je ziet ook dat het je wimpers langer maakt!

  8. Ik gebruik niet echt vaak mascara maar ik wil het wel vaker gaan gebruiken omdat ik zie dat het toch wel opvalt wanneer het op je wimpers zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *