Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oriflame Tender Care Protecting Balm

Hoe lekker is het je droge plekjes eventjes te kunnen insmeren met een goed verzorgend goedje? Ikzelf vind dat altijd heerlijk en vooral als het daarna weer lekker zacht aanvoelt. Oriflame vind dat ook erg belangrijk en heeft daarom de Tender Care Protecting Balm, een schattig klein potje met een balsem die op verschillende plekjes op de huid gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld als lippenbalsem, nagelriemcrème en op andere droge plekjes op de huid.

De Tender Care Protecting Balm is een balsem op basis van bijenwas en plantaardige oliën, het is dus een hele voedende balsem. Het maakt mijn huid heel erg soepel en zacht, laat geen vettige laag achter en trekt snel in de huid. Dat is niet alles, want deze balsem heeft ook nog een herstellende werking, ideaal voor kapotte lippen of beschadigde nagelriemen.

Ingrediënten:

Petrolatum: een waxachtig ingrediënt, een soort van vaseline
Caprylic/Capric Triglyceride: kokosolie
Paraffinum Liquidum: mineralie olie
Cera Alba: Bijenwas
Paraffin: wax
Acetylated Lanolin: een ingrediënt dat de huid zacht maakt
Cetyl Alcohol: een huidverzachter dat ervoor zorgt dat olie en water met elkaar mengen, niet schadelijk.
Tocopheryl Acetate: Vitamine E
Propylparaben: Parabenen

De lijst ziet er dus goed uit, behalve de mineralie olie en parabenen.

De balsem zit in een diep en klein potje van 15 ml, wat ik wel een beetje jammer vind. Ik kan er dus niet met mijn vingers in, want alles zit meteen onder mijn nagels en dat vind ik nooit zo prettig. Ik schep het er nu dus een beetje uit met de bovenkant van mijn nagels. Maar de werking is wel heel erg fijn. Ik gebruik het op dit moment heel erg graag op mijn nagelriemen, die kunnen namelijk met deze kou wel wat extra aandacht gebruiken. Hij is trouwens ook heel fijn als lippenbalsem, maar voor het gemak pak ik dan liever een stick.

Kijk eens hoe mooi ze eruit zien door de Tender Care balsem! De balsem is trouwens geur en kleurloos zodat je het overal voor kan gebruiken!

Ik ben erg enthousiast over de Tender Care Protecting Balm van Oriflame. Het voed mijn huid heel erg goed en laat een mooie en herstelde huid achter. Ook fijn om te weten is dat Oriflame niet op dieren test. De Tender Care Protecting Balm is voor € 9,99 in hun webshop te koop.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

44 reacties

  1. Ohhh het wonderpotje. Ik houd daarvan, vroeger bij mijn ouders hadden we er echt minimaal 3 in huis en je kunt ze echt overal voor gebruiken, droge plekjes zijn zo verdwenen!

  2. Zulke verzorgende producten zijn altijd goed! Ook wel fijn dat ‘ie geurloos is, dan kan je hem écht overal voor gebruiken.
    Nog twee -dt foutjes, ‘Oriflame vind dat ook erg belangrijk’ –> vindT en ‘Het voed mijn huid heel erg goed’ –> voedT.

  3. Heerlijk spul! Hebben wij al tientallen jaren in huis. Niet alleen deze variant, maar ook de vanille en amandel! Die zijn uiteraard niet geurloos en nog fijner dan deze :) Helaas alleen te verkrijgen in limited edition periodes!

  4. Jammer dat er petrolatum, minerale olie EN parabenen inzitten, maar hou wel van dit spul. Kreeg het vroeger altijd van mijn oma, hihi.

  5. Het wonderpotje! Ideaal kun je echt overal voor gebruiken, droge plekjes, lippen, brandwondjes en je kunt er echt zo lang mee doen :D

  6. Mijn moeder had deze vroeger al. Als we erg verkouden waren en onze neus kapot was van het snuiten, smeerden we een beetje van dit wonderpotje er op. Works like a charm! Ik heb zelf nu ook een potje in huis, en I love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *